Şimdi Ara

Aracımın Fiyat Değeri Nedir Bilginiz Varmı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
415
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2011 Model Siyah...Peugeot 407 1.6 Hdi 110 Hp Dizel...86.300 Küsür Kilometrede...Boyasız...Kazasız...Değişensiz...Hatası Arızası Yok...Satmayı Düşünüyorum...Sıfır Benzinli (Vw-Ford-Honda-Toyota) Marka Araç Alcam.

ARACIMIN FİYATI NE OLMALI ?

ARACIMI SIFIR BAYİDEKİ ARAÇLA TAKASA GİRDİĞİMDE KAÇA SAYDIRMALIYIM ?

SATMAK İÇİN BAYİYE SAYDIRMAK MI DAHA AVANTAJLI , YOKSA İLAN VERİP SATMAK MI ?

Konu Hakkında Bilgisi Olan Arkadaşlardan Yardım Bekliyorum...Teşekkürler.
     Aracımın Fiyat Değeri Nedir Bilginiz Varmı ? Aracımın Fiyat Değeri Nedir Bilginiz Varmı ? Aracımın Fiyat Değeri Nedir Bilginiz Varmı ?
     Aracımın Fiyat Değeri Nedir Bilginiz Varmı ? Aracımın Fiyat Değeri Nedir Bilginiz Varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4ACEB015E -- 17 Eylül 2014; 15:38:03 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Piyasasını bilmiyorum fakat forumda söylenen ölücü rakamları ile sahibindendeki muadil fiyatlarının ortalamasını alınce gerçek ederi çıkıyor. Benim megane için forumda 24-25 dediler, sahibinden de emsallar 31-32 idi, 28e sattım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: syerturan

Piyasasını bilmiyorum fakat forumda söylenen ölücü rakamları ile sahibindendeki muadil fiyatlarının ortalamasını alınce gerçek ederi çıkıyor. Benim megane için forumda 24-25 dediler, sahibinden de emsallar 31-32 idi, 28e sattım.

Bayiye uygun Fiyata veririm ama aracımı genede Ölücülere bırakmam uyuzluk değilmi

Aracımın Fiyat Değeri Nedir Bilginiz Varmı ? Aracımın Fiyat Değeri Nedir Bilginiz Varmı ? Aracımın Fiyat Değeri Nedir Bilginiz Varmı ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4ACEB015E -- 17 Eylül 2014; 15:31:53 >

• Aracımın Resimleri.

• Aracımın Plakası : 51 DL 417
     Aracımın Fiyat Değeri Nedir Bilginiz Varmı ? Aracımın Fiyat Değeri Nedir Bilginiz Varmı ?

• reklamlar....
  • Plakası neden kapalı
  • Reelde 35, piyasada 40.
  • 2001 model corollam var, hemde toyota corolla, üste 2.000 lira veririm. İrtibat: pm.
  • sizin toyota altın kaplama mı?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Buffa

Plakası neden kapalı

Ben kapattım plakayı googlede görünmesin diye...Plakayı yazdım 51 DL 417

• quote:

Orijinalden alıntı: gazozvar

2001 model corollam var, hemde toyota corolla, üste 2.000 lira veririm. İrtibat: pm.

Torpağımı Derhal Terket Ağana Haaa

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-4ACEB015E -- 17 Eylül 2014; 18:04:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: powermoon

Reelde 35, piyasada 40.

Sahibinden'de 45.500 istedim ama pazarlık Abartmadan yapıcam yazdım.. Ne diyelim ya Nasip

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.