Bildirim
Araç temizliğinde sirke kullanmak
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

3 Misafir - 3 Masaüstü

Giriş
-
Hocam motorada biraz tereyağı eritip dökerseniz perfect olur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Hipersonic
Hocam motorada biraz tereyağı eritip dökerseniz perfect olur.
hocam araç kokusu olarak da aktarlarda satılan vanilya çubukları var bilirsiniz belki. onu ortadan ikiye bölüp tütün kolonyasının içine atıyorum. Gerçekten harika bir koku ortaya çıkıyor ve baya da uzun süreli. Ben de herşey doğal ve organik -
Hocam sirkenin ağır kokusu rahatsız etmiyor mu?
Camlara zarar vereceğini sanmam ancak boyaya veya boya verniğine zararı olabilir, sonuçta sirke güçlü bir sıvı.
Sirke yerine mazot ile silseniz de olur mesela ama yapay kimsayal karıştırılmış ve topraktan çıkan mazot litresi, doğal meyveleri fermente ederek uzun uğraşlar ile yapılan sirke litresinden pahalı siz de haklısınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Paco-De Lucia
Hocam sirkenin ağır kokusu rahatsız etmiyor mu?
elma sirkesinin kokusu çok ağır olmuyor. -
Beyaz temizlik sirkeleri var. İşe yarar ama hemen kurulamak kaydıyla. Güneş görmemesi gerekiyor.
Ben arabamda 1,5 Litresini 2 liraya satın aldığım Kemal Kührer beyaz sirke taşıyorum.
Kalorifer petek çatlağından kaput reçine temizliğine kadar heryerde işe yarıyor.
Nar ekşisi çok güzel oluyor dedi benim dayıoğlu -
Sirkenin temizlikte kullanıldığını duymuştum ama fazla uzun süre temas etmesini pek sağlıklı bulmuyorum. Hemen silinmeli. Mesela Rossmann isimli mağazada sirkeli yüzey temizleyici kimyasallar satılıyor (ev temizliği, araç değil), demek ki işe yarıyor...
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opus Diabolicum -- 5 Ağustos 2017; 13:29:51 >
Sirke iyi bir kirec gidericidir. Evdeki kirecli elektrikli su isiticilarinizi sirke kaynatarak temizleyebilirsiniz. Keza arac camlarinizi da sirke ile temizleyebilirsiniz; ancak asidik etkisi oldugundan boyadan uzak tutun. Bezle silin tekrar kuru bezle silin.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X