Şimdi Ara

Aracımın değeri nedir? (Fiesta)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
898
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar. 2010 model fiestam var. Aşırı temiz bakıldı. KM'si sadece Ankara-Eskişehir yolunda ve (Ankara) Oran-İncek yolunda yapıldı. 45.000 km'de. Dizel. Düz vites. Hiç bir değişeni yoktu. Satmayı düşündük yeni araba alma ümidiyle gittiğim bütün galeriler 34 veya 35 bin lira veriyordu. Fakat 2-3 hafta önce karda duramayan bi dolmuş yüzünden bagaj kapağında çok ufak bi ezilme oldu. Servisten değiştirdik. Galeriye sormaya cesaret edemedim çünkü arabamı çok temiz kullanıyordum başka bi şoförün hatası yüzünden değeri düştü. AVM'de bi yere park ederken yeri beğenmeyip değiştirdiğim bile oluyordu çarpmasınlar diye. Çok şükür daha büyük bi kaza olmadı ama biliyorsunuz, galeriler biraz az fiyat verir. Sizce ederi ne kadardır? Ayrıca üzerinde özel plaka var. Yani 26 SS plakalı. 26 ESES diye okunuyor.

Ayrıca şunu sormak istiyorum, sizce body kit ve spoiler taksam. Üstüne panaromik cam tavan görünümü için siyah folyo kaplatsam yani sade bir modifiye yapsam arabanın alıcısı artar mı? Fiyatını bu şekilde arttırabilir miyim?

• Kaça satmak istiyosun kanka onu belirtirsen daha yardımcı oluruz
  • Modifiyeye gerek yok tavani kapli arac risk uyandirir, bosuna diger masraflari da etme.arac titanium mu? Titaniumsa x paketle sifir olanini 42ye veriyorlar, bence 3 senelik makyajsiz kasa icin 35bin gayet iyi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: lagun1

Kaça satmak istiyosun kanka onu belirtirsen daha yardımcı oluruz

Yani herkes en yüksek fiyattan satmak ister ama ben 36-37 bin liraya satmak istiyorum eğer satabilirsem piyasasını pek bilmiyorum.
  • 35 e çok iyi fiyat vermisler.Daha ne istiyon.

• quote:

Orijinalden alıntı: uniqlo

Modifiyeye gerek yok tavani kapli arac risk uyandirir, bosuna diger masraflari da etme.arac titanium mu? Titaniumsa x paketle sifir olanini 42ye veriyorlar, bence 3 senelik makyajsiz kasa icin 35bin gayet iyi.

Evet araç Titanium X paket ayrıca 2010 kasada park sensörü yoktu, park sensörü de takıldı. Ama sahibinden.com'a 1 parça değişen var deyince herkes irkiliyor ve daha düşük fiyat istiyor. :(
  • quote:

Orijinalden alıntı: Keomaa

35 e çok iyi fiyat vermisler.Daha ne istiyon.

35 değişen olmadan önceki fiyattı. Bagaj kapağı değiştikten sonra sormaya cesaret edemedim fiyat çok düşer diye.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    fiat palio nasıl bir araç
    15 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Siz 35 bini az mı buldunuz? Sıfırını ne kadar aldınız ki zaten? 2010da titanyum dizeli en fazla 33.000 falandır. Hadi piyasa koşulları derken 2013te 35 normal ama 3 yıllıkta kullanılmış sonuçta. Şahsi fikrim 35in yukarısı bu araca fazla olur

• uniqlo kullanıcısına yanıt
    Makyajlı olan kasa nın motoru da değişik, 14 TDCI 68 HP yerine 1,5 TDCI 75 HP, artı şu an nakitte % 5 indirim var Ford da yani nakit alınırsa 40 bine Fieste titanium alınabilir diye düşünüyorum (X paket hediyeli)
  • 30'a müşteri bulursanız düşünmeden satın.
  • Çok yanlış yapmışsınız 42ye 0ı olan arabanın 3 yaşında 45bin kmde olanına bir galeriden 35 gibi bir fiyat alıp satmamak gerçekten büyük hata.37 kimse vermezdi değişen olmasada 3 yaşında bir kaç gün sonra 4 yaşına girecek vergi dilimi bile düşecek yani.4 yaşında olupda 0ındanda 5 bin aşağısını kimse vermez.
  • Yahu bu millet neyin kafasını yaşıyor..Ulan madem piyasayı bilmiyorsun, arabadan anlamıyorsun kafana göre fiyat biçip galericinin verdiği 35'i ne cüretle geri çeviriyorsun bir sor soruştur bari.Adam kafasına göre fiyat belirlemiş o fiyata satacam diyor, ruhu hasta bu Türk milletinin vallahi hepsi hasta ben de hastayım deli ettiniz beni nasıl bir milletiz biz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Derin Mavi

Yahu bu millet neyin kafasını yaşıyor..Ulan madem piyasayı bilmiyorsun, arabadan anlamıyorsun kafana göre fiyat biçip galericinin verdiği 35'i ne cüretle geri çeviriyorsun bir sor soruştur bari.Adam kafasına göre fiyat belirlemiş o fiyata satacam diyor, ruhu hasta bu Türk milletinin vallahi hepsi hasta ben de hastayım deli ettiniz beni nasıl bir milletiz biz

Sonra 2.el niye uçuk diyoruz, al işte bundan dolayı.
  • 4 yaşındaki aracınızı sıfırının 5-6 bin tl altına satamazsınız. Akıl var mantık var yahu
  • Yahu 0'ın 5-6 bin altına satamazsınız diyorsunuz da benim aracım en dolu paket. 46.800 lira sıfırı. Ben 40'a satmayı düşünmüyorum ki. Ayrıca 2. el dediklerinizin çoğunun ya kilometresi fazla ya çarpığı, boyası, pert kaydı var. Tamam ben de şu an savunamıyorum arabamı çünkü bagaj kapağı değişti ama yorum yaparken biraz insaflı olun insanı acımadan eleştirmeyin.
  • Arkadaşlar konuyla alakasız kusura bakmayın ama bizdede 2008 model opel combo araç var çok şükür hiç değişeni yok 2014'ün ortalarında satmayı düşünüyoruz şu an 43 binde. Araçda kusur olarak ufak tefek çızıkler ve ön tamponta nokta nokta çizikler var acaba kaça satabilirim tahmini ne kadar eder.
  • Çok bile vermişler hacı yalan yok.

• quote:

Orijinalden alıntı: ChanningTatum

Yahu 0'ın 5-6 bin altına satamazsınız diyorsunuz da benim aracım en dolu paket. 46.800 lira sıfırı. Ben 40'a satmayı düşünmüyorum ki. Ayrıca 2. el dediklerinizin çoğunun ya kilometresi fazla ya çarpığı, boyası, pert kaydı var. Tamam ben de şu an savunamıyorum arabamı çünkü bagaj kapağı değişti ama yorum yaparken biraz insaflı olun insanı acımadan eleştirmeyin.

Sizin aracınız en dolu paket değil. O paketin üstüne güvenlik paketi de olsaydı tamamdı ama titanium+x paket piyasada zibil gibi var ve özel bir donanım sayılmaz fiesta için.

37-38 bin bugün o aracın 2011 model 1.6 dizel euro5 versiyon ve titanium+x paket+güvenlik paketlisinin servis bakımlı, temiz, düşük kilometreli ve orjinal, boyasızının edeceği rakamdır. Çübkü bu dolulukta olan araçta ESP de oluyor. Sizinkinde yok.

Sizinki en fazla 32-33 eder. O da en fazla diyorum. Galericilerin de en fazla vereceği 30 dur.

• 0 alirken donanıma verdiğiniz paranın karşılığını satarken alamazsınız maalesef. 30-31 gibi bir fiyat uygundur bence.

• 35bin veren galeriye verseydiniz keşke
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.