Şimdi Ara

aracımı sabah çalıştırdığımda kendiliğinden devir yükselip düşüyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
0
Favori
2.831
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2006 model lpg li getz'im var. 5000 km önce atiker sıralı sistem lpg takıldı.
    aracı sabahları ilk çalıştırdığımda devir kendiliğinden 2000 e yükseliyor(ben basmıyorum gaza) sonra 10-15 saniye içinde 1000 devire kadar düşüyor. devir yükselmesi esnasında, gaza basıyormuşum gibi bir ses geliyor.
    bir daha da olmuyor..
    bu devrin kendiliğinden yükselmesi bir soruna mı işarettir, yoksa olması gereken normal bir şey midir?

• Aracı tanımıyorum fakat otomatik jikle varsa ilk çalıştırmada devrin bir anlık yükselmesi normaldir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: 990500135m

2006 model lpg li getz'im var. 5000 km önce atiker sıralı sistem lpg takıldı.
    aracı sabahları ilk çalıştırdığımda devir kendiliğinden 2000 e yükseliyor(ben basmıyorum gaza) sonra 10-15 saniye içinde 1000 devire kadar düşüyor. devir yükselmesi esnasında, gaza basıyormuşum gibi bir ses geliyor.
    bir daha da olmuyor..
    bu devrin kendiliğinden yükselmesi bir soruna mı işarettir, yoksa olması gereken normal bir şey midir?

Bu arabada otomatik jikle var. olayın lpg ile alakası yok.bu durum otomatik jikleli her arabada olan bir olay.
  • çok teşekkür ediyorum arkadaşlar ilginiz için..
  • 2000 model fiat bravam var Sıralı otagaz sistemimde var :D o kadar güldümki yazıyı okuyunca eskiden dört döndüğüm sorun sende olmuş. SORUNUN şu lpg kullanan arabaların beyinleri zaman içerisinde hata biriktiriyor ve abuk sabuk sorunlar ortaya çıkıyor. Aynı bendede aracımı çalıştırıyorum 3000 devire çıkıyor iniyor çıkıyor kafayı yiyordu freni pompaladığımda gaza basmış gibi devir artıyordu gittim bilgisayara bağlattırdım beynini sıfırlattım 10 dakkada bütün sorun çözüldü. Bu sorunu çözene kadar otomatik jigle yi gittim temizlettim kontrol ettirdim ama bundan sonra ilk gidip aracı bilgisayara bağlatıyorum. emin ol sorunun çözülür
  • araç ilk çalıştığında (otomatik cikleli araçlarda) yüksek devir çalışıp bir müddet sonra normale dönmesi gayet normadir.kısın normal e dönmesi daha uzun sürer bilginiz olsun .Eğer normale dönmez ise o zaman sorun vardır emin olun.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.