Şimdi Ara

ARADIĞIM BİR FLOODU BULAMIYORUM ve NASIL BULACAĞIMI DA BİLMİYORUM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
305
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar herkese kolay gelsin. Bir süre önce instagramda sayfa reklamı için bir kısmı paylaşılan biraz sallamasyon olduğunu düşündüğüm bir flood görmüştüm. Bu aralar sonunu merak edip baya baya aradım instagramın, twitterın, facebokkun ve hatta google ın altını üstüne getirdim ama bir türlü bulamadım. En son çare buraya yazayım dedim.

Floddun konusu bir kız adı Zeynep olan arkadaşının sevgilisini ayarlamayı kafaya koymuştu. Çocuğu Zeynep'e sevgililer günü hediyesi alma bahanesiyle kandırıp beraber avm ye gidiyorlar. Zeynep ile beden ölçüleri birbirlerine yakın olduğu için hediye olarak kıyafete karar veriyorlar Kız bütün kıyafetleri kendi üzerinde deneyip çocukla beraber hediyeye karar veriyorlar. Avm de kız yoruldum bahanesiyle çocuğun koluna giriyor falan. Daha sonra beraber hediyeyi bırakmak için çocuğun evine gidiyorlar. Kız çakallık yapıp şu kıyafeti son bir kez daha deneyeyim diyor ve çocuğu ikna ediyor. İşte kız kıyafeti denerken kapı çalıyor ve gelen kişi çocuğun sevgilisi yani Zeynep idi. Hikaye burada bitiyor ve devamını merak ettim. Bilen gören var mı acaba?

Arkadaşlar hazır flood demişken sizin de bildiğiniz güzel, eğlenceli floodlar varsa lütfen burada paylaşın ki biz de görüp okuyabilelim. Ve floodl veya benzer hikayeleri okuyup takip ettiğiniz platformlar var ise onları da burada paylaşabilirsiniz. Lütfen konuya ciddi yorum atacaklar yazsın. Diğer troll veya farklı amaçlar için yazmamanızı rica ediyorum. Bu arada unutmadan konuyu umarım doğru yere açmışımdır. Eğer yanlış yere açmış isem lütfen kusuruma bakmayın. Doğru yeri de bi zahmet gösteriverirsiniz.

• Ya arkadaşlar hadi ama tamam anladık bahsettiğim şeyden haberiniz yok ama en azından kendi bildiğiniz ilginç hikayeleri paylaşabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • up up up
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.