Şimdi Ara

Araçta ruhsatlı tüfek bulundurmak problem olur mu? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
69.324
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Toxicated kullanıcısına yanıt

    Merhaba bende taşıma ruhsat sahibiyim.Genelde arama sırasında silah taşıdığımı belirttiğimde fazla kurcalamıyorlar ruhsatım olduğu için.Gerçi ben küçük bir şehirde yaşıyorum.Ankara istanbul gibi yerlerde biraz daha sıkı olabilir.Tüfeği bagajda bulundurmamın nedeni evimde çok çocuk var :DBagaj bu iş için iyi.Ayrıca belirtmek isterim ki ruhsatsız yivli tüfek bulundurmanın cezası 80 tl ydi en son.Bu yüzden çoğu kişi internetten felan alıyor.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BayGlock kullanıcısına yanıt

    doğrudur hocam teknik detayları ve cezai durumları bilmiyorum bende küçük şehirdeydim, küçük şehirde hiç sıkıntı olmuyordu şuan istanbulda olduğum için sadece tabanca bulunduruyorum ruhsatı olduğundan sıkıntı yaratmadılar şu ana kadar ancak tüfek de birkaç defa detaylı soruya maruz kalmıştım.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BayGlock kullanıcısına yanıt

    Hocam ruhsata yıllık ne kadar ödüyorsunuz?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence; bir insan adliye mensubu, Emniyet mensubu, TSK mensubu v.b statü de değil ise neden vasıtasında öldürücü bir araç taşır ki ?

    Çevredeki bir dünya maganda, karakteri ve psikolojisi bozuk insanlardan dolayı olabilir. Katılıyorum. Ama bu hamlenin sonucunu da düşünmek ve bilmek lazım...

    Eğer, sadece bir nevi güvende hissetmek ve türevi ise konu havalı tabanca kullanılabilir. Çok güzel gerçek tabanca gibi modelleri mevcuttur. İsterseniz sert plastik mermi de yapmışlar gerçi ben yeni gördüm. Çok göğüs bölgesi, baş bölgesi olmamak şartı ile demir boncuk mermi de kullanılabilir. Pantolonu felan deliyor. Mesafeye bağlı, eti deler ve içinde kalır. Amacımız zaten karşı tarafa ölümcül olmadan durması gerektiğini ibraz etmek.

    Koltuk altındaki gözlerde, torpido da saklanabilir. Şarjörü çıkartıp koyarsınız. Adınıza faturasını saklarsınız. Oldu bitti

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • El bombası bulundur daha az yer kaplıyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Motosikletle nasıl taşınır pompalı tüfek?

  • quote:

    Orijinalden alıntı: BOLDVIPER

    ruhsatlı tüfeği bulundursan ne bulundurmasan ne


    51cm ne yapcan

    Caydırıcı amaçla kullanırsan faydası olur. Sıkıntıları çok olur belki. Eşimle seyahate çıkmıştık. Otoban kenarında geniş bir alanda çay demledim içiyorduk. Gelen geçenlerden bazıları baıp yollarına devam ediyordu. Bir ara bir küçük Kamyon geçiyordu ki bizi görünce frenledi yavaşladı. Kamyon durdu. Şoför bize baktı. Sinyalini yaktı bizim tarafa doğru direksiyorunu kırınca bir an, dedim her halde çay içmek istediler. Baktım içeride 2 kişi daha var. Eşim farkında değil, salata hazırlıyor. Ben de hemen tüği elime aldım ve domuz kurşunlarını sürdüm.( 7+1) . Bunlar silahı görünce aniden hızlanıp kaçtılar. Eşim korktu noldu diye. Dedim bir yabani hayvan gördüm de ondan. Siz olsanız ne yapardınız? Neyse, bir de baktım ki büyük bir köpek bize doğru geliyor. Issız bir yer. Hanım korktu. Ben köpeğe gel dedim.Hayvan yaklaştı ki karnı aç ve susuz kalmış. Bir bütün ekmek yedi. Bir kap su içti. Bir de teşekkür etti. Hanımla ağlamaya başladık hayvanın o hareketine. O anda ben tüfeği yerine koyacaktım ki hayvan gördü ve hızla uzaklaşmaya başladı. Yani Hayvanlar insanlardan daha duyarlı. O kamyondakiler namuslu kişiler olsaydı, durmazlardı, yanımıza gelmeye utanırlardı. İyi ki gelmediler.





  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.