Şimdi Ara

Aracın kapısına dikkat...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
1
Favori
6.498
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Allah korusun nasıl bir hızla kaza olduysa etraf darma duman.

Edit : Alttaki bilgiler ve fotolar vwtr-net sitesinden alınmıştır.

bu araçta golf hemde 5 yıldızlısından
    henüz alınalı birkaç saat olmuş
    içerisinde 5 genç kemerleri takılı değil
    4 ölü 1 ağır yaralı (2 ayağı 1 kolu kopmuş)
    olaya müdahele eden ekipler olaydan sonra psikolojik destek almak zorunda kalmış

Allah kimseye göstermesin
    .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Helldancer -- 29 Aralık 2011; 11:31:36 >

• bilgi yok mu hiç?
  • bu araç rahat 180 le çarpmıştır.
  • Aracı yeni alan gençler eve giderken kaza yapmışlar gibi bişiler yazıyodu nette. Gti zaten epeycede hızlılarmış
  • Guzel dağılmış
  • 180 le bile carpsa Bolunur mu koskoca golf

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Üzerine forumda baya yorum yapılmıştı.Çok kötü bir kaza gerçekten.Allah kimsenin başına vermesin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • VW kalitesi deyip fitili ateşliyorum. Hani bir ara sürekli eklenen bir VW kapı sesi videosu vardı. İşte VW'nin kapı sesi.
  • Allah kimsenin başına vermesin, dehşet bir görüntü.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

VW kalitesi deyip fitili ateşliyorum. Hani bir ara sürekli eklenen bir VW kapı sesi videosu vardı. İşte VW'nin kapı sesi.

Abi fitil falan ateşlemeyin, olay cidden çok acı ve inanıyorum ki başka araçlarda olsa farklı bir manzara olmazdı.

Misal;

Audi'de Wv grup diye kestirip atmayalım lütfen...

• O hızda herhangi sabit bir cisme çarpıp sağlam kalabilecek bir varlık yok dünyada

11 eylülde ikiz kulelere çarpan uçakları düşünün...
  • Fena bir görüntü..
    Epeyce hızlı olmalı savrulmuş herhalde...
  • quote:

Orijinalden alıntı: CAD34

VW kalitesi deyip fitili ateşliyorum. Hani bir ara sürekli eklenen bir VW kapı sesi videosu vardı. İşte VW'nin kapı sesi.

O hızda inan bırak VW'i, Mercedes,BMW ile bir yere çarpmamanı dilerim.
  • geçen tır çarpışan albea ya bazı sivrizekalar laf atıyorlardı alın size namıdeğer golf buyrun ,sakın bana WV düşmanı demeyin çünkü passat ımız var benim kızdığım şunun anlaşılamaması hangi araç olursa olsun ister volvo ister merso 120 nin üzerinde hepsi ölüm tenekesidir hele ki kemer takılı değilse tabutu hazırlamak gerek.Allah rahmet eylesin
  • Buda Kastamonuda olmuştu. 2 kişinin cesedi bile bulunamadı parçaları toplandı

• Tamam vw okadar abartıldığı gibi iyi bir araba değil ama yüksek hızlarda her araba aynı hale gelir vw lik bir durum yok ortada
  • quote:

Orijinalden alıntı: mhmt_mhmt

180 le bile carpsa Bolunur mu koskoca golf

koskoca golf lafina iyi güldüm :)

Allah rahmet eylesin..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: +24edition

quote:

Orijinalden alıntı: mhmt_mhmt

180 le bile carpsa Bolunur mu koskoca golf

koskoca golf lafina iyi güldüm :)

Allah rahmet eylesin..

gülünecek bir şey yok çok acı bir durum Allah rahmet eylesin tekrar ediyorum 120 nin üzerinde hiçbir araca güvenmeyin.2002 yılında hala oğlunu bağdat caddesinde son model 5.20 yle kazasında kaybettik.Aracın ibresi 130 gösteriyordu maalesef hala oğluyla beraber yanındaki 2 arkadaşıda feci bir şekilde can verdi.

• Arabanın direkle karşılaştığı her musabakada ben direğe oynarım. Sayısız fotoğraf ve video var internette. Marka model ayırt etmiyor ikiye boluyor. Çok ilginç.
  • Tabiki olay ciddi ve feci. Dalga geçilip gülünecek bir durum değil. O Golfün yerinde hangi araba olsa aynısı olurdu. Ben sadece geçen gün Ağrı'da ki Albea kazasına verilen Albea'ya yönelik cevaplara istinaden öyle bir yorum yaptım. Yoksa içler acısı bir durum.
  • 
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.