Aracımın sol ön ve arka tekerleklerinin hemen arkasında tampon ve saca sıçramış nokta şeklide yola çizgilerinin beyaz boyası var,oldukça kuru ve sertler,bugün sonaxa sordum,bi bakalım dediler ancak daha öncede böyle bi durumda boyaları çıkaramadıklarını anlattılar,bende sizlere danışayım dedim,bu boyalar aracın boyasına zarar vermeden nasıl temizlenir?
merhaba,
bahsettiğiniz boya araçta acaba ne kadar süredir bekliyor? eğer 1 haftadan uzun bir zaman olmadı ise gazyağını deneyebilirsiniz..
ben aracı daha yeni aldım,alırkende gözümden kaçtığı için sormadım sahibine ama kesinlikle yeni oluşmamış,çünkü elimle çıkarmaya uğraştığımda çok sertlerdi,çıkmadılar,bende uğraşırken altından boyayı kaldırırım falan diye bıraktım öylece,silikon ya da tahta spatulayla denesem mi diye düşünüyorum ama boyaya zarar verme korkusuyla dokunamadım daha
mazot her derde deva 2 veya 3 kez uygula muhakkak yumuşatır pamuklu bir bezle tabi..............
quote:
Orijinalden alıntı: bayzet22772277
mazot her derde deva 2 veya 3 kez uygula muhakkak yumuşatır pamuklu bir bezle tabi..............