|
Geçen yıl arabamı akrabama satıp yeni araç satın aldım, fakat güven sorunu olmadığı için satışını yapacağım aracın noter işlemleri ikimizinde müsait olduğu zamana kaldı. bu süre içerisinde ben yeni arabamı almıştım. 7 yıldır araç sahibiyim ve hiç kazam yok, dolayısıyla zorunlu trafik sigortasında 7. hatta bu sene 8. basamakta olup%50 indirimli olarak ücretlendirilmem gerekiyordu. Sigorta için teklif alınca olayın farkına vardım. aracımı satmadan 2. bir araba almış olmam dolayısıyla bu kazasızlık indirim hakkını yeni aracıma taşıyamıyor, tekrardan 4. basamaktan ücretlendiriliyorum. duruma şaşırıp e devletten hangi basamakta olduğuma bakınca şok oldum 4. basamak yazdığını görünce sigortacımı arayıp bilgi istedim durumu anlattı, ne itiraz edebilecek bir yer var ne de yapabileceğimiz bir şey. kısacası hiç kazam olmamasına rağmen 7 yılın sonunda al takke ver külah ile 4. basamaktan ücretlendirilmek üzere beni öptüler. kaskolarda durum böyle değilmiş, zorunlu olarak geçirdikleri sigortada böyle bir açık var, yakalarsalar affetmiyorlar. Ben 3.500₺ civarı ödemem gerekirken 7.000₺ ödeme yapmak zorunda kaldım. sizler dikkat edin. |

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt