Şimdi Ara

Aracın her yanında boya var satabililir miyim?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
341
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aracımla ciddi bir kaza yapmadım, hep sürtme falan. Çok titiz olduğum için en ufak çizikte boyattım içime sinmedi. Satarken millet pert sanacak diye tırsıyorum, fiyat kırsam falan satılır mı. Kaç parça boyalı bilmiyorum ama baya var

• Boya takıntısı olan birçok kişi var, ölü pazarlığı yapmaya çalışacaklardır. En iyisi arabayı bilen birine satmanız...
  • Büyük ihtimalle pertden çıkma falan sanıcaklardır tanıdıklara satmaya çalışın alan olmassa galeriye satın derim onlar biraz düşürürler ama alırlar diğer türlü pazarda durarak zor satılır.
  • her kör satıcının bir kör alıcısı vardır. genelde bizim insanımız boya takıntılıdır.adam 80 model arabaya bile boya varmı diye sorabiliyor :)
  • Resimlerini çekseydiniz çok sorun olmazdı ama adam sorsa bir sürü yer göstereceğinizden kesinlikle soğuk bakacaktır.
  • ben alırım,arabanız nedir?
  • quote:

Orijinalden alıntı: RoLaN

ben alırım,arabanız nedir?

imzada yazıyor, benzinli otomatik
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

yok bu pahalıymış ben bizimkilere daha uygun 10-15 arası bişey düşünüyorum.
    ancak ben özellikle kazasız boyalı araç alırım.çünkü fiyatı boyalı olduğundan emsallerinden düşüktür.ayrıca kaza yapıp tekrar boyatsanızda zaten boyalı olduğundan değer kaybetmez.
  • Benim 93 model aracim cizikler ve solmadan dolayı komple boyaliydi işyerinde arkadasım araci birisine bile göstermeden direk satın aldı bende arabasiz kaldım:)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopasha01 -- 6 Ağustos 2012; 22:17:55 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Nicotinell

quote:

yok bu pahalıymış ben bizimkilere daha uygun 10-15 arası bişey düşünüyorum.
    ancak ben özellikle kazasız boyalı araç alırım.çünkü fiyatı boyalı olduğundan emsallerinden düşüktür.ayrıca kaza yapıp tekrar boyatsanızda zaten boyalı olduğundan değer kaybetmez.

iyi fikir

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.