evet gözümüz gibi bakıp koruduğumuz arabalarımızı nerede ve nasıl yıkatıyoruz?süngeri mi tercih ediyorsunuz yoksa fırçayla mı yıkatıyorsunuz?ben autostop açıldığından beri oraya götürüyorum adamlar oto şampuanı kullanıyorlar bilirsiniz bu boya için çok önemli diğer oto yıkamalara dikkat edin sıvı sabun,omomatik,bulaşık deterjanı hatta cif bile kullanan yerler var.
uzun ömürlü parlaklık için bence autostop
sizce???
ben evimin bahçesinde kendi ellerimle yıkıyorum
quote:
Orijinalden alıntı: CanTuran
bizim burdaki opette veya benzin aldığım shell'de veriyorum adamlara neyle yıkıyolar bilmiyorum ama pırıl pırıl oluyor.
quote:
fırsat oldukça bende bahçede kendim yıkıyorum sonax şampuanı tavsiye ederim sık kullanımda boyadaki tırnak girmeyen hafif çizikler bile gidiyor +süngerden vazgeçmeyin
quote:
Orijinalden alıntı: powertech
fırsat oldukça bende bahçede kendim yıkıyorum sonax şampuanı tavsiye ederim sık kullanımda boyadaki tırnak girmeyen hafif çizikler bile gidiyor +süngerden vazgeçmeyin
Alıntıları Göster
bende benzincilerde yıkatıyorum..
quote:
Orijinalden alıntı: morbid
Alıntıları Göster
haftasonları kendim yıkıyorum. okuduklarımdan sonra bende oto şampuan kullanacağım
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: CanTuran
keşkem biz yıkayabilsek en güzeli valla ee apartman yaşantısı sakat
quote:
Orijinalden alıntı: PNR05
quote:
Orjinalden alıntı: CanTuran
keşkem biz yıkayabilsek en güzeli valla ee apartman yaşantısı sakat
Alıntıları Göster
bende dükkanın önünde kendim yıkıyorum, üşendiğim zaman yıkamaya veriyorum ama nasıl yıkıyorlar bilmiyorum açıkçası
quote:
Orijinalden alıntı: ismailsglk16
bende dükkanın önünde kendim yıkıyorum, üşendiğim zaman yıkamaya veriyorum ama nasıl yıkıyorlar bilmiyorum açıkçası
Alıntıları Göster
kendim yıkarım genelde , kendi yıkamam haricinde kışın ayda bir yıkamacıya gider kendisi yazın da 2 ayda bir .
quote:
Orijinalden alıntı: jackle
haftasonları kendim yıkıyorum. okuduklarımdan sonra bende oto şampuan kullanacağım
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: jackle
ne okudun hocam acaba merak ettim bizede yararlı olabilir belki ?
quote:
Orijinalden alıntı: Type_R
quote:
Orjinalden alıntı: jackle
ne okudun hocam acaba merak ettim bizede yararlı olabilir belki ?
Alıntıları Göster
Yıkamacıların kapı içlerine bile tazyikli su tuttuklarını gördükten sonra sürekli kendim yıkıyorum. Sünger ve oto şampuanı kullanıyorum.
quote:
Orijinalden alıntı: ozyurek
Yıkamacıların kapı içlerine bile tazyikli su tuttuklarını gördükten sonra sürekli kendim yıkıyorum. Sünger ve oto şampuanı kullanıyorum.
Alıntıları Göster
tabanway ---ankara cok kalıtelı
quote:
Orijinalden alıntı: arathorn
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: arathorn
arathorn naptın buldun mu opel servisi yaptırdın mı aracının bakımını?
quote:
Alıntıları Göster
bostancı - SONAX
quote:
Alıntıları Göster
Ben de koru'nun içindeki (Ankara) Autostop'a yıkatıyorum.İç dış 8.5 ytl tutuyo.1ytl'de bahşiş veriyorum.İyi oluyo.Temiz yıkıyolar.
quote:
Orijinalden alıntı: Saylam06
Ben de koru'nun içindeki (Ankara) Autostop'a yıkatıyorum.İç dış 8.5 ytl tutuyo.1ytl'de bahşiş veriyorum.İyi oluyo.Temiz yıkıyolar.
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: safaksaylam
koru sitesinde nerde autostop ya benim hiç dikkatimi çekmedi de
Alıntıları Göster
istanbul anadolu yakasında oturanlar için bu acıbademden küçük çamlıcaya çıkarken ışıklar var o ıışıklardan sağa altunizadeye giden yola sapın 1-2 km ilerde sol tarafta marmara oto yıkama var adamlar süper yıkıyolar ama her gittiğimde en az 1 saat sıra oluyo en az 1 saattede arabayı yıkıyolar yani arabayı bırakıp ordan capitole fln gidin ama gerçekten o kadar vakite değiyo adamlar sırf kurulamak için 15dk uğraşıyolar araba:7.5 ytl jeep:12.5 ytl bide arkadaşım bostancı sonax ı tavsiye etti....
quote:
Orijinalden alıntı: Saylam06
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: safaksaylam
ya abisi bari 1.5 ver de 10 milyonm verince para üstü alma
quote:
Orijinalden alıntı: morbid
Alıntıları Göster
quote:
Orjinalden alıntı: morbid
quote:
Orijinalden alıntı: eleny
quote:
Orjinalden alıntı: morbid
Alıntıları Göster
Bundan 3 hafta önce kadar Ankarada petrol ofisine ait otomatik yıkama makinasına girmiştim benzin aldıktan sonra. Araba makinanın içindeyken (bende aracın içindeyim) arka taraftan tuhaf bi gürültü geldi. İndim baktım benim arka geri vites lambası kırılmış,tampon hafifce eğrilmiş. Arabayı hemen makinadan çıkartıp petrol ofisindeki müdüre gitmiştim. Sağolsunlar benimle ilgilendiler,özür dilediler,zararımı giderdiler. Gerçekten ciddi bi firmadan yakıt almak çok farklı... Başka bi firma olsaydı bayağı uğraştıracaklardı. Siz siz olun öyle her yıkama makinasına girmeyin. Yada ciddi firmaların makinalarına girin... O gün bugündür hep petrol ofisinden alırım benzinimi,ama o makinaya bir daha girmem. Yıkamacı arkadaşım var mahallede,ona veriyorum yıkamaya...