Şimdi Ara

Aracınızı Yıkatınca Sizede Daha Sessiz Geliyormu

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
104
Cevap
1
Favori
2.905
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • psikolojikmi bilmiyorum ama şöyle güzel iç dış yıkatınca hangi araç olusa olsun bana daha sessiz ve daha yumuşak geliyor insan biraz da olsa mutlu oluyor sizde böyle bişey hissediyormusunuz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi talkingbrother -- 25 Haziran 2011; 23:40:33 >

• Aynen katılıyorum.Benim gibi düşünenlerde varmış
  • Sessizlikle alakası yok bence yıkamacının sıktığı parfüm kokusuyla alakası var
  • Benimki yıkatınca daha iyi gidiyormuş gibi geliyor
    Üzerindeki 40 kilo kuş pisliğinden arınınca gerçek bile olabilir
  • ayrica daha az yakiyor.
  • Bunu benden başka kimse düşünmemiştir sanıyordum....EVET EVET KESİNLİKLE DAHA SESSİZ GELİYOR

• hacıı, allah seni inandırsın banada öyle geliyor yaaa

çok kilit ve derin bir mevzunun kapısını arakladınız, psikolog sosyolog ve her türlü anabilim dallarından bu konuda tatmin edici, psikoloji düzeltici açıklamayı bekliyoruk.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: catalyst
    Sessizlikle alakası yok bence yıkamacının sıktığı parfüm kokusuyla alakası var

Bencede :)
  • tamamen psikolojik.

mutlu olma konusunda hemfikiriz.ben aracımı yıkatınca akşama kadar hiç inesim gelmiyor,sürekli kullanasım geliyor
  • Bana da daha iyi gidiyormuş gibi geliyor yıkatınca. Belkide aracın temizlenmiş camları nedeniyle hissedilen birşeydir. Mantıklı bi açıklama bulamadım henüz
  • Hepimiz aynı şeyi düşünüyoruz ama birbirimizden haberimiz yok. İşi resmiyete dökmenin zamanı geldi

quote:

Orijinalden alıntı: okuryazargezer

tamamen psikolojik.

mutlu olma konusunda hemfikiriz.ben aracımı yıkatınca akşama kadar hiç inesim gelmiyor,sürekli kullanasım geliyor

Kirlenmek güzeldir
  • Hehehehe aynen sanki yeni yağ değiştirmiş gibi oluyor araç, yollarda yağ dökülmüş gibi kayıp gidiyor araç sanki :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi donanımcı123 -- 26 Haziran 2011; 0:49:35 >
  • Benimde diskler öttüğü için herzaman disklere, balatalara su tuttururum. kurumu aksın diye.
    Tabiki araç soğuduktan sonra yaptırırım bu işi. İşte o yüzden diskler bir süre ötmez.
  • evet kesinlikle aynı fikirdeyim ama mantıklı bi cevap bulamıyorum
  • Çok ilginç bişe ya bu..Yanlız değilmişim demek ki..
    Aracı yıkatınca sanki komple bakım yapılmış gibi hissediyorum.
  • aracın suyunu yolda süzdüğümde daha sessiz geliyor ama olduğu yerde 2 saat beklerse yıkandıktan hemen sonra. durum aynı :)
  • Yıkamacı çocuk konsoldaki bozuklukları yürütüyorsa sessiz geliyordur size
  • Mikro olckete bakarsak;

Kaportada ki kirler hava akisina engel olur. Hava aracta suzulerek ilerlemez dagilir, kirilir. Bu da ekstra sese neden olabilir.

Bildiginiz uzere f1 araclari waxlidirlar kaporta yuzeyi havaya direnc olusturmasin diye.

Yani boyle bir olay mikro olcekte var.
  • onu bilmem de arabayı ne zaman yıkatsam yağmur yağıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ugur851

onu bilmem de arabayı ne zaman yıkatsam yağmur yağıyor

Bende ne zaman yıkatsam yol üzerindeki esnafın yolu hortumla yıkacağı tutuyor, çamurlu suyuda tazikle araçlara doğru atıyorlar
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.