Şimdi Ara

ARACIM MUAYNEDEN GEÇERMİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
713
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ilk aracım ve ilk muaynem genl olarak aracımda kusur yok fakat sol arka farımda ÇATLAK bi kısım var far konturolu yaptırdım fren ler bakımlı aracımda gaztakılı gaz sızdırmazlık testı orda yapılıyomus dıye duydum ama net bılgısı olan varsa paylassın lutfen egsoz emısyon pulunu orda verıyolarmıs tek sorunum sol arka far Hafıf kusurlu dıye gecermi sizce ve eklemek ıstedıgım son sey Aracın arka koltuktaki emniyet kemerleri sıkıntılı bıraz bıtanesı kılıt bolgesıne cekılmıyo takılmıs herhalde cekılende kıtlı yerıne gırmıyor bu kemerler yuzunden sıkıntı yasarmıyım....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burakozcay -- 17 Haziran 2013; 14:10:17 >

• Kemer yüzünden sıkıntı yaşarsınız.
    Hele bir de kilit yuvasına yetişmiyorsa.
    Gevşemiş bir geri sarma mekanizmasına bile takılıyorlar.
  • Stop lambasındaki çatlak yüzünden sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Kemer sıkıntı olabilir halledin
  • Bugün muayene yaptırdım aracı Doblo Combi 1.3 (2006)

Kemerlere dikkatli bakıyorlar. Sesli anons yaptılar. Ön ve Arka koltuk kemerleri takılı olsun diye. Yani halledin derim.

Farlar hafif kusurlu olursa sıkıntı olmaz.
    Bir de yangın tüpüne dikkat edin. Bizimkisinin son kullanma tarihi ay olarak geçmiş hafif kusurlu olarak eklediler.
  • Benim şahine emniyet kemeri taktırdılar arkaya

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Emniyet kemeri şart, geçemezsiniz. Ağır kusur olarak kalırsınız.
    Stoplar sıkıntı yaratmaz.
  • Gidin muayeneye geçemezseniz zaten kusurları yazıyorlar. Ona göre kusurları yaptırıp ikinci hakkınızda geçersiniz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Airbag muayeneden gecer mi ?
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Kemer konusunda kesinlikle taviz vermiyorlar. Farlarınızın yanıp yanmadığını kontrol edin derim her tarafı. Ayrıca çatlak far kısmına bir nevi istisna gösterirler ama her hangi bir yerinden kırık ise geçirmezler.

Bir keresinde bir kamyonun üst kısmında iki tane lambası vardı. Lambanın bir tanesinde dış kalıbı bile yoktu. Dediler bunu yaptır öyle gel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cihat_,

Benim şahine emniyet kemeri taktırdılar arkaya

herhangi bi kaza anında oto fırlatma mekanizması oldugunu söyleseydiniz hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: KibarAyı

Stop lambasındaki çatlak yüzünden sorun yaşayacağınızı düşünmüyorum. Kemer sıkıntı olabilir halledin

Bizim sol ön sinyalin alt kısmında leblebi büyüklüğünde çatlak vardı,onu bulup hafif kusur yazdılar
  • Lpg sızdırmazlık testi yapıyorlar ama acaba mmo dan da pul almaya gerek var mı?
  • Far konusu elamanın kıllığına bağlı, eğer dikkat çekmiyorsa deneyin şansınızı, kemerlerin takıldığı yerleri değiştirmeyi deneyin ben orta kemeri sağa ve sağı ortaya taktım normalde oturmayan kilitleri oturdu.
    Lpg sızdırmazlık ise kalktı eğer tankınız 10 yaşından büyük değilse direk geçiyor ancak 10 yaşından büyükse hemen değiştirmeniz lazım zaten geçemez. bu arada emisyonu tüvtürkte yaptırmanızı önermem lpgden dolayı özelde yaptırın.
  • Öncelikle herkese cevapları için cok teşekkür ederim Muayneye bugün girdi aracım sol arka far hafif kusur göründü gaz sızdırmazlık raporum yoktu hafif kusur olarak yazmıslar ama tuhaf olan arka koltuktakı calısmayan emnıyet kemerı hafıf kusur olrak gosterılmemıs ama araçta olmayan film cam var olrak gösterılmıs ve hafıf kusur olarak ısaretlenmıs anlamadım bıraz kafalarına göre doldurduklarını söyleye bılırım cok buyuk bı sıkıntınız yoksa gecıyosunuz

EK BİLGİ (GİDCEKELR İÇİN)

OTO muayne ucretı :159 TL
    Eger tarıhını gecırırsenız : 7.9TL gecıkme ucreti
    Egoz muayneyi orda yaptıra bılıyosunuz :32TL ama bana sorar sanız dısardada aynı fiyata yapıyolar orda yaptırmanız sızı sadece oyalar

EMNIYET KEMERI HAYAT KURTARIR

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.