Şimdi Ara

Aracımı Çizmişler SS'li

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
1
Favori
3.425
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yeni aldığım superb aracımı çizdiler daha 2.000 km civarında araç hafif tırnak giriyor bunu düzeltecek önerebilceğiniz bir usta vs. Varmi bu arada aracı çizeni buldum arkadaşın s350 aracınıda aynısını yapmış araçlar yan yanaydı işin komik tarafı benim araci benim diger arkadaşın aracı sanıp çizmiş bugün neden yaptım dediğimde kurana el basarım ben senin arabanı çizmem yalarım dedi bide 😂

Aracımı Çizmişler  SS'li

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 9 Mart 2020; 0:18:2 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Geçmiş olsun.

Geçen tesadüfen camdan dışarı bakıyordum. Bir tane 5-6 yaşlarında çocuk elindeki oyuncakla arabayı boydan boya çizdi, arkasında yürüyen annesi tek kelime etmedi engel olmadı ya da sonrasında kızmadı.

Birkaç ay önce de hastanenin otoparkında biri yan aynama muhtemelen bir cisimle vurup tuzla buz etmişti.

Vandalizm mi diyelim cehalet mi diyelim. Nasıl bir toplum olduk anlamıyorum.
    Geçen yaz evde oturuyorum, komşum aradı, abi arabanın ön camını kırdılar dedi, pencereden baktım (ev okulun yanında) okul bahçesinde 5-6 yaşlarında bir çocuk basket potasına taş atıyor, attığı taşlardan biri ön cama gelip kırmış, ön cam önceden kırık olduğu için aşırı sinirlenmedim, neyse gittim çocuğun yanına, neden sağa sola taş atıyorsun dedim, birşey diyemedi, elinden tuttum, nerede oturuyorsun dedim, evine gittim kapısını çaldım, annesi ve dedesi çıktı, dedim durum böyleyken böyle, oğlunuz arabanın ön camını kırdı, babası yok akşam gelecek dediler, masrafı neyse yaparız dediler, neyse telefonumu bıraktım, akşam baktım biri arıyor, açtım arayan kişi çocuğun amcası olduğunu masraf neyse ödemeye hazır olduklarını söyledi, bende kendisine, benim ön cam zaten kırıktı sizden para yada cam yenileme gibi bir talebim yok, yanlız çocuğunuzu uyarın, sağa sola taş atmasın, arabalara zarar vermesin dedim, eğer camı yenileyecek olsanız 3000 tl masrafı olacaktı size dedim, adam çok teşekkür ettiğini ve benimle tanışmak istediğini söyledi, buradan şuraya geleceğim, çocuklar arabaları her halukarda çiziyor, ufacık bir çocuğu elimize alıp dövmek yakışmaz, yaşça büyüktür, bile bile yapmıştır o zaman işler değişir.
  • yaptırmayın
    nazar boncu

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CeyKalDa kullanıcısına yanıt
    Nazar boncuğumu sağ olsun bayi alırken yapıp teslim etti 😂 Aracımı Çizmişler  SS'li

• Boya ister bu elletme kalsın daha çok çizilecek alışacaksın zamanla

• Benım o arabaya puntolu kadın patlattı tampon gıttı boyattım dahada kotu yaptılar boyayı aracın wallaha..
  • Sopa yok mu sopa. Bulmuşsun çizeni.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Macunda ıstemedıgımden yamalı essek bınıyorum yenı tamon alıycam artık kısmetse arabaya...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Geçmiş olsun.

Geçen tesadüfen camdan dışarı bakıyordum. Bir tane 5-6 yaşlarında çocuk elindeki oyuncakla arabayı boydan boya çizdi, arkasında yürüyen annesi tek kelime etmedi engel olmadı ya da sonrasında kızmadı.

Birkaç ay önce de hastanenin otoparkında biri yan aynama muhtemelen bir cisimle vurup tuzla buz etmişti.

Vandalizm mi diyelim cehalet mi diyelim. Nasıl bir toplum olduk anlamıyorum.

• Görgüsüz insanlarla birlikte yaşamak zor.

• Valla ben yakakarsam çıktığı yere gommezsem adam değilim.

• Canbey96 kullanıcısına yanıt
    Hocam bayi nasıl yaptı ? İlk verdiği anda olduysa birşeyler yapmaları gerekmez miydi?

• Canbey96 kullanıcısına yanıt
    Hocam bayi nasıl yaptı ? İlk verdiği anda olduysa birşeyler yapmaları gerekmez miydi?

• Crawlier C kullanıcısına yanıt
    2.500 lira indirim yaptı baska araç yoktu nisanda geliyordu mecbur kaldım aracimida satmıştım araç yoktu kabul ettim bende ama indirim yaptığı içinde rutuş yapma teklifi bile sunmadılar

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 9 Mart 2020; 0:14:37 >
  • Normal değil benim aracı bu şekil arkadasiminda mercedes s350 aracini yapmış aynı kişi onun aracina daha çok üzüldüm

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Canbey96 -- 9 Mart 2020; 9:23:34 >
  • road35 R kullanıcısına yanıt
    Yeminliyim hocam elimi bile sürmedim kafadan biraz eksikti kuranın üstüne yemin ederim ben senin arabanı çizmem yalarım deyince 😂

• Bıraksaydınız keşke😜

• bu iyiyimiş benim aracıma yaptıklarını görseydiniz ne yapardınız bilemiyorum demirle vurmuşlar sanki

alt astar gözüküyordu rütuş boyası yaptım paslanacaktı yoksa..

zamanla alışacaksın..(
  • Cinayet nedeni.
  • quote:

Orijinalden alıntı: onurcan.kaymak

Cinayet nedeni.
    her kim dünya malı için bir cana kıyarsa cehennemde ona bir kuyu daha açarız

matta 17/4
  • "ben senin arabanı çizmem yalarım"

nasıl psikopata denk gelmişsiniz.
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.