Şimdi Ara

Araçlarımızın Bilinmeyen Özellikleri

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
56
Cevap
1
Favori
16.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Bugün video da anlattığım gibi, aracımızın park halindeyken belli olması için kullanılan bir özelliği anlattım. Bu şekilde daha farklı birçok özellik vardır illaki, sizin de bildiğiniz özellikler varsa burada paylaşımda bulunursanız faydalı konu olacaktır.

Büyük ihtimal anlattığım özelliği bilmeyen insanlar olacaktır

• Onun aküyü bitirmeyeceğine emin misiniz ? Bende kendi aracımda var mı bakayım.Teşekkürler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antuaRri -- 15 Mayıs 2013; 19:33:31 >
  • Aynısı benim fabiada da var değişik bi özellik gereksiz de gibi
  • Bu tarz konular marka forumlarinda muhakkak konusuluyordur zaten.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Utku

Bu tarz konular marka forumlarinda muhakkak konusuluyordur zaten.

Burada da konuşulsa zararlı mı olur? Utku üstadım
  • İlginç bir özellikmiş, aküyü bitirmemesi de iyi ama illaki biraz etkisi vardır diye düşünüyorum.
  • 1998 model Polo da bu özelliği 12 yıl kullanmıştım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bu özellikler sadece alman araçlarına has özelliklerdir. Alman arabası kullanan herkez bilir bu basit bir özellik. Bilinmeyen özellikler en fazla VAG.COM'lu skoda ve volkswagen'lerde var.
  • Mesela bizim İnsignia'larda araç çalışırken 15 saniye kadar marşa sonuna kadar basarsan akü koruma moduna geçiyor ve yıkamacılar müzik açamıyor sadece araç çalışabiliyor ya da uzun süre aracı kullanmayacaksın bu şekilde bırakırsan akü boşalmıyor
  • Maalesef bu özellik aracımda yok bildiğim kadarıyla da hiçbir Honda'da yok belki Accord ya da Legend'de olabilir ama olmasını istediğim özelliklerden birisidir.
  • Daha önce hiç denemedim, Fransız araçlarında da var mıdır bu özellik?
  • Cok gerekli bir özellik değil bence. Farkedilmek istiyorsam dortluleri açarım...

Gerci o da cok bağırıyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • -din don din don
    -komşu arabanın farı açık kalmış akü biter sabah kalırsın
    -din don 2 komşu
    abi farlar yanıyo söyleyim dedim

sonunda o farı söndürtürler adama
  • quote:

Orijinalden alıntı: BohemAmca

-din don din don
    -komşu arabanın farı açık kalmış akü biter sabah kalırsın
    -din don 2 komşu
    abi farlar yanıyo söyleyim dedim

sonunda o farı söndürtürler adama

• 97 Polo 'da bu özelliği bilmeden sinyal açık bir şekilde gece aracı park etmiştim. Saat gece 11 den öğlen vakti saat 2 ye kadar açık kalmış. Komşu haber vermişti ama marş almadı vurdurup çalıştırmıştım. 2 Hafta sonra da sonradan takılma sis farları açık kalmıştı o zamanda 4 saat gibi zamanda aküyü bitirmişti.
  • Onca ıvır zıvır teknolojiyi doldurdular arabalara ama böyle durumlarda Akü bitmesine karşı koruma yok yada ben bilmiyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: 34Brs34

Bu özellikler sadece alman araçlarına has özelliklerdir. Alman arabası kullanan herkez bilir bu basit bir özellik. Bilinmeyen özellikler en fazla VAG.COM'lu skoda ve volkswagen'lerde var.

bilip bilmeden konuşma benim aracım fiat fiorino benim aracımda da var bu özellik
  • opelin en az 32 yıllık özelliği bu
  • Bu özellik benim araçtada var. Sİnyal kolunu açık bırakıyorum.. Kapıları kilitliyorum gidiyorum. Araba kendi kendine sinyal veriyor. Bendeki sistem bundaki gibi sürekli de yanmıyor. Lambalar bir yanıp bir sönerek söndüğü anda kendini şarj ediyor yandığı anda boşaltıyor. Aküye zararı yok.
  • Gene çok bilmişler konuya gelmişler.Neymişte bu şu araçta şu kadar yıldır var.Sanane arkadaş adam bilmeyenler öğrenir diyerekten konu açmış.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.