Bildirim
Aracın her yanında boya var satabililir miyim?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Boya takıntısı olan birçok kişi var, ölü pazarlığı yapmaya çalışacaklardır. En iyisi arabayı bilen birine satmanız... -
Büyük ihtimalle pertden çıkma falan sanıcaklardır tanıdıklara satmaya çalışın alan olmassa galeriye satın derim onlar biraz düşürürler ama alırlar diğer türlü pazarda durarak zor satılır. -
her kör satıcının bir kör alıcısı vardır. genelde bizim insanımız boya takıntılıdır.adam 80 model arabaya bile boya varmı diye sorabiliyor :) -
Resimlerini çekseydiniz çok sorun olmazdı ama adam sorsa bir sürü yer göstereceğinizden kesinlikle soğuk bakacaktır. -
ben alırım,arabanız nedir? -
quote:
Orijinalden alıntı: RoLaN
ben alırım,arabanız nedir?
imzada yazıyor, benzinli otomatik -
quote:
Orijinalden alıntı: Nicotinell
quote:
imzada yazıyor, benzinli otomatik
yok bu pahalıymış ben bizimkilere daha uygun 10-15 arası bişey düşünüyorum.
ancak ben özellikle kazasız boyalı araç alırım.çünkü fiyatı boyalı olduğundan emsallerinden düşüktür.ayrıca kaza yapıp tekrar boyatsanızda zaten boyalı olduğundan değer kaybetmez. -
Benim 93 model aracim cizikler ve solmadan dolayı komple boyaliydi işyerinde arkadasım araci birisine bile göstermeden direk satın aldı bende arabasiz kaldım:)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi marcopasha01 -- 6 Ağustos 2012; 22:17:55 >
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
quote:
Orijinalden alıntı: Nicotinell
quote:
imzada yazıyor, benzinli otomatik
yok bu pahalıymış ben bizimkilere daha uygun 10-15 arası bişey düşünüyorum.
ancak ben özellikle kazasız boyalı araç alırım.çünkü fiyatı boyalı olduğundan emsallerinden düşüktür.ayrıca kaza yapıp tekrar boyatsanızda zaten boyalı olduğundan değer kaybetmez.
iyi fikir
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X