Şimdi Ara

Aracımı sürttüm

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
1.056
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar merhaba aracımı sürttüm ne yapabilirim acaba

    Aracımı sürttüm

    Aracımı sürttüm



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kykmert98 -- 13 Aralık 2022; 9:1:49 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >







  • Geçmiş olsun. Nazarlık olarak kalsın. Çok rahatsız ediyorsa pasta sürün. Geçmezse boya gitmiştir. Aynı tonda oje bulursanız ufak rötuş yapın. Kalanı da arabada durur. Ben ufak tefek çizikleri oje ile düzeltirim.

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gecmis olsun. alt kisimdaki yere paralel olan kisim pasta ya da benzin ile silerseniz gecer. usttekine de rotus yaptirabilirsiniz. cok kafaya takiyorsaniz boyanmasi lazim.

  • Fotoğraflarda çok kafaya takılacak bir şey görünmüyor, sürtük bile denmez buna. Yine de tampondaki kısım için yumuşak bir beze diş macununu sıkın, çok bastırmadan ovalaya ovalaya çıkartırsınız ve hemen peşinden bol su ile durulayın, iz kalmayacaktır. Benim aracımın tamponunda çok daha kötüsü vardı, dediğim şekilde çıkarttım. İlk başta sanki verniğin parlaklığı azaldı gibi hissettim ama iyice bol suyla durulayınca hiç bir iz kalmadı. Şu an o izin olduğu yeri ayırt etmek bile mümkün değil, diş macunu işe yarıyor.

  • oje

  • Hocam aracı ilk aldığımda gece kalkıp çok yerini değiştirdiğimi hatırlarım.

    Zamanla insan bu tarz çiziklere alışıyor.


    Dün ışıklarda dururken plastik tampona pat diye minibus vurdu arkadan.

    Arkadaşla sohbet ediyordum, sohbeti bile kesmedim, dikiz aynasından tamam işareti yaptım inmedim bile. parmak kadar boya kalkmış tampondan.


    araç 2009 jetta

  • zero01 kullanıcısına yanıt

    Valla aynısını ben yaptım. Ankara Kahramankazan ilçesi girişinde ışıklarda durdum. Arkadan arabaya bişey vurdu. Aynadan baktım. WV Amarok veya Mitsubishi L200 gibi bir araba. Plastik tampona vurdu. Hafif sarsıldık. Aynadan adamla göz göze geldim. Adam eyvah der gibi bakıyordu. Mahcup bir hali vardı. Elimi çıkarıp sorun yok dedim.


    Devam ettim. Olay ve vuran araba araç kamera görüntümde hala kayıtlı.

  • Yetkili servisinden araç boya koduna göre küçük bur kaba boya talep edin sonrasında ince bir fırçayle astarı kalkmış bölüme rötüş yapın. Başka ufak çizgiler varsa pasta cula önerilir. Abartılecek bir sorun değil. Allah büyüklerinden saklasın.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.