< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B8F281778 -- 14 Aralık 2019; 15:40:30 > |
|

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-B8F281778 -- 14 Aralık 2019; 15:40:30 > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qkhnk -- 3 Mart 2020; 15:26:56 > |
|
|
|
|
Merhaba arkadaşlar aranıza yeni katıldım benim aracım 2005 Citroen C5 2.0i LPG otomatik vites aracım ilk başlarda zaman zaman tekleme yapıyordu ardından motor arıza ışığı yanıp sönmeye ve motor kendini korumaya aldı hızlanmıyor yoğun tekleme yapıyordu Büjiler,bobin,enjektör değişti sorun giderilemedi bir usta kontrol ederken motora giden şase kablosu araçtan kopmuş o şekilde marş yapınca araç şuan çalışmaz hale geldi marş basıyor araç ateşlemiyor kendi kendine kapıyı açsak bile fan çalıştırmaya başladı kendi kendine silecekler çalışıyor aküyü 1 saatte bitiriyor araç bu şekilde 3 aydır yatıyor beyinciler bizim araçlara öcü gibi bakıyor ilgilenmiyor yardım edecek veya İstanbul içi usta tavsiye edecek biri varmıdır çok zor durumdayım. < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Kayınpederde 2004 golf 5 var 1.6 FSI tüp takılmamış. 140 binde. Yarı otomatik sanırım. Bir süre önce araç durduğu yerde 2 3 dk bile çalışsa fan devreye giriyor diye bilmeyenler aracı kurcalamışlar biraz. Hatta kadranı sökmüşler neden söktülerse. O günden beri kadranda vitesler görünmüyor kaçta hangi konumda olduğu, Şanzımancıya götürdük otomatik şanzıman veya beyinde sıkıntı yok motor ile şanzıman birbirinden habersiz çalışıyor arada bir kopukluk var dediler. Araba vuruntu yapıyor. yolda giderken yavaşlayınca veya sert kullanımda hatta durduğu yerde vites geçişleri yaparken bile sanki arkadan vurmuşlar gibi vuruyor şanzıman.. Komple elektrik tesisatı sökülüp kontrol edildi kablolarda tesisatta bir kopukluk yok beyinde de sıkıntı yok. Bu sıkıntı nerede çözemedik? Acaba tekrar kadranı mı söktürüp baktırmamız lazım? |
|
merhaba benzer sotum transpoterda başıma geldi sorunu nasıl çözdünüz < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
Herkese merhaba 2012 c5 1.6 ehd otomatik araca sahibim. Gösterge panelinde sağ tarafta yağ sıcaklığını ve vitesi gösteren kısımda yağ sıcaklıgı çizgilerinin 4. 5. Çizgisi ara sına kayboluyor fersiz yanıyor ve bazen tekrar düzeliyor. Kaybolduğu zaman vitesi boşa "N" ye getirdiğim zaman N göstergesi yanmıyor ve o kısma denk gelen vites göstergesi 2. 3. 5. Ve 6. Vites göstergesinin alt kısımları silik görünuyor çizgiler tekrar yanınca herşey yerine geliyor. Böyle bir problem neyden kaynaklanir cözumu nedir bilgi sahibi arkadaşlar yardım ederlerse çok memnun olurum. |
|
| _____________________________ |