Bildirim
Aracınızı Yıkatınca Sizede Daha Sessiz Geliyormu
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aynen katılıyorum.Benim gibi düşünenlerde varmış -
Sessizlikle alakası yok bence yıkamacının sıktığı parfüm kokusuyla alakası var -
Benimki yıkatınca daha iyi gidiyormuş gibi geliyor
Üzerindeki 40 kilo kuş pisliğinden arınınca gerçek bile olabilir -
ayrica daha az yakiyor. -
Bunu benden başka kimse düşünmemiştir sanıyordum....EVET EVET KESİNLİKLE DAHA SESSİZ GELİYOR
-
hacıı, allah seni inandırsın banada öyle geliyor yaaa
çok kilit ve derin bir mevzunun kapısını arakladınız, psikolog sosyolog ve her türlü anabilim dallarından bu konuda tatmin edici, psikoloji düzeltici açıklamayı bekliyoruk. -
quote:
Orijinalden alıntı: catalyst
Sessizlikle alakası yok bence yıkamacının sıktığı parfüm kokusuyla alakası var
Bencede :) -
tamamen psikolojik.
mutlu olma konusunda hemfikiriz.ben aracımı yıkatınca akşama kadar hiç inesim gelmiyor,sürekli kullanasım geliyor -
Bana da daha iyi gidiyormuş gibi geliyor yıkatınca. Belkide aracın temizlenmiş camları nedeniyle hissedilen birşeydir. Mantıklı bi açıklama bulamadım henüz -
Hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz ama birbirimizden haberimiz yok. İşi resmiyete dökmenin zamanı geldi
quote:
Orijinalden alıntı: okuryazargezer
tamamen psikolojik.
mutlu olma konusunda hemfikiriz.ben aracımı yıkatınca akşama kadar hiç inesim gelmiyor,sürekli kullanasım geliyor
Kirlenmek güzeldir -
Hehehehe aynen sanki yeni yağ değiştirmiş gibi oluyor araç, yollarda yağ dökülmüş gibi kayıp gidiyor araç sanki :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 26 Haziran 2011; 0:49:35 > -
Benimde diskler öttüğü için herzaman disklere, balatalara su tuttururum. kurumu aksın diye.
Tabiki araç soğuduktan sonra yaptırırım bu işi. İşte o yüzden diskler bir süre ötmez. -
evet kesinlikle aynı fikirdeyim ama mantıklı bi cevap bulamıyorum -
Çok ilginç bişe ya bu..Yanlız değilmişim demek ki..
Aracı yıkatınca sanki komple bakım yapılmış gibi hissediyorum. -
aracın suyunu yolda süzdüğümde daha sessiz geliyor ama olduğu yerde 2 saat beklerse yıkandıktan hemen sonra. durum aynı :) -
Yıkamacı çocuk konsoldaki bozuklukları yürütüyorsa sessiz geliyordur size -
Mikro olckete bakarsak;
Kaportada ki kirler hava akisina engel olur. Hava aracta suzulerek ilerlemez dagilir, kirilir. Bu da ekstra sese neden olabilir.
Bildiginiz uzere f1 araclari waxlidirlar kaporta yuzeyi havaya direnc olusturmasin diye.
Yani boyle bir olay mikro olcekte var. -
onu bilmem de arabayı ne zaman yıkatsam yağmur yağıyor -
quote:
Orijinalden alıntı: Ugur851
onu bilmem de arabayı ne zaman yıkatsam yağmur yağıyor
Bende ne zaman yıkatsam yol üzerindeki esnafın yolu hortumla yıkacağı tutuyor, çamurlu suyuda tazikle araçlara doğru atıyorlar
Benzer içerikler
- motora segman atmak fiyatı 2024
- kışın araba yıkanır mı
- t-roc paket sıralaması
- psa motor nedir
- motor subap arızası maliyeti
- citroen c4 2025
- byd satış rakamları
- chery omoda 5 özellikleri
- elantra n
- byd 2025
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X