Şimdi Ara

Aracımın Kaportasını Çizikler İle Mahvetmişer (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.304
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

İstanbul'da da böyle şeyler sıkça yaşanmaya başladı, ailesinden ahlâki anlamda eğitim görememiş çocukların yaptığı bir davranış ya da birkaç sarhoş serserinin yaptığı bir hareket. Fazla takılmamak lâzım, çözümsüz bir iş değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Geçmiş olsun..

Boya opak olsaydı çiziklerin içi boyayla doldurulup öyle pasta yapılabilirdi, ama metalik boyada o da sırıtır malesef..

Bu yüzden, inadına beyaz...
  • quote:

Orijinalden alıntı: lunhker

Gorunce icim ciz etti. Bunu yapan veletleri tutup doveceksin. Ailesinin sucu terbiye vermemişler. O nedir ya vallahi yazik. Gecmis olsun.

Hocam ,,Dayakla adam olunsa eşşek adam olur diye bir tabir var,,Malesef memleketimizde insanlık,vicdan ve merhamet bitmiş,,Kusura bakmayın millet Öküze bağlamış gidiyor,,

Yılbaşından önce taksiye kartopu atan çocuklar vardı,,taksici kovaladı,,ters yöne girdi,,çocuğa araba çarptı ve öldü,, İşin aslı o kartopu kazala arabaya gelmedi,,Veletler bir reklamdaki gibi arabayı kartopuna tuttular,,Şöförde doğal olarak inip kovaladı,,10-12 yaşındaki piçler şöföre ana avrat küfür edip kaçtı,,
    medya çocuklardan yana duygu sömürüsü yaparak verdi,,Şöförün vay efendim esrardan sabıkası varmış gibi haberler çıktı,,,Kısaca bir iki velet evine kar kış kıyamet başkasının taksisinde şöför çalışan adamın başını,,diğeride kendi başını yakarak öldü,,,,,

Şimdi bu arkadaşında arabasını çizerek mahvetmişler,,Eğitime kimden başlamak lazım,,Balık baştan kokmuş,,yazık.

Geçmiş olsun dileklerimle.

• quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

quote:

Orijinalden alıntı: atom239

quote:

Orijinalden alıntı: bbrsgn

resmi gördüğümde üff dedim geçmiş olsun bencede çocuk işine benziyor.
    2011 0 corollamı aldığım 3 ay olmuş bi çocuğu kapıyı taşla çizerken gördüm.
    Gidip bitane çaktım tokatı bitanede yerden yedi. Gene olsa gene yaparım.
    şoför kapısında üçgen şeklinde yaklaşık 1 metre çizik olmuştu boyatmadım ama arabayıda
    piyasasından ucuza sattım.
    Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi küçükken arabanın altına top kaçardı taş atıp çıkarmazdık
    boylu boyunca uzanır öyle çıakrırdık arabaya birşey olmasın diye.
    Bu nasıl çocukluktur şimdiki anlamış değilim.

Arabanin altina tas atip kaciranlar mi varmis ya?

Ben cok yasli degilim ama boyle bir olayi ne yaptim ne de yapani gordum Hakikaten simdiki nesil kotu yetisiyor.Milli servettir en basitinden.

Arabaların altına kaçan topu bazıları taş atarak çıkartırdı bizim çocukluğumuzda arkadaş onu anlatmak istemiş...

Anladım zaten de hiç görmediğim için garip geldi

• Geçmiş olsun. İnsanın ister istemez sinirleri alt üst oluyor.
  • Cok gecmis olsun hangi semtte yasandi bu olay?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun dostum. Ne denebilir ki bu durumda ancak kuru teselli cümleleri. Bu küçük musibet büyük musibetlere engel olur inşallah.

Bu hadiseler bu aralar arttı galiba. Sabah çıktığımda bizim sokakta Olay Yeri İnceleme aracı ve polisleri gördüm. 4 tane aracın camlarını kırmış soysuzlar. Sahipleri perişan. Ben de akşam geç geldiğimden orada yer bulamamıştım ve baya hayıflanmıştım diğer sokağa park etmiştim. Malımız da canımız da Allah'a emanet....
  • Yapan kişiyi bulup kafasını sürte sürte temizlemek lazım ama neyse

Çok geçmiş olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: e-rose

Allah beterinden korusun, yapacak başka bir şey yok... 2004 yılında binbir zorlukla taksite girerek aldığım sıfır aracımı lojmanın önünde zıpır bir velet ön kaputtan çıkıp arka bagajdan kaydırak yaparak eğlenmiş, kaputta, tavanda ve arka bagaj kapağında bir sürü kılcal çiziği görünce beynimden kaynar sular dökülmüştü, veletin babasına durumu anlattığımda aldığım cevap daha da kalbimi parçalamıştı "sende sıfır araç alma kardeşim"

İşin tek tesellisi göçük ve derin çiziğin olmamasıydı, bir hafta sonu yarım günümü pasta cilaya ayırarak sorunu gidermiştim, gidip o hanzonun aracına boydan aşağı hidrolik dökmemek için kendimi zor tuttum, sonradan çizikler yok olunca da öfkem geçti, meslektaş olmasaydım kesin yapardım ama...

Neyse; senin çizikleri pasta cila kapatmaz, arkadaşların önerdiği gibi oraya farklı çıkartmalar veya kaplamalar yaptırabilirsin, en azından görünüm olarak hoş olur ve can sıkmaz...

Boyatmayı düşünüyorsan; lokal olarak yaptırma bir süre sonra o boya kaput olduğu için atma ya da çatlama yapacaktır. Geçmiş olsun.

Çocuktan çok babası dayağı hak etmiş.

Bu şartlarda Araç içi taşıma ve bulundurma Ruhsatlı bir silah alacaksın çocuk mu çiziyo arabayı tokatı basıp mermiyi ayaklarının 2 metre önüne sıkacaksın,ilerde başka araba çizemez.

• Vatan haini Spartacus V kullanıcısına yanıt
    Belimde silah vardı ama bu günler için kullanalım diye almadık ki...

• O.Ç.. halsiyetsiz kişiliksiz pez........... Resmen bilerek yapılmış...

Ayıptır yazık günahtır... Yatacak yerleri yok bunu yapan şerefsizin şerefsizlerin..

Kardeşim çok geçmiş olsun... Boyadan başka çare yok..
  • GEçmiş olsun can sıkılıcak bir müddet ama çözülür.

Yerinizde olsam kesinlikle boyatmam. Ön kısıma aynı renkte folyo uygulatırım . Üzerine de saydam kaput korumalar var onlardan attın mı canavar gibi olur. Hem de şık görünür.

Satarken de söker gösterirsin ya da anlayan biriyse sıkıntı olmaz sökmeye de gerek kalmaz .

edit: yazım yanlışı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bozak07 -- 5 Ocak 2014; 1:41:12 >
  • Muhtemelen 4-5 yasinda bir cocugun isi. O yaslardaki cocuklar icin ha duvara, ha kagida ha arabaya. Cocuk metalin cizilmeyecek bir nesne oldugunu idrak edemez. Buna benzer bir olayi bizzat yasadim cocuktur yapacak bir sey yok boyatildi gecildi.
  • Yapan bilinçsiz bir çocuk vs değilse yazıklar olsun. Size de geçmiş olsun. Ben de yaz aylarında yaşadım benzer bir sıkıntı
  • konu ile alakalı degil ama kaldırıma parkeden aracları aynen böyle cizmek istiyorum....yakalırsamda yakalayanı böyle çizmek istiyorum....adamlar park sorunu var diye kaldırım parkedıyor bebek arabası ıle gıden kadınlar rezillik cekiyor....
  • Bunu çoluk çocuk yapıyor. Millet resmen çocuk yapmıyor çocuk sı..yor... Eğitimsiz ailelerin, eğitimsiz salak salak başı boş gezen mini psikopat ruh hastası çocukları da böyle hareketler yapıyor. Benim önceki arabama top atan bir cocuğu bu yüzden tokatladım. Babası indi onunla da kavga ettim. Aynı şeyleri söyledim hak verdi. Para kolay kazanılmıyor. Eşşek gibi çalısıyor, eşşek gibi vergi veriyoruz. Elin haysiyetsizin çoçuğu da geliyor arabaları çiziyor. Ahh ahh geçmiş olsun. Yakalayacaksın onu yapanı allah ne verdiyse dalacaksın. Bıçakla kaputu çizdiği gibi kolunu bacağını çizeceksin. Gör bir daha yapıyor mu....

Bu arada şiddetten nefret ederim. Ama cahil doğu halklarında maalesef ülkemiz de bu noktaya geldi. Şiddet tek çözüm. Köpekler bile eğitim alabiliyor ama biz insanlarımızı eğitemiyoruz. Çok tehlikeli çokk.

Yapanın allah belasını versin. Size de geçmiş olsum.

• Her şey bir tarafa, o değilde arkadaşlar ben gerçekten iyi bir insanım kimseye zararım dokunmaz hep faydam yararım dokunur bunları söylemek doğru değil ama bir çok kişiye yardım ederim ne bilim acırım merhametliyimdir açık sözlüyümdür dürüst bir insanımdır ama sürekli olarak özellikle son yıllarda başıma hep kötü şeyler geliyor ben bunları hak etmiyorum yav, :) misafirliğe gittiğim yer. Bir elamanımın evi idi hayırlı bir iş için oradaydım gittiğim mahalle kıraç bir yer ona bağlıyorum ben, ama yazık vallahi sonuçta bu bir milli servet sayılır a kişisinin ya da b kişisinin olması önemli değil,
  • Geçmiş olsun hocam. Bir anı geldi aklıma
    2000 yılında sıfır palio almıştık 3. gün mahallenin veletlerinden biriyle evden çıkıp araca giderken göz göze geldik.
    Elinde küçük bir taş, kaputun ortasına doğru vuruyor bizden habersiz. Ailecek bakakaldık. Sonunda amacına ulaştı.
    Arabanın alarmını öttürdü
  • Gecmis olsun orası boyasız olmaz gibi. servet dusmani silik insanların fesatlıkları sonucu oluyor bu gibi hadiseler yazik gunah
  • quote:

Orijinalden alıntı: Stand Alone

Geçmiş olsun,

İstanbul'da da böyle şeyler sıkça yaşanmaya başladı, ailesinden ahlâki anlamda eğitim görememiş çocukların yaptığı bir davranış ya da birkaç sarhoş serserinin yaptığı bir hareket. Fazla takılmamak lâzım, çözümsüz bir iş değil.

Bu mesajı görünce içimi dökmek geldi.

Bazı çocuklar vardı, aşırı hiperaktif. Yerinde duramıyor. Bir gün gidiyor bir arabanın ön camına tuğla atıyor (Şu delikli tuğlalardan bahsetmiyorum, kara tuğlalardan) ve ön cam kullanılmaz hale geliyor. Gerçi babası sağolsun karşılıyor hasarı ama, ne gerek var.

Sonra benden 6-7 yaş küçük bir çocuk annesinin yanında benim anneme küfretmişti. Çocuğu sıkıştırınca da ben suçlu oldum. Kadına diyorum "Abla oğlun anneme küfrediyor duymuyor musun".
    Aldığım cevap "Eder etmez sana ne benim çocuğum karışamazsın sen ona"

Böyle dengesiz çocuklar var, evet ama bazıları da ailesinden yüz buluyor. Dövsen de sen suçlusun

Başka bir ilde, çalıştığım bir istasyonda, her gün istasyonun sağını solunu kırmayı (Bir gün oluk borusu, bir gün tuvaletteki ayna, bir gün cam v.b) adet haline getirmiş veletler vardı. Ambarın kapısına işerlerdi, tuvaletin önüne (Tuvalet binasının önüne) pislerlerdi. Ben döverdim, akıllanmazlardı. Sağlam dövmeye de korkardım, şimdi gider bi darp raporu alır, uğraş dur.

Bir de sanki olağan bir şeymiş gibi anlatırlardı "Abi biz ambarın kapısına işiyoruz ama kızmıyon bize di mi" diye. Kolunu büker canını yakardım veya bir iki yumruk atardım, "dövdürecem seni, bittin sen" diye diye giderdi, sonra abi çeke çeke gelirdi.

Böyle çok velet gördüm. Yeni nesil akıllanmıyor da.

Yaşları şöyle 15'i geçti mi, trafikte terör estiren "apaçi" dediğimiz insanlara özeniyorlar. 23-24 yaşlarına kadar böyle devam ediyorlar. Sonra zaten askerlikten kaçacak yer kalmıyor, askere gidip gelince adam oluyorlar.

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.