Şimdi Ara

aracın direksiyonunu değiştirmek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
26.410
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aracım da hiçbir problem yok sadece biraz daha sportif olsun diye şu direksyonu takmak istiyorum sorum nerde taktırmalıyım ve ikinci elde satarken sorun olurmu yani direksiyonu değişmiş bir araca sıcak bakarmısınız teşekkürler..

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-yedek-parca-aksesuar-otomobil-arazi-araci-2011-volkswagen-direksiyonu-golf-passat-jetta-scirocco-eos-41956296/detay/

• Yapay Zekanın Yanıtı

Araç Direksiyonunu Değiştirme

Araç direksiyonu, sürüş deneyiminde önemli bir rol oynar. Konforlu ve hassas bir direksiyon, güvenli ve keyifli bir sürüş sağlar. Bazı durumlarda, direksiyonun değiştirilmesi gerekebilir. Bu makalede, araç direksiyonu değiştirme hakkında bilmeniz gerekenleri ele alacağız.

Her Direksiyon Her Arabaya Olur Mu?

Hayır, her direksiyon her arabaya olmaz. Direksiyonlar, araçların modeline ve yılına göre özel olarak tasarlanmıştır. Yanlış bir direksiyon takmak, güvenlik sorunlarına ve sürüş performansında düşüşe neden olabilir.

Araç Direksiyon Değiştirme

Araç direksiyonu değiştirmek, karmaşık bir işlem olabilir. Kendi başınıza yapmaya çalışmadan önce, bir profesyonele danışmanız önerilir. Direksiyonu değiştirmek için aşağıdaki adımlar izlenir:

• Aküyü sökün.
    • Hava yastığının bağlantısını kesin.
    • Direksiyon simidini yerinden çıkarın.
    • Direksiyon kolonu cıvatalarını gevşetin.
    • Direksiyon kolonunu çıkarın.
    • Yeni direksiyon kolonunu takın.
    • Direksiyon simidini takın.
    • Hava yastığını yeniden takın.
    • Aküyü yeniden takın.

Direksiyon Değiştirmenin Avantajları

• Güvenlik: Arızalı veya hasarlı bir direksiyon, sürüş güvenliğini tehlikeye atabilir.
    • Konfor: Yeni bir direksiyon, sürüş pozisyonunuzu iyileştirebilir ve uzun yolculuklarda konforu artırabilir.
    • Performans: Sportif bir direksiyon, yol tutuşunu ve tepki verme süresini iyileştirebilir.
    • Estetik: Yeni bir direksiyon, aracınızın iç görünümünü kişiselleştirebilir.

Sonuç

Araç direksiyonu değiştirmek, sürüş deneyimini iyileştirmenin etkili bir yolu olabilir. Ancak, doğru direksiyonun seçilmesi ve profesyonel kurulumun yapılması çok önemlidir. Bu adımları izleyerek, aracınıza güvenli ve şık bir direksiyon takabilirsiniz.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Fabrikasyon gibi olacagını dusunmuyorum ve bizim türk milleti otomativ 2 el sekterunde bu araba pert güzüyle bile düşünebilecgini bildgim için en saglıklısı kalsın orjnal haliyle :)
  • Bence takılabilir.Arabayı satarken'de eski direksiyonu geri alabilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pasha37

Fabrikasyon gibi olacagını dusunmuyorum ve bizim türk milleti otomativ 2 el sekterunde bu araba pert güzüyle bile düşünebilecgini bildgim için en saglıklısı kalsın orjnal haliyle :)

Türkçe öğretmenine selamlar. Direksiyonu değişmiş arabaya niye pert gözüyle bakılsın hasarı boyası yok ise.

Airbag'de kesinlikle sıkıntı yaratmayacaksa takın. Orjinal direksiyonunu saklarsınız satarken takarsınız. Aldığınız direksiyonuda uygun bir fiyattan kolayca elden çıkartırsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: erain

quote:

Orijinalden alıntı: Pasha37

Fabrikasyon gibi olacagını dusunmuyorum ve bizim türk milleti otomativ 2 el sekterunde bu araba pert güzüyle bile düşünebilecgini bildgim için en saglıklısı kalsın orjnal haliyle :)

Türkçe öğretmenine selamlar. Direksiyonu değişmiş arabaya niye pert gözüyle bakılsın hasarı boyası yok ise.

Airbag'de kesinlikle sıkıntı yaratmayacaksa takın. Orjinal direksiyonunu saklarsınız satarken takarsınız. Aldığınız direksiyonuda uygun bir fiyattan kolayca elden çıkartırsınız.

Alıntıları Göster
    Siz zevkinize göre aracınızın herhangi bir yerinde istediginiz degisikligi yapabilirsiniz. Buna kimse pert cart curt diye bakamaz diyemez. Aracı alırken expertize goturdugunuzde hangi vidanın bile degisik oldugunu ögrenebilirsiniz..

Ayrıca spor direksiyon konusunda bende size katılıyorum, kesinlikle taktırın derim.Fakar orj direksiyonu dursun bir kenarda...

• Yaşadığın yer neresi bilmiyorum ama orjinal bi direksiyon istiyosan bi tane kazalı araçların bulunduğu sanayi vb. yere git çok ucuza halledebilirsin :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: erenboztepe

Yaşadığın yer neresi bilmiyorum ama orjinal bi direksiyon istiyosan bi tane kazalı araçların bulunduğu sanayi vb. yere git çok ucuza halledebilirsin :D
    Yetkili servis hariç hiç bir yerde taktırma eğer sağlam bir airbag istiyorsan...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Direksiyon gel beni tak diye bağırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mchll

Direksiyon gel beni tak diye bağırıyor.
    gecerlı olur bencede takmalısın...
  • quote:

Orijinalden alıntı: iblis_35

gecerlı olur bencede takmalısın...

Alıntıları Göster
    Airbag sıkıntı yaratmaz ise taktırın direksiyon cok güzel duruyor ve direksiyon hakiminiyetinide artırır.İkinci el satarkende sorun teşkil etmiyececeğini düşünüyorum.Sonuçta airbag sağlam çalışırsa bir sorun cıkartmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -Gardiyan-

Airbag sıkıntı yaratmaz ise taktırın direksiyon cok güzel duruyor ve direksiyon hakiminiyetinide artırır.İkinci el satarkende sorun teşkil etmiyececeğini düşünüyorum.Sonuçta airbag sağlam çalışırsa bir sorun cıkartmaz.

Alıntıları Göster
    paran mı bol ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: alper_cakan

paran mı bol ?

Alıntıları Göster
    Bence direksiyon çok önemli yani bana göre direksiyon güzel ve spor olmassan sürme zevki kalmıyor !
  • quote:

Orijinalden alıntı: Elmanders

Bence direksiyon çok önemli yani bana göre direksiyon güzel ve spor olmassan sürme zevki kalmıyor !

Alıntıları Göster
    bunun yerine fonksiyonel direksiyon taktırsanıza aradaki fark 500 tl felandır hiç değilse satarken araçta fonksiyonel direksiyon var diye direksyonun parasıyla satarsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ozn.Onl

bunun yerine fonksiyonel direksiyon taktırsanıza aradaki fark 500 tl felandır hiç değilse satarken araçta fonksiyonel direksiyon var diye direksyonun parasıyla satarsınız.

Alıntıları Göster
    Volkswagenin en tatlı,spor direksiyonu bence,1500 lira fazla ama.İçimde ukte kalır diyorsanız alın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jdmworks

Volkswagenin en tatlı,spor direksiyonu bence,1500 lira fazla ama.İçimde ukte kalır diyorsanız alın.

Alıntıları Göster
    direskyion değişmiş araba pert 1o.ooo TL düşer fiyatı
  • quote:

Orijinalden alıntı: Maydonoz Lastigi

direskyion değişmiş araba pert 1o.ooo TL düşer fiyatı

Alıntıları Göster
    Bizim ülkede kaporta düzgün olsun, isterse arabada motor olmasın yine de sorun çıkmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: _Lupara_

Bizim ülkede kaporta düzgün olsun, isterse arabada motor olmasın yine de sorun çıkmaz.

Alıntıları Göster
    fonksiyonlusunu alırsanız iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: ciddi kedi

fonksiyonlusunu alırsanız iyi olur

Alıntıları Göster
    Airbagde sorun çıkmıyorsa kesinlikle taktırın hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: fbahadir61

Airbagde sorun çıkmıyorsa kesinlikle taktırın hocam

Alıntıları Göster
    Benim anlamadığım şey gerçekten bu direksiyona 1500tl vericekmisin yoksa bunu temsili olsun çıkmacılardan perte çıkmış araçlardan mı bakıcam diyosun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: DcD-Semih

Benim anlamadığım şey gerçekten bu direksiyona 1500tl vericekmisin yoksa bunu temsili olsun çıkmacılardan perte çıkmış araçlardan mı bakıcam diyosun.

Alıntıları Göster
    çok para bence o paralara aracını modla
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.