Bildirim
Araca televizyon - dvd taktırmak...?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
alipine derim üstüne tanımam ama fiyatlar baya bir pahalı -
quote:
Orjinalden alıntı: emregulec_1905
alipine derim üstüne tanımam ama fiyatlar baya bir pahalı
sıfır alıyorum aracı ve pek tavsiye etmem dediler.elektrik sistemine felan zarar verirse garanti karşılamaz gibi.ne önerirsiniz -
quote:
Orjinalden alıntı: pprodigyy
quote:
sıfır alıyorum aracı ve pek tavsiye etmem dediler.elektrik sistemine felan zarar verirse garanti karşılamaz gibi.ne önerirsiniz
Siz herhalde double din tarzı birşey istiyorsunuz.Tam olarak anlayamadım ne istediğiniz ama double din de JVC'yi tavsiye ederim. -
quote:
Orjinalden alıntı: Broadwayci
quote:
quote:
sıfır alıyorum aracı ve pek tavsiye etmem dediler.elektrik sistemine felan zarar verirse garanti karşılamaz gibi.ne önerirsiniz
Siz herhalde double din tarzı birşey istiyorsunuz.Tam olarak anlayamadım ne istediğiniz ama double din de JVC'yi tavsiye ederim.
Arka koltukta kızım için istiyorum.Yani arkada tavandamı durur yoksa koltuk arkasınamı monte edilir bilemiyorum.Hem tv izlesin hem de olursa dvd felan izlemesi için düşündüm.
-
quote:
quote:
Orjinalden alıntı: Broadwayci
quote:
quote:
Siz herhalde double din tarzı birşey istiyorsunuz.Tam olarak anlayamadım ne istediğiniz ama double din de JVC'yi tavsiye ederim.
Arka koltukta kızım için istiyorum.Yani arkada tavandamı durur yoksa koltuk arkasınamı monte edilir bilemiyorum.Hem tv izlesin hem de olursa dvd felan izlemesi için düşündüm.
Bi tane in dash yada double din alıcaksınız tv özelliği olan.Bide koltukbaşına monitör lazım.Küçük 7" monitörler var koltuk başlarına takılıyor onlardan alıcaksınız.Bu şekilde kızınız hem dvd hemde tv seyrede arka koltukta.Tabi ana ünite olarak double din de yada in dash da tv tuner ve dvd özelliği olması lazım.Zaten artık double din ve in dash ların nerdeyse hepsinde tv ve dvd özelliği var.
-
Can güvenliği açısından bakarsak her nekadar koltuk kafalığındaki ekran daha hoş gözüksede, bana göre çok tehlikeli, allah vermesin bi kaza esnasında arka koltukta oturan kısı dırek on koltuk kafalığı ıle münasebete gecer , ve lcd ekrandakı cam,mika hatta devre parçaları ciddi yaralanmalara yol acabilir. Ama tavana monte edılen sistem biraz daha çirkin gözüksede en azından daha yuksek seviyede duracak ve menteşeleride o carp hızında parcalanacagı ıcın daha az tehlike arz etmekte. Söz konusu küçük kızınızsa bunu göz ardı etmemek lazım
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi msserin -- 9 Mart 2008; 15:46:27 > -
quote:
Orjinalden alıntı: msserin
Can güvenliği açısından bakarsak her nekadar koltuk kafalığındaki ekran daha hoş gözüksede, bana göre çok tehlikeli, allah vermesin bi kaza esnasında arka koltukta oturan kısı dırek on koltuk kafalığı ıle münasebete gecer , ve lcd ekrandakı cam,mika hatta devre parçaları ciddi yaralanmalara yol acabilir. Ama tavana monte edılen sistem biraz daha çirkin gözüksede en azından daha yuksek seviyede duracak ve menteşeleride o carp hızında parcalanacagı ıcın daha az tehlike arz etmekte. Söz konusu küçük kızınızsa bunu göz ardı etmemek lazım
Orası öyle ama kaza anında neyin ne olacağı belli olmaz.Tabi tedbir almak lazım bu konuda. -
eğer ki teybi değiştirmeden uygun bişey arıyorsanız sony'nin koltuk kafalarına takılan kendinden dvd çalarlı ekranı var.
direk koltuğa takılıyor;başka hiçbirşey takılmıyor/yapılmıyor.
hepsiburada.com'da filan vardı bi bak.
eğer ki yeni teyp alıcaksan for-x markasına filan da bak.
benim civic'te 6.5" for-x dvd monitör var;çok memnunum.
o markaya da bak.
alpine filan pahalıdır.
pioneer in-dash'da güzel;özellikler iyi. -
quote:
Orjinalden alıntı: bucakli
eğer ki teybi değiştirmeden uygun bişey arıyorsanız sony'nin koltuk kafalarına takılan kendinden dvd çalarlı ekranı var.
direk koltuğa takılıyor;başka hiçbirşey takılmıyor/yapılmıyor.
hepsiburada.com'da filan vardı bi bak.
eğer ki yeni teyp alıcaksan for-x markasına filan da bak.
benim civic'te 6.5" for-x dvd monitör var;çok memnunum.
o markaya da bak.
alpine filan pahalıdır.
pioneer in-dash'da güzel;özellikler iyi.
Hocam For-X yeni çıkmış bir marka ve o kadar prefosyonel değil.Alpine ve Pioneer yıllardır var bu piyasada ve prefesyonel firmalar oldukları için prefosyonel cihazlar üretiyorlar bundan dolayı fiyatları pahalı ama cihazlarıda güzel.For-X yeni bir marka ve fena olmadığını duydum.Alınıp kullanılabilir bir cihazdır herhalde.
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X