Şimdi Ara

aradaslar dock ikonlarini 5li nasil yapiyoruz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
2.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaslar menudeki ikonlari 5 sutunlu olarak yaptim ama dock ikonlari 4lu kaldi. onu nasil 5li yapabilirim?

Orijinalden alıntı: underwater

FiveIconDock ile.. cydia dan indirip yapabilirsin

Evet yapabilirsin arkadaşın dediği yolu dene sen bi..

• menüdeki ikonları nasıl 5 sütunlu yaptınız?

Orijinalden alıntı: motanyeri

menüdeki ikonları nasıl 5 sütunlu yaptınız?

Five Column SpringBoard ile

Steam: Enchanted | PSN: Enchantedd | Origin: Enchanteddd | Playfire: Enchanted | Game Center: Enchanteddd
  • quote:

Orijinalden alıntı: Enchanted Metal

quote:

Orijinalden alıntı: motanyeri

menüdeki ikonları nasıl 5 sütunlu yaptınız?

Five Column SpringBoard ile

teşekkürler
  • Bence 5 satır olayını kullanmayın..Sizlere başımdan geçen tecrübeyi anlatayım .bende iphone 3gs mi 5 x 5 yapmıştım..sonra cihazı satmaya karar verdim ve cihaza ana reset attım..yani herşeyi sil komutu verdim ve cihaz 1 saat silme işlemi yaptı ve apple logosunda takılı kaldı..Allahtan cihaz garantiliydi ve 3.1.2 yazılımı yükledim..Düşünsenize birde yurtdışı olduğunu mecbur yazılımı yükseltecektim ve cihaz kitlenecekti..Garantili cihazınız varsa bu tip yazılımlar problem değil fakat yurtdışı iphone kullanıyorsanız bu tip programlara çok dikkat etmelisiniz..Bence en iyisi bilmediğiniz uygulamaları yüklememek..Yada kullanıpta tecrübelerini bildiren arkadaşların yüklediği yazılımları kullanmak..SAYGILAR..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: lost34

Bence 5 satır olayını kullanmayın..Sizlere başımdan geçen tecrübeyi anlatayım .bende iphone 3gs mi 5 x 5 yapmıştım..sonra cihazı satmaya karar verdim ve cihaza ana reset attım..yani herşeyi sil komutu verdim ve cihaz 1 saat silme işlemi yaptı ve apple logosunda takılı kaldı..Allahtan cihaz garantiliydi ve 3.1.2 yazılımı yükledim..Düşünsenize birde yurtdışı olduğunu mecbur yazılımı yükseltecektim ve cihaz kitlenecekti..Garantili cihazınız varsa bu tip yazılımlar problem değil fakat yurtdışı iphone kullanıyorsanız bu tip programlara çok dikkat etmelisiniz..Bence en iyisi bilmediğiniz uygulamaları yüklememek..Yada kullanıpta tecrübelerini bildiren arkadaşların yüklediği yazılımları kullanmak..SAYGILAR..

5x5 i tekrar eski hali olan 4x4 e getirmek gayet kolay yani restore ile falan uğraşmıcan yeterki ayrıntıyı ve işi bilecen.

Ayrıca dock taki 5 icon ve menüdeki 5 icon plugin i gayet iyi bir uygulama tavsiye ederim...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LunarGuardian -- 30 Ekim 2009; 1:45:18 >

• 5x5 i tekrar eski hali olan 4x4 e getirmek gayet kolay yani restore ile falan uğraşmıcan yeterki ayrıntıyı ve işi bilecen...

üstat anlatamadım galiba..tabiiki bu programı kaldırmak basit ve mümkün..fakat restore ihtiyacı duyduğunuzda hangi program cihazı kitler hangisi kitlemez bunu önceden kestiremezsiniz..ben ve birkaç arkadaşın başına geldiği için uyarma gereği hissettim..yoksa isteyen istediği programı yükler ve kaldırır..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost34 -- 29 Ekim 2009; 23:30:02 >
  • konuyu açan ve cevaplayan arkadaşlara teşekkür ederim.4x4 olunca ekrana çok az icon sığıyor.zaten doldurdum telefonu.sağ yap sağ yap zor oluyor baya bugün cydiadan şans eseri 7x7 ikon yapan uygulama buldum ama o da çok fazla sıkışık yaptı.5x5 olunca şimdi süper oldu.paylaşım için teşekkür ederim
  • five icon dock - five colimin -fivel rows SB tam 5 li yapar bunlarda hic bir sikinti olmuyor diyelimki cihaziniz elma logosunda kaldi ne yapacaksiniz hangi dosyayi yuklediyseniz o dosyayi shift+restore yukleyeceksiniz

cihaziniz garantili olmasinin bir faydasi donanimsal bir sorun oldugu zaman ise yarar fakat yazilimsal sorun yazilimla cozulur
  • siz cihazı elma logosunda kaldı diye itunesten 3.1.2 ye yükseltin bakalım yurtdışı 3gs yi problem oluyormu yoksa olmuyormu o zaman görürsünüz..Garantili cihazsa zaten bir sıkıntı yok..Yurtdışı cihaz baseband yükseleceği için unlock edilemez ve iphone olur ipod..millet nerdeyse 2 aydan fazla zamandır unlock bekliyor..İnşallah en kısa zamanda unlock yada turbo sim çıkar ve arkadaşların bu maduriyeti ortadan kalkar..SAYGILAR
  • quote:

Orijinalden alıntı: lost34

siz cihazı elma logosunda kaldı diye itunesten 3.1.2 ye yükseltin bakalım yurtdışı 3gs yi problem oluyormu yoksa olmuyormu o zaman görürsünüz..Garantili cihazsa zaten bir sıkıntı yok..Yurtdışı cihaz baseband yükseleceği için unlock edilemez ve iphone olur ipod..millet nerdeyse 2 aydan fazla zamandır unlock bekliyor..İnşallah en kısa zamanda unlock yada turbo sim çıkar ve arkadaşların bu maduriyeti ortadan kalkar..SAYGILAR

Yurtdışından alan adam iTunes e girip niye orjinal 3.1.2 yi yüklemek zorunda? Custom FW ile restore edemiyor mu?

Steam: Enchanted | PSN: Enchantedd | Origin: Enchanteddd | Playfire: Enchanted | Game Center: Enchanteddd
  • Bilinçli kullanıcılar basebandlarını yükseltmemek için zaten custom kullanıyorlar. Fakat bilmeyen arkadaşlarımız itunes açılışında 3.1.2 ye yükselteyimmi diye bir soru geldiğinde onaylıyorlar ve cihaz kitleniyor..Forumları biraz takip ederseniz bu yüzden mağdur olan yüzlerce arkadaşımızla karşılaşırsınız..Birde bu custom dosyalar yeni firmware çıkar çıkmaz yapılmıyorki..3gs kullanıcıları cihazlarını aldıklarında birsürü oyun ve program yüklediler..Bunlardan uyumsuz olanları cihazı kitledi ve itunes e bağlandıklarında sadece 3.1 i yükleyebileceklerini gördüler ve en azından cihazı ipod olarak kullanabilmek için mecburen yazılımlarını yükselttiler..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lost34 -- 30 Ekim 2009; 10:31:52 >
  • cydiadan değilde bu programları pcden indirip telefona yüklemenin bir yolu yokmu ? ben telefonla internete giremiyorum.
  • Arkadaşlar iphone ekranının komplesinin yanyana 5 simge 5 ikon dan oluşmasını sağlayan bu programların isimlerini bi zamanlar paylaşıp benide 5 simgeliler kervanına katan arkadaşlara çok teşekkürler. Konu eski ama güncel olabilecek bir konu.
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.