Şimdi Ara

ARADIĞIM ÇİZGİ FİLMLER VE BÖLÜMLER

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
9
Cevap
0
Favori
184
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Çocukken izlediğim bir çizgi film vardı. Boğaya benzer bir yaratık ile prenses arasında şatoda geçen bir çizgi filmdi.

Ben Ten'de bir bölüm vardı. Gerçek elmas kafa dünyaya inmişti. Sonra Ben 10 uzaya çıkıp değişik değişik yaratıklarla karşılaşıyordu. Kısa boylu zeki olan bir uzaylı vardı onu arıyorlardı kullandığı saati yaratan.

Ninja kaplumbağalar bir yarışmaya katılmıştı. değişik değişik yaratıklarla/insanlarla kavga ediyorlardı. olimpiyat gibi bir şeydi.

3 tane dişi inekle ilgili çizgi film vardı. sahipleri satmak istiyordu galiba.

bugs bunny , ördek vs. tüm çizgi film karakterlerinin olduğu aile gibi yaşadığı bir çizgi film vardı.

hayvanlar aleminde geçen bir çizgi film vardı. kötü karakter kaplandı. iyi karakterleri falan hiç hatırlamıyorum. ama herkes kaplandan korkuyordu.

bir ceylanın büyüttüğü bir erkek çocuk vardı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-078AFC984 -- 25 Ocak 2019; 16:46:57 >

• İnekler zaten dişi olur ,erkek olanlara dana denir. Genel olrak bu hayvanlara sığır denilir. Bakire doğum yapmamış dişi sığıra düve denir toy erkek sığıra buzağ denir.

Ben çoban değilim ama bunları biliyorum. Bence çizgifilim izlemeği artık bırakın.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tensegrity T kullanıcısına yanıt
    eyvallah hocam.

ben izlemeyeceğim. yiğenime açacağım.
  • Ceylanın büyüdüğü çocuk filimini hatırladım. Ölünce kalbini söküyordu buradaki odacık boşalınca ölmüş filan diyordu bir keçinin kafasına sopayla vuruyordu karganın biri ölü kargayı toprağa kömdüğünü görünce ölü geğii gömüyordu...

Çizfilim adı maya yada haya gibi birşeydi

• Boğaya benzeyen hikaye büyük ihtimal güzel ile çirkin hikayesidir diye tahmin ediyorum.

ikisi de değil. maya arılarla ilgili bir şey. haya yazdım muhammedin filmi çıktı
    evet hocam bu

1991 yapımı.

çok teşekkür ederim.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • https://www.youtube.com/watch?v=I2dTO5Ibr3k

buldum ninja kaplumbağaları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-078AFC984 -- 26 Ocak 2019; 14:48:0 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.