Şimdi Ara

ARAC TAVSİYESİ KARARSIZIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABALAR BU ARALAR ARABA ALMAYI DÜŞÜNÜYORUM VE BİRAZ ARAŞTIRMA YAPTIM AMA HER NE KADAR DAHA ÖNCEDEN Bİ KAC ARABA TECRUBEM OLSADA BİRAZ KENDİMİ BİLGİSİZ VE FİKİRSİZ HİSSEDİYORUM BU KONUDA BANA YARDIMCI OLURSANIZ COK SEVİNİRİM SÖLE KISACA ANLATMAK GEREKİRSE ARACI AİLEMLE BİRLİKTE ALICAM BU YÜZDEN TEK KAPILI Bİ ARAC İHTİMALİM ORTADAN KALKIYOR AMA ARABA BENDE OLUCAGINDAN BİRAZ BASIK OLMASI GİBİ SORUNLAR HİÇ ÖNEMLİ DEĞİL SATEN ALIRSAM BENDE BİRAZ ARABA ÜZERİNDE OYNAMALAR YAPICAM ARACI İSTANBUL İCİNDE KULLANICAM AMA YAKIN YÖNÜNDEN COK BİR SIKINTIM YOK YANİ ALDGIM ARAC 30 35 KR KADAR YAKSA DAHİ COK Bİ ÖNEMİ YOK AKLIMDA Bİ KAC ARABA VAR TABİ SİZİDE FİKİRLERİNİZİ ALMAK YADA TAVSİYE ETTİĞİNİZ BİR ARABA VARSA SÖLERSENİZ COK SEVİNİRİM

FİYAT OLARAK 35 KADAR CIKABİLİRİM TASARIM ÖN ÖNEMLİ KIRİTESİM SONRA PERFORMANS GELİYOR

1-BMW E39 520 1998-2001
    2-OPEL ASTRA H KASA
    3-BMW E46 1999-2002
    4-SEAT LEON 2006 FALAN
    5-HONDA VTEK2

DAHA BAŞKA MODELLERDE OLABİLİR

ŞİMDİDEN TESEKKÜR EDERİM

• Astra h kasa iyi olur aslında ama lpg ile arası pek iyi olmayabiliyor yakıt senin için sorun olurmu bilmiyorum
    5 serisi o kasa keyifli konforlu sürüşü vardır temizini o fiyatlara bulmak biraz zor parça fiyatları pahalı değil zibil gibi var zaten temizini bulursan keyifle kullanırsın
    Vtek2 dediğin euro kasa mı eğer o kasaysa tavsiye etmem

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bence leon
  • vteck 2 sedan eurolara hiç bakmadım saten bmwde ewet o fiyata temizini bulmaya calısıcam işte cok sık arıza yapıyor mu falan bilemiyorum yada kronik bi sıkıntısı varmıdır nebilim bilmediğim bi yanı varmıdır su modeli tutulup tutulmaması gibi çünkü cok ceşidi var
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    clio tavsiyesi
    5 ay önce açıldı
    Araba Önerisi
    6 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.