Şimdi Ara

Aracımın Kaportasını Çizikler İle Mahvetmişer (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
77
Cevap
0
Favori
2.306
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Milletin ciddi psikolojik sorunları var, şu hasarı vermek için nasıl bir mentalitede olur insan anlayamıyorum.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracı servise bakıma götürüyorum,yıkayın demediğim halde yıkıyorlar birde üstünde 15 cm lik göçük yapıyorlar,hiç bi halt yiyemiyorsunuz birde böyle bir durum var.
  • Aracı birinin otoparkina ya da çıkış kapısının önüne falan mi koydunuz ? Neden böyle bişey yapılmış olabilir ?? Durduk yere mi ?

Forumda malum , avm de iki araçlık yere parkedilen araçlara yapılacaklarla alakali fantazisi olan çok benim aklıma bu yüzden park olayı geldi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Robinson_Crusoe kullanıcısına yanıt
    üzülecek hiçbi şey yok.oraya bir kartal deseni yapıştırın satarken çok havalı görünür hemde taşlı topraklı yollarda koruma sağlar.türkiyenin en seçkin bayilerinden birine bakım için gidipte kaputunu göçürürcesine çizdirmiş olmanın daha bi farklı acısı vardır,ama herkesin acısı farklı yanıyor.
  • Kaput maskesi kullanarak çizikleri kamufle edebilirsiniz.
  • Gorunce icim ciz etti. Bunu yapan veletleri tutup doveceksin. Ailesinin sucu terbiye vermemişler. O nedir ya vallahi yazik. Gecmis olsun.

• resmi gördüğümde üff dedim geçmiş olsun bencede çocuk işine benziyor.
    2011 0 corollamı aldığım 3 ay olmuş bi çocuğu kapıyı taşla çizerken gördüm.
    Gidip bitane çaktım tokatı bitanede yerden yedi. Gene olsa gene yaparım.
    şoför kapısında üçgen şeklinde yaklaşık 1 metre çizik olmuştu boyatmadım ama arabayıda
    piyasasından ucuza sattım.
    Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi küçükken arabanın altına top kaçardı taş atıp çıkarmazdık
    boylu boyunca uzanır öyle çıakrırdık arabaya birşey olmasın diye.
    Bu nasıl çocukluktur şimdiki anlamış değilim.
  • Geçmiş olsun. Bol bol resim ve video çekip kaputu boyatın bence başka yapacak birşey yok malesef. Satarken alacak olan kişiye gösterirsiniz resimleri.
  • Fena cizmisler valla acayipte siritiyor.Araci park ettiginiz yeri goren kamera varmiydi etrafta?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Terbiyesizlik başka birşey değil.Size bir tavsiye mümkün olduğu kadar kamera görüşünün olduğu yerlere park etmeye gayret edin.Geçmiş olsun...
  • geçmiş olsun ama neden yaptıklarını kimin yapabileceğini bi düşünün mesela yolda sokakta atıştığınız birisi sizi takip edip ilk fırsatta aracı çizmiş olabilir kimse durduk yere bu kadar çizik atmaz başka bi araca
  • Küfür etmeyin, size yapılan bu kötülük dünyada karşılığını bulmazsa Ahirette bulur. Bu kötülüğü yapan kişinin sevapları size geçer. 1 yıl önce sattığım 2008 model Terios'um 500 TL ucuza gitmişti çizikler yüzünden.
     Aracımın Kaportasını Çizikler İle Mahvetmişer Aracımın Kaportasını Çizikler İle Mahvetmişer Aracımın Kaportasını Çizikler İle Mahvetmişer

• Allah beterinden korusun, yapacak başka bir şey yok... 2004 yılında binbir zorlukla taksite girerek aldığım sıfır aracımı lojmanın önünde zıpır bir velet ön kaputtan çıkıp arka bagajdan kaydırak yaparak eğlenmiş, kaputta, tavanda ve arka bagaj kapağında bir sürü kılcal çiziği görünce beynimden kaynar sular dökülmüştü, veletin babasına durumu anlattığımda aldığım cevap daha da kalbimi parçalamıştı "sende sıfır araç alma kardeşim"

İşin tek tesellisi göçük ve derin çiziğin olmamasıydı, bir hafta sonu yarım günümü pasta cilaya ayırarak sorunu gidermiştim, gidip o hanzonun aracına boydan aşağı hidrolik dökmemek için kendimi zor tuttum, sonradan çizikler yok olunca da öfkem geçti, meslektaş olmasaydım kesin yapardım ama...

Neyse; senin çizikleri pasta cila kapatmaz, arkadaşların önerdiği gibi oraya farklı çıkartmalar veya kaplamalar yaptırabilirsin, en azından görünüm olarak hoş olur ve can sıkmaz...

Boyatmayı düşünüyorsan; lokal olarak yaptırma bir süre sonra o boya kaput olduğu için atma ya da çatlama yapacaktır. Geçmiş olsun.

• Geçmiş olsun kendi aracıma olmuş kadar üzüldüm. Ulan nasıl bir yaratık bunlar yahu Allah bunlara fırsat vermesin. benimde daha 1 yıllık bile olmayan aracımın sağ tarafını baştan sona komple çizdiler.
  • Şerefsizdir bunu yapan !
  • İyi dilekleriniz için teşekkürler arkadaşjar, araç gözümden düştü büyük ihtimal boyatmam kaput koruma çektiriceğim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçmiş olsun. Eğer bilinçli yapılmamışsa çocuklar da yapmış olabilir. Oyun amaçlı alıp çiziyorlar evde duvarları çizdikleri gibi. Bu yüzden herkes çocuğunu bu konuda uyarmalı. Yarın sizin de başınıza gelebilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbrsgn

resmi gördüğümde üff dedim geçmiş olsun bencede çocuk işine benziyor.
    şoför kapısında üçgen şeklinde yaklaşık 1 metre çizik olmuştu boyatmadım ama arabayıda
    Yukarıda bir arkadaşın dediği gibi küçükken arabanın altına top kaçardı taş atıp çıkarmazdık

Arabanin altina tas atip kaciranlar mi varmis ya?

Ben cok yasli degilim ama boyle bir olayi ne yaptim ne de yapani gordum Hakikaten simdiki nesil kotu yetisiyor.Milli servettir en basitinden.

• quote:

Orijinalden alıntı: atom239

quote:

Orijinalden alıntı: bbrsgn

resmi gördüğümde üff dedim geçmiş olsun bencede çocuk işine benziyor.

Arabanin altina tas atip kaciranlar mi varmis ya?

Ben cok yasli degilim ama boyle bir olayi ne yaptim ne de yapani gordum Hakikaten simdiki nesil kotu yetisiyor.Milli servettir en basitinden.

Arabaların altına kaçan topu bazıları taş atarak çıkartırdı bizim çocukluğumuzda arkadaş onu anlatmak istemiş...

• Geçmiş olsun..

Boya opak olsaydı çiziklerin içi boyayla doldurulup öyle pasta yapılabilirdi, ama metalik boyada o da sırıtır malesef..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.