Şimdi Ara

Araçta Hasar Kaydı vardır!!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu aralar kardeşime ve kendime araç bakıyorum, 2.el sitelerinin devamlı kontrol ediyorum.

Araç sahibi/galerici ilan açmış, yazmış, bla bla bla...en sona eklemiş "araçta hasar kaydı vardır"o kadar...

Arkadaş yazsana şunu açıkça, şu boyanmış, şu değişmiş, buna karşılık şu kadar tl hasar kaydı oluşturulmuş ve/veya pert kaydı oluşturulmuş....

Amaç nedir anlayabilmiş değilim...boşa vakit kaybı, yazsanda araçta ne olduğunu boşa vakit kaybetmesek, zaten bakmaya gelince ka koyun kara koyun belli olacak....

• Ciddiysen zaten arayıp sorarsın neyi değişti? Neden hasar kaydı var? diye.
  • Yazsa inanacaksınız sanki.

Bırakın bu işleri.
  • okumaya sondan başla
  • Ne demek istediğimi anlatamamışım,

ciddi olup olmama veya inanıp inanmama değil,

sen önden bildir, ben ona göre değerlendireyim, baktım işime geliyor, ararım ve/veya bakmaya giderim,

haa baktım tolere edebileceğimden daha kötü bir durum başka araca bakarım..böylece vakit kaybı olmaz...
  • Yazmış işte daha ne istiyorsunuz.
    Yazmayanlardan mı olsun?
  • bastan yazsa hasar kaydını ilana bakmadan kapatacaksın adam uyanık
    bir de hiç yazmayanlar var hasar kaydı olayını onlara ne demeli
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bir kere 'hasar kaydı var ' yazan galeriyi aramıştım sıfırı 50bin lira civarı olan araçta 20bin gibi bir hasar kaydı olduğunu söylemişti.. 20 bin tl hasar görünmesinin sebebi olarak da kazada bu araç hatalı olduğu için diğer aracında hasar kaydı bunda görünüyor demişti.. pek inandırıcı gelmedi.
  • birde şu var. başlıkta bundan temizi yok !! çok temiz bilmemne açıklamada ufacık ağır hasar kaydı vardır.perttir bilmemne. sinir bozmalar
  • En sinir edici olanlar da "hata boya değişen kusur yok sıfır ayarındadır, 3 parça boyalı ön sol kapı yetkili serviste değişti" vb şeklindeki çelişkide sınırları zorlayan ifadeler.

Adamlar "hata boya değişen kusur yok" yazmadan rahat edemiyor batıyor sanki biyerlerine

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir de; hasarlı araç ilanlarında "aracın bundan önce hiç bir kazası yoktur" diye yazıyorlar... Çok çok önemi var mı sanki, araç kazalı işte...

• Bazıları tepk göstermiş haklısınız.Araç hasar kayıtlıysa ne kadar ne kadar olduğu olmasa bile airbag mi tampon mu kapı mı bagaj kapağı mı hangisi boyalı ya da değişmeli yazmalı.
  • kazanın sebebini ve neyin değiştiğini bilmek alıcı açısından neyle karşılaşacağını önceden bilmek ve bu kriterler altında ustaya gösterdiğinde karşı tarafın dürüstlüğünü ortaya koyması açısından önemlidir. ama adam hasar kaydı var diyorsa ve tutar yazmıyorsa büyük ihtimalle ufak bir kazaya göre büyük miktarlardadır.
  • Bazıları tramer sorgusunun ekran görüntüsünü ekliyor resimlerin içine. En güzeli de o işte. Bir gün arabayı satarsam ben de kesinlikle yapacağım.
  • siteden araç ararken sadece sahibinden olanları filtreliyorum. en dürüst galericide bile alavare vardır. haa sahibinden olanlarda hile yok mu? onların da %70'i alıcıyı kandırmaya çalışıyor. temiz bir 2. el araba almak samanlıkta iğne aramaktan beter.
    artık o kadar önyargılı olmuşum ki direksiyonu kılıflıysa, koltuğu kılıflıysa, bundan temizi yok yazıyorsa, emsalsiz yazıyorsa, sadece 2-3 fotoğrafı varsa, fotoğraflar bulanıksa, pazarlık yoktur yazıyorsa, sıfırına yakın fiyat istiyorsa, 6-7 yıllık araçların km'si 50.000'den düşükse, arabaya bakmaya ustanızla gelin vaktim yok diyorsa ilanı incelemeden kapatıyorum.
  • korayt01 K kullanıcısına yanıt
    onu sigortacınızdan teyit ettirebilirsiniz mesela benim aracımın üzerinde 4 adet hasar görünmekte ama iki tanesi benim hasarım diğer ikisi karşı tarafa ödenen hasar dosyaları neyse hasar kayıt sistemi daha oturmamış bende satacağım zaman sigorta kayıtlarını göstercem artık.
  • En azından yazmışlar.Bir de detaylar için arayın diyen tipler var tam dayaklık.
  • ancakveancak kullanıcısına yanıt
    Bu haliyle sistem cok kotu o zaman.. Sistem sadece o plakaya ait hasari gostermeli..

• herkes öyle de yazanada inanmamak lazım babam geçen gitti bir parça boyalı dedikleri arabada 3 parça boya ve değişen çıktı almadık boyasız dedikleri arabada yarım parça boyalı çıktı aldık
  • Ne ve ne kadarlık bir şey arıyorsunuz?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.