Şimdi Ara

Aracıma çarpıp kaçtılar. (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.717
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • benzer bir dönüşte aracımıza çarpıp kaçtılar. araç diğer yönden geliyordu sol arka çamurluğa sürttü. ilk işim arkaya dönüp plakasına bakmak oldu. eleman da kaçarken uyanıp farları söndürdü ki plaka aydınlatmaları kapansın. fakat çoktan plakayı alıp polise bildirmiştik bile. telefonla araç sahibine ulaşıldı yarım saat içinde olay yerine geldi sahibi ve birkaç kişi.
    kullanan genç alkollü olduğu için korkmuş tüm masrafı ödediler 1000 tl tutmuştu.

en yakın karakola gidip zabıt tutturmanız lazım. plakayı bulmak için gerekli yardımı yapacaklarını umuyorum.
  • 9 mart itibariyle olayın üzerinden 2 ay geçti ve maalesef sonuç yok. Arabayı kendim yaptırmak zorunda kaldım, kapı sacı değişti ve patlayan kapı camı değişti, kapıda ya da araçta başka zarar gören yer olmadığı için bunlar ile kurtardık, değişen parçalara boya badana, 440 lira da g*te girdi...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 9 Mart 2014; 1:46:50 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    Biraz daha araştırsaynız gittiği değilde geldiği yönü kestirmeye çalışıp baksaydınız.

Orijinalden alıntı: Kutu149

Hocam buna da şükür canınıza bir şey gelmemiş.Allah çıkarır ondan da merak etme.
    O sokaktaki market kameraları görüntü mü vermedi yoksa görüntüler çöp mü?
    Biraz daha araştırsaynız gittiği değilde geldiği yönü kestirmeye çalışıp baksaydınız.

Olayın geçtiği yerde aracın gelme ihtimali olan sokaklardaki işyerlerinin kameralarına baktık ama elle tutulur görüntü hiç birinden çıkmadı... Hepsi çamur gibi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi robotica -- 9 Mart 2014; 2:56:57 >
  • Onunla geçmiş olsun hocam. Cana geleceğine mala gelsin canınızı sıkmayın. Inşallah bulunur aracınıza çarpıp kaçan şahsiyetsiz.

Orijinalden alıntı: -epica-

Onunla geçmiş olsun hocam. Cana geleceğine mala gelsin canınızı sıkmayın. Inşallah bulunur aracınıza çarpıp kaçan şahsiyetsiz.

Ustam 1 sene oldu olay olalı, artık hiç umudum yok.

Orijinalden alıntı: Kaptân-ı Cihan

eh be kardeşim, Burdan il kodu, harf grubu, renk ve modeli paylaşsaydınız elbet bulunurdu. polis takmıyor ki bu konuda, uğramışyor. forum bu konuda daha iyi

Ustam dediğiniz bilgileri emniyetten bir yakınıma sordum, 12 tane sonuç çıktı. Hangi birini araştırmalı?

Orijinalden alıntı: robotica

quote:

Orijinalden alıntı: Kaptân-ı Cihan

eh be kardeşim, Burdan il kodu, harf grubu, renk ve modeli paylaşsaydınız elbet bulunurdu. polis takmıyor ki bu konuda, uğramışyor. forum bu konuda daha iyi

Ustam dediğiniz bilgileri emniyetten bir yakınıma sordum, 12 tane sonuç çıktı. Hangi birini araştırmalı?

Dediğin de doğru kardeşim ama, o arabalar kolay alınmıyor ki. dişinden tırnağından arttırarak, güç bela alıyorsun. Sonra kendini bilmez haysiyet yoksunu gelip o kadar emeğin içine ediyor. Ben yerinde olsam şimdi şu an dahi bırakmam peşini. hiç birşey değilse şehri ve bilgileri ver, benim şehrimde ise eğer ben araştırırım, o kadar nefret ediyorum bu tür insanlardan.

• Wallaha Sırketımızın kapalı otoparkında dahii aracaa vurdular, gercı vuranlar yıkama fırçası ıle kapılarına vurdular, boyasız araba lokal 3 parça boyalı oldu. Trameınede 2000 tl. ye yakın bır meblağ işlendi. Elleri kırılasıcalar daha ne diyeyimki arkadşlar...
    savcılığa şikayet dilekçesi verin onlar şahsı bulur
  • Hocam eğer ki bulursanız ve "abi ben garibanım param yok o yüzden kaçtım" tarzı laflar ederse gram acımayın. O size acımadan kaçmış çünkü bulmak için o kadar uğraşmışsınız. Bu insanlarda hiç mi gurur yok hiç mi şeref namına bir şey yok ya?
  • e devletten o puştu buluruz, plaka kodu ve harfleri paylaşın burda, arabanın bilgilerinide verin. e devlet günde galiba veya 1 saatte 50 sogulama hakkı veriyor. toplaşıp burdan sorgulasa millet 1 gün içinde buluruz o yaratığı.

şöyle bir olay anlatıyım. sahibinden'de bir ilan görmüştüm araba çok hoşuma gitti adam plakanın son iki sayısını kapatmış. örneğin 06 EEH ** yazmış. ben tek tek e devletten sorgulatarak arabayı bulmuştum.
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.