Şimdi Ara

Arac zayıf boş aküyü yaklaşık kac kmde doldurur

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
1.044
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Sanayide iki hafta kaldı aracım
    bir ileri bir geri derken bitmiş
    cok zayıftı 4 gün önce aracı teslim aldıgımda

50 km uzun yolda gündüz vakti dolaştım + şehir ici gündüz vakitleri dolaştım
    Akünün toparlandıgını düşünmüştüm
    Bastıgımda calışıyordu pek nazlanmıyordu
    Bu sabah calışmadı tık yok
    Ne tavsiye edersiniz sanayiye şarja mı vereyim ?
    Hatta bazı yerlerde boş akünün sanayide şarj edilip öyle takılması gerektigini boş akünün araca zarar verildigi yazılmış ..

GÜNCELLEME ; 60 amper inci akü alındı 180 tl verdim birde eski aküyü
    sorun bitti cok şükür cevap veren arkadaşlara teşekkür

Aküyi arac doldurur mu doldurursa ne kadar km de doldurur şarj daha mı saglıklı boş arac aküye zarar verirmi her nekadar bu sorulara cevap bulamasamda sorunum sıfır akü ile cözüldü iyi akşamlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 7dreaMSoLdier_ -- 7 Ağustos 2018; 22:50:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Eğer sülfatlaşma başladıysa km yapmak maalesef aküyü kurtarmıyor. Bir de üzerine peşpeşe marş bastıysanız kurşun plakalar büyük bir ihtimal eğilmiştir. Saf su eklense, şarj olsa da düzen tutmama ihtimali var. Benzer bir durum geçen sene başıma geldi aracı takviye ile çalıştırdım 900 km. yol yaptım bir kaç gün sorun olmadı ancak bir sabah marş bastığımda tık yoktu. Zaten aküler ya çok sıcakta ya çok soğukta bozulur gece gündüz acil bir durum olur, şarjla falan uğraşmayın yeni bir akü alın. Geçmiş olsun.
  • bir iki saat rolantide çalışsa yeter normalde, akünüzde sıkıntı var galiba benım eski aküde de benzer bir sıkıntı vardı.Akü full dolu oluyordu ama bazen sabaha kadar kendi kendini boşaltıyordu sabah marş basmıyordu aküyü değiştiriince sıkıntı kalmadı.Bir oto elektrikçiye uğrayın derim.
  • Ben baya gezdim düzelir gibi oldu ama bugün tık yok şimdi sanayide bıraktıgım ustayada bişey diyemem hani onun zorlamasından mı bozuldu

Bozulacagımı vardı bilemiyorum artık

Büyük ihtimalle yeni akü alacagım

Şimdi diyorum bir şarj parası bide olmayacak yerde kalıp rezil olmak gözümü korkutuyor

• zaqwear Z kullanıcısına yanıt
    Bir kac kere uzakta olmayacak bir yerde kaldım aklıma geldikce ürperiyorum o duruma düşmek gözümü korkutuyor yeni akü alacagım gibi şu an fikrim

• quote:

Orijinalden alıntı: 7dreaMSoLdier_

Bir kac kere uzakta olmayacak bir yerde kaldım aklıma geldikce ürperiyorum o duruma düşmek gözümü korkutuyor yeni akü alacagım gibi şu an fikrim
    valla kötü durum benim akü bitince kapılarda kitleniyor anahtarlada açılmıyor çilingir çağırıp açtırdım kafayı yiyordum az daha açılmayacak kapı diye
  • konjektör goodbye
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kışın basmaz o akü yeni akü al uygun yollu TUNÇ akü var 160 lira 60 Amper

• Aküy değiştirme zamanı gelmiş.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.