Şimdi Ara

Aracılık etmeyin, aracılarla uğraşmayın.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
2
Favori
226
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul İlan Türü #Satılık
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gobl1n -- 31 Mayıs 2015; 0:52:58 >
    < Bu ileti m.bolumsonucanavari.com kullanılarak atıldı >

• şazenuş'la takas için anlaştık. Yardımcı oldu. Güzel bir kardeşimin işi halloldu. Kendisine teşekkür ederim.
  • Anlaşma saglanamadi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: şazenuş

Anlaşma saglanamadi

Size karşı çok mahcubum. Tekrar özür dilerim. Siz zaten olanları biliyorsunuz. Diğer arkadaşlar için özetle: İlk defa başkası için ilan verdim, takas pazarlığı ettim. Hatta farkın bir kısmını ben verecektim. İki taraf da biliyor. Aracılık ettiğim arkadaş tam takas günü yan çizdi. Ben arada çok zor durumda kaldım. şazenuş's takas için kendi laptopumu teklif ettim, istemedi. Peşin param olsa, alıp ilan verecektim, aynen satacaktım. Bir daha asla başkası için araya girmem.

Bundan önce başka bir ilanda başka bir arkadaş da bir ekran kartı için aracılık etmişti. Kart sahibine telefonumu verdi, arayacağını söyledi. Adam beni aramadı. Bundan böyle aracılarla ve aracılıkla işim olmaz. Kendileri üye olsunlar. Sekiz senedir ilk defa bir aracıyla anlaştım, sonra aracılık ettim, birkaç gün arayla başıma bunlar geldi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gobl1n -- 31 Mayıs 2015; 1:02:57 >

• İbretlik

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.