< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 9 Mart 2020; 0:18:2 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 9 Mart 2020; 0:18:2 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
Geçmiş olsun.
Geçen tesadüfen camdan dışarı bakıyordum. Bir tane 5-6 yaşlarında çocuk elindeki oyuncakla arabayı boydan boya çizdi, arkasında yürüyen annesi tek kelime etmedi engel olmadı ya da sonrasında kızmadı. Birkaç ay önce de hastanenin otoparkında biri yan aynama muhtemelen bir cisimle vurup tuzla buz etmişti. Vandalizm mi diyelim cehalet mi diyelim. Nasıl bir toplum olduk anlamıyorum. |
Görgüsüz insanlarla birlikte yaşamak zor.
|
Geçen yaz evde oturuyorum, komşum aradı, abi arabanın ön camını kırdılar dedi, pencereden baktım (ev okulun yanında) okul bahçesinde 5-6 yaşlarında bir çocuk basket potasına taş atıyor, attığı taşlardan biri ön cama gelip kırmış, ön cam önceden kırık olduğu için aşırı sinirlenmedim, neyse gittim çocuğun yanına, neden sağa sola taş atıyorsun dedim, birşey diyemedi, elinden tuttum, nerede oturuyorsun dedim, evine gittim kapısını çaldım, annesi ve dedesi çıktı, dedim durum böyleyken böyle, oğlunuz arabanın ön camını kırdı, babası yok akşam gelecek dediler, masrafı neyse yaparız dediler, neyse telefonumu bıraktım, akşam baktım biri arıyor, açtım arayan kişi çocuğun amcası olduğunu masraf neyse ödemeye hazır olduklarını söyledi, bende kendisine, benim ön cam zaten kırıktı sizden para yada cam yenileme gibi bir talebim yok, yanlız çocuğunuzu uyarın, sağa sola taş atmasın, arabalara zarar vermesin dedim, eğer camı yenileyecek olsanız 3000 tl masrafı olacaktı size dedim, adam çok teşekkür ettiğini ve benimle tanışmak istediğini söyledi, buradan şuraya geleceğim, çocuklar arabaları her halukarda çiziyor, ufacık bir çocuğu elimize alıp dövmek yakışmaz, yaşça büyüktür, bile bile yapmıştır o zaman işler değişir.
|
Boya ister bu elletme kalsın daha çok çizilecek alışacaksın zamanla
![]() |
Valla ben yakakarsam çıktığı yere gommezsem adam değilim.
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 9 Mart 2020; 0:14:37 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 9 Mart 2020; 9:23:34 > < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|