Şimdi Ara

ARACIMI YIKANDIKTAN SONRA ZOR MARŞ ALIYOR BAZEN ÇALIŞMIYOR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
347
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaş bazı zamanlar aracımda hiç bişiy yokken misal 2 dk önce stopladığım araç marş almıyor. ( marş sesi geliyor benzin kokusu geliyor defalarca denediğimde araç 2-3 dk sonra yada bir iki deneme sonra çalışıyordu)

Ve bu sıkıntıyı yaşadığım zaman araç rolantide beklerken yada çalıştırdığım da hafifden hırlıyor kırmızı ışıkta durduğumda hırlıyordu.hatta bi gün navigasyona bakmak içi sağa çektim beklerken birde stop etti yine aynı şekil çalışmadı bir süre sonra tekrar tekrar marş denemelerimde çalıştı.

Aracı 1 ay kadar sürmediğim dönem oldu geldiğimde aracı aldım baya sürdüm hiçbir sıkıntı yoktu günlerce ardına araba kirlendi halince bende çektim benzinliğe bir tl atıp makinaya su tuttum temizledim ardından başaka yere çekip kuruladım arabayı işim bitince araba çalışmadı uzun denemem sonrası çalıştı ertesi gün yine çalışmadı köşeye bırakıyorum çalışmıyo bi çalışıyo bi çalışmıyo

Sıkıntı budur aracım yıkamada bir yerine su mu alıyor acaba 2001 modem golf otomatik benzin lpg atiker sıralı gaz. Yardım edin lütfen neresindedir sıkıntı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hsndrtl -- 8 Mayıs 2017; 13:28:59 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yardım

• Ateşleme bobinlerine su gitmiş. Bobinleri kaldırıp suyu temizleyin çalışır.
  • Başka birşeyden değildir yani

• Yaw banada aynısı oldu geçen. Ön tekerin davlumbazlarına iyice tuttum. vay sen misin tutan. prı prı prı etmeye başladı. arıza ışığı yaktı. 2 saate geçti. ammaa bobinlerimde su yok. bobinler üstte abicim. nerden su aldın anlamadım.

Lada Vega 2004 model.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.