Şimdi Ara

Aradığım Aksesuarlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
1
Favori
552
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bisiklete birkaç aksesuar almak istiyorum da kullandığınız ürünler varsa önerebilirsiniz. Çok çeşit var seçemiyorum. "Pahalı olan iyidir" veya "ucuz olan işe yaramaz" tarzında bir kesinlik de olmadığı için size sorayım dedim. Fiyat/performans oranı yüksek olan ürünler olursa iyi olur.

Km saati aldım.

Çanta - Cep telefonu, anahtar falan koymak için küçük bir çanta yeterli.

Işık - Öncelikle ön ama arka ışık da olabilir.

Elcik - Yumuşak, rahat bir elcik.

Boynuz - Siyah renk (tercihen mat).

Matara - Termoslu oluyor mu bilmiyorum ama 3-4 saat suyu soğuk tutacak bir ürün arıyorum.

Çamurluk - Çok ağırlık yapmayacak, hafif bir metalden üretilen çamurluklar oluyor mu? Plastik olanları pek sevmiyorum. Plastik olacaksa bile şık birşey olsun.

Korna - Araba kornası gibi ses çıkaran bir ürün var mı?

Geri Görüş Kamerası - Bu biraz extreme oluyor ama şöyle arkaya dandik de olsa bir kamera takıp ön tarafa da yine dandik bir ekran takıp en azından arkayı görmemiz mümkün müdür?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 14 Haziran 2013; 3:30:32 >

• Yurtdışından düşünürseniz daha önce açtığım başlıklar işinize yarayabilir.
  • Geri görüş için ayna tak.
  • benim de çamurluk, korna ve çantaya ihtiyacım var...
    suluk olarak küçük termos alabilirsin.hazneyi de tek başına satıyorlar.5 tl
    boynuz aldığında elcigi pazarlıkla bedavaya getirebilirsin.15 tl fiyatı var.
    bence önemli olan arka far çünkü arkadaki sürücülerin seni farketmesi lazım.arka+on far 25 tl.
    bunlar bulabileceğin en ucuz ve kullanışlı ürünler. aynı zamanda kendim de kulanıyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence çamurluk isteyen arkadaşlar bisiklet modellerinide yazmalı bağlantı yerleri dolasıyla hepsi birbirine uymaz sanıyorum mesela bende Salcano City Sport var çamurluk ve arka taşıma sele demirini, 70 tl ye almıştım
  • benimde iyi bir seleye ihtiyacım var sele alırken nelere dikkat etmem lazım almış kullanan ve memnun olan arkadaşlar varsa linkini veya nereden kaça aldığını yazarlarsa sevinirim
  • Seleye ihtiyacım var ya da sele kılıfına.
    Alüminyum suluk gerek plastik koku yapıyor
    Ayna lazım ama barentle elcik yekpare ve o barentin ucuna bir de ayna eklenirse görüntü.çok bozulur diye almıyorum.Geri görüş kamerası biraz uçuk kaçıyor.

• Bilmeyenler için A 101 de alimınyum 750 ML termos 4,90 kırmızı mavi gri

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg945671

Bilmeyenler için A 101 de alimınyum 750 ML termos 4,90 kırmızı mavi gri

ne zaman geldi?

yeni mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: asdfg945671

Bilmeyenler için A 101 de alimınyum 750 ML termos 4,90 kırmızı mavi gri
    Bardaksız içmeye uygun olmayanlardan değil miydi o dostum?
    @asdfg945671

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 14 Haziran 2013; 13:52:49 >
  • Sentez* kullanıcısına yanıt
    Herkese teşekkürler arkadaşlar.

Sentez hocam sana ön far sormuştum. Bir de bisikletindeki boynuz ve elcik hakkında sorayım. Boynuzu kaplayan elcik var senin bisikletinde. Onu nereden alabilirim? Ayrıca sendeki farı elinle açıp mı kapatıyorsun? Teker döndükçe yanan modellerden önerebileceğin var mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi VYC Majoris -- 14 Haziran 2013; 23:36:36 >
  • Birde bisikletin önüne gece görüş özellikli kamera koy gece farları kapatıp polis radarına girmeden hız yapabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: alfatime

Birde bisikletin önüne gece görüş özellikli kamera koy gece farları kapatıp polis radarına girmeden hız yapabilirsin.

YOk o kadarına gerek yok :) Geri görüş kamerası çok mükemmel olurdu ama yaklaşık 400 liraya geliyormuş ve o da pille çalışıyor sanırım. Teker döndükçe şarj olabilen akü tarzı bir yapı olsa güzel olurdu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooLasFcuK

quote:

Birde bisikletin önüne gece görüş özellikli kamera koy gece farları kapatıp polis radarına girmeden hız yapabilirsin.

YOk o kadarına gerek yok :) Geri görüş kamerası çok mükemmel olurdu ama yaklaşık 400 liraya geliyormuş ve o da pille çalışıyor sanırım. Teker döndükçe şarj olabilen akü tarzı bir yapı olsa güzel olurdu.

ben size bir uyarıda bulunuyum bisikletin üzerine çalınabilecek hiçbirşey koymayın selede ve ön tekerde kolay açılıp takılan sistemler olmasın hepsine somun takın mümkünsede 2 tane şifresiz ve anahtarı az bulunan cinsten kilit kullanın . aldığınız tüm lamba vs. de ya çok ucuz yada sökülüp takılan cinsten olsun yoksa 5 dk da çalarlar.

• quote:

quote:

quote:

ben size bir uyarıda bulunuyum bisikletin üzerine çalınabilecek hiçbirşey koymayın selede ve ön tekerde kolay açılıp takılan sistemler olmasın hepsine somun takın mümkünsede 2 tane şifresiz ve anahtarı az bulunan cinsten kilit kullanın . aldığınız tüm lamba vs. de ya çok ucuz yada sökülüp takılan cinsten olsun yoksa 5 dk da çalarlar.

Uyarı için teşekkürler ama ben bisikleti bırakıp bir yere gitmiyorum genelde. Anca markete falan giriyorum 2 dakikalığına. Gerçi orada da çalabilirler ama bisikleti çalmaları daha olası :) Küçükken bisan bisikletim çalınmıştı binanın içinden. Hala içimde yaradır.

• quote:

Orijinalden alıntı: VYC Majoris

Herkese teşekkürler arkadaşlar.

Sentez hocam sana ön far sormuştum. Bir de bisikletindeki boynuz ve elcik hakkında sorayım. Boynuzu kaplayan elcik var senin bisikletinde. Onu nereden alabilirim? Ayrıca sendeki farı elinle açıp mı kapatıyorsun? Teker döndükçe yanan modellerden önerebileceğin var mı?
    Far elle açılıyor elcik markası velo.O linkini attığım sitede elcik/barent bölümüne bak orada olması lazım
    Edit:http://www.ykbisiklet.com/urun_detay.php?cPath=151_170&products_id=303
    @CooLasFcuK

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sentez* -- 15 Haziran 2013; 8:31:35 >

• Batsiklet yapıcan galiba usta Batmobil gibi
  • quote:

quote:

quote:

quote:

Uyarı için teşekkürler ama ben bisikleti bırakıp bir yere gitmiyorum genelde. Anca markete falan giriyorum 2 dakikalığına. Gerçi orada da çalabilirler ama bisikleti çalmaları daha olası :) Küçükken bisan bisikletim çalınmıştı binanın içinden. Hala içimde yaradır.

Benim de lisede 19 mayis provalarında bisikletimin ön tekerini çalmışlardi. Yarım saat önünü havada tutarak zorla bisikletciye gidip yeni teker taktirmistim. Bu da benim bir animdir. Şerefsiz hırsızlar her yerde var.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.