Bildirim
Aracımdan söktüğüm ses tesisatını eve nasıl bağlarım ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Akü değilde adaptör görevi gören cihazlar var.Şimdi aklıma gelmiyor.Elektronikçilerde satılıyor.Anfini ve teyibini söylersen uygun büyüklükte olanı verirler. -
Fiyatları ne civardadır peki bir bilginiz var mı dostum ? Bir de marka vs. önemlimidir bunlarda ? Bende toplamda 1000 watt (peak) JBL 38 cm subwoofer ve 550 watt (rms) infinity anfi var bunları kaldırabilecek birşey olmalı. Adam satarken para için der kaldırır falan diye sonra başım ağrımasın yani. -
O anfi ve teyibin için ne kadarlığı yeterli olur bilemiyorum.Ama satana baştan söyle, bi sorun olursa başına ekşirim de.Marka olarak bildiğim markalar yok.Hemen hemen hepsi Türk malı zaten. -
Peki çok teşekkür ederim ben Kadıköy e gider araştırırım. -
oto adaptörü diye geçiyor ... amperi yüksek almalısın ki amphi yi rahat besleyebilsin. güzel bir trafo taş patlasın 90 YTL 'dir. ona göre -
Ne civarlarda olmalı amperi ? -
12 -
sanmıyom 12 mi oluyomuş -
neyse dostlarım ben fazla karıştırmayım ortalığı siz öle diosanız öle olsun. -
nasıl 12 dıeblıosunuz anlamıorm amfı nın cıkısına goredır bu ve ınfınıty ı 12 amp ıle besleyemezsın 12v ıle beslerın ama amfının sıgortası wardır onu yazarsan ona gore bıse solıeblırız... -
en az 30 amper kapasiteli tam dalga dogrultmalı bir adaptör işini görür.. bende 25 amperlik var.. 600 watt amfiyi besliyorum.. öyle ciddi ısınma zorlanma falanda yok.. 12 volt / 30 amper -
arkadaslar eve araba anfisi baglıcam sızce adaptor mu alıyım? yoksa aku mu baglıyım eve?
mıllet akuden daha ii verım alırsın dıyor ne yapıyım? -
Ben mi yanlış anlıyorum?
Akü'den kasıt nedir? Arabadaki AKÜ değil di mi? -
quote:
Orjinalden alıntı: gorkem_grk
arkadaslar eve araba anfisi baglıcam sızce adaptor mu alıyım? yoksa aku mu baglıyım eve?
mıllet akuden daha ii verım alırsın dıyor ne yapıyım?
Hocam yapma allaşkına .. ne akusu ya... aku bagladın diyelim.. bide buna şarj redresörü gerekecek.. akü ile olmas o işler.. al bi tane adam gibi güç kaynagı olsun bitsin.. bu işin yöntemi budur.. -
anfının watt'ına gore adaptor alıcaksın örnegin:300 watt anfı adaptor 7 amper ..
yetkılı kısıler bılgı verıcektır.. -
quote:
Orjinalden alıntı: gorkem_grk
mıllet akuden daha ii verım alırsın dıyor ne yapıyım?
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mr_Thunder -- 17 Ağustos 2006; 21:16:59 > -
12V 50-60 Amp saglam bır guc kaynagı almalısın..
baya pahalıya patlar sna.
istersen switchedmod power supply yaptırırsın,istersen trafolu bişey.
ama en az 50 amp verebılmelıkı voltaj cokmesın yuksek seslerde. -
arkadaşların dediği gibi güç kaynağı lazım sana dostum diğer adıda regülatör olması lazım -
en iyisi sen bi elektrikçi bul tesisatı göster o da ona göre bişey yapar yani
Benzer içerikler
- uyduda görüntü var ses yok
- samsung q990d
- kablosuz ev sinema sistemi tavsiye
- android teyp ekolayzer ayarı
- dünyanın en iyi hoparlör markası
- xiaomi soundbar 2.0ch
- en iyi hoparlör markaları
- en iyi ses sistemi
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X