Şimdi Ara

Aracınızı ödünç veriyor musunuz ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
135
Cevap
0
Favori
3.300
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Beyler soru basit aracınızı ödünç veriyor musunuz ? nedeni nedir ?

• Babamdan başka hiç kimseye vermem güvenle ilgili.
  • bmw yi babamla ben kullanıyoruz oda ikimizde aynı yavas kullandıgımızdan..

okula gidip geldiğimiz şahini bugun arkadasa verdik hatun kaldırcakmıs aklımız orda kaldı ksaca a

AT AVRAT SİLAH diyorum..
  • Vermem onemli biseyse olabilir o da yakin cevrem icin gecerli
  • Babamdan başkasına vermem. Geçen bir arkadaş istedi. Kızın biriyle buluşacakmış, arabada cinsel münasebette (yiyişme olarak tabir edilen) bulunacakmış Benim arabam genelev mi arkadaş dedim vermedim arabayı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Babamdan başkasına vermem. Geçen bir arkadaş istedi. Kızın biriyle buluşacakmış, arabada cinsel münasebette (yiyişme olarak tabir edilen) bulunacakmış Benim arabam genelev mi arkadaş dedim vermedim arabayı.

Vermek istemediğinizi genelde nasıl söylüyorsunuz ? bana zor gelen kısmı burası , bazı arkadaşlar çaktırmadan tavır alıyor mesela
  • Önemli bir husus haricinde ıvır zıvır işler için eger benden araba isteniyorsa, kibarca kardeşim aradı o gelip alıcak yoksa lafı olmaz diyor orda noktayı koyuyorum.
    Kırıp dökmemekte fayda var zira gün gelir siz muhtaç olursunuz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

Beyler soru basit aracınızı ödünç veriyor musunuz ? nedeni nedir ?

bi kere emanete verdim kaza yaptı bir daha vermiyeceğime yemin ettim deyin hatta vermeyeceğinize yemin de edin daha kolay olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: oyuncu11790

quote:

Orijinalden alıntı: Brian O Conner

Babamdan başkasına vermem. Geçen bir arkadaş istedi. Kızın biriyle buluşacakmış, arabada cinsel münasebette (yiyişme olarak tabir edilen) bulunacakmış Benim arabam genelev mi arkadaş dedim vermedim arabayı.

Vermek istemediğinizi genelde nasıl söylüyorsunuz ? bana zor gelen kısmı burası , bazı arkadaşlar çaktırmadan tavır alıyor mesela

Genelde telefondan mesaj atıyorlar. Bende bin tane soru soruyorum. Ne yapacaksın arabayı, ne kadar sürer işin, çok acil bi iş mi, gideceğin yere ben bırakayım seni, otobüsle de gidilir oraya, arabada mazot yok, araba bende değil gibisinden bir sürü şey söylüyorum Hala ısrar ederse mesaja cevap vermiyorum konu kapanmış oluyor.

• Babamdan başkasına hayır. Oda sormaz bile zaten :)
  • Yalnızca hastane ve yaşlı akraba için. Tabi ki arabanın aramızda bir puldan değersiz olduğu değerli dostlarım ve ailem hariç.
  • Bir çok kişi istemiştir, tanıdık iş arkadaşı vs. verdiğim cevap bellidir:

" Aracım belli kişiler harici kimse tarafından kullanılamaz. Belli kişiler listesinde değilsin."

Cevap daha güzel:

" Seni gidi cimri."

Burada, arabayı ödünç vermekten çok, alamayan adamın arabı vermeyen adama cimri demesi daha gülünç.

Ayrıca hiç özenli kullanmıyorlar, direksiyonun derisi, araç iyiyse basıyor motoru zorluyor.

Kısaca, ASLA...
  • Vermek istemem ama cimri demesinler diye arada veririm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SeLO_Tr -- 29 Kasım 2013; 20:28:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Xeon Vision

Bir çok kişi istemiştir, tanıdık iş arkadaşı vs. verdiğim cevap bellidir:

" Aracım belli kişiler harici kimse tarafından kullanılamaz. Belli kişiler listesinde değilsin."

Cevap daha güzel:

" Seni gidi cimri."

Burada, arabayı ödünç vermekten çok, alamayan adamın arabı vermeyen adama cimri demesi daha gülünç.

Ayrıca hiç özenli kullanmıyorlar, direksiyonun derisi, araç iyiyse basıyor motoru zorluyor.

Kısaca, ASLA...

Hocam bizim toplumdaki bakış açısı tuhaf , sizden bir şeyi istiyor bunun teklif değilde vermek zorundaymışsınız gibi düşünüyor ...

Vermeyince tavır alıyor , laf ediyor :)
  • Vermem.
  • Adamına göre değişir
  • Vermem.
  • İşi varsa aracımla gideceği yere kadar bırakabilirim ama vermem.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: SeLO_Tr

Vermek istemem ama cimri demesinler diye arada veririm

Mahalle baskısı araba bile verdiriyor demek ki :) hocam desinler vermeyin ya
  • Babama dahi vermem :))
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.