Şimdi Ara

ARAÇ TAVSİYESİ - KALABALIK AİLE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
827
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Ellerinizden öper iki kızım var. Yalnız yakın zamanda aramıza ikizler de katılıyor :)

Kızlar 3 ve 5 yaşlarında.

Şu anda Courier var ve aracı büyütmem gerekiyor.

Aklıma en çok yatan şu anda Grand Cmax. Ama araştırıyorum farklı alternatiflere bakıyorum.

Hem Grand Cmax hem de konu ile ilgili görüşlerinizi, özellikle tecrübelerinizi bekliyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Güncel.

• Eğer imkan varsa grand Picasso. Bu konuda tek geçerim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oy oy oy. Allah bağışlasın, sağlıkla ve mutlu büyütün.
    Bütçeyi bilemiyorum ama bi an gözümün önünde alhambra canlandı.

Gerçi Grand Cmax, Grand Picasso, Alhambra, vs hepsi aynı tip
    size teknik, konfor, cüzdan açısından değerlendirmek kalıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erol börek -- 9 Aralık 2015; 20:20:29 >
  • Toyota verso 7 koltuk +lpg iyi bir seçenek olabilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mightywolf35 -- 9 Aralık 2015; 20:23:50 >
  • 3008 ya da 5008 de olabilir.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam eğer ruhsatta ticari geçmesi ve her sene muayene sizin için sıkıntı olmayacaksa Yeni Tourneo Connect'e de bakabilirsiniz. Hem güvenli, hem donanımlı, hem de ferah bir araç. (Ticari araç ve cam tavanlı olması avantajı ile.) Araca en son dizel + otomatik ve X Paket seçeneği gelmişti. Bu arada önceki kasa Connectler'de kullanılan makas yerine artık yarı bağımsız süspansiyon kullanılıyor. Bu aracı da test edip, incelemenizi tavsiye ederim.

X Paket :
    - SYNC 2
    - 6" Dokunmatik Ekran
    - Türkçe Navigasyon
    - 17" Alaşım Jantlar
    - Şerit Takip Sistemi
    - Şeritte Kalma Yardımcısı
    - Kör Nokta Uyarı Sistemi
    - Otomatik Uzun Far
    - Sürücü Dikkat Takip Sistemi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yeni çocuklu aile için araç ?
    7 yıl önce açıldı
    6 kişilik aileye araba tavsiyesi
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 3008 ve grand picasso derim.
  • Allah bagislasin. Olmazsa bizim oglan 10 aylik oldu. Yabanciya gitmesin forumdan hemen kertelim besikleri

Bence de citroen iyi secim olur. Yayla gibi araba

• quote:

Orijinalden alıntı: eren15935

Allah bagislasin. Olmazsa bizim oglan 10 aylik oldu. Yabanciya gitmesin forumdan hemen kertelim besikleri

Bence de citroen iyi secim olur. Yayla gibi araba

Sağolun teşekkür ederim :) sizin delikanlıyı da Allah bağışlasın İkizler erkek olmasaydı kerterdik :)

Önceden grand scenic sahibiydim.

Göstergelerin ortada olmasına bir türlü alışamamıştım. Çoğu mpv-7 lerde de var bu durum.

Mpv den başka seçeneğim var mı arkadaşlar ?

Yılda 10bin anca yaparım. Bütçe olarak 60bini geçmeyim diyorum. Malum ikizler masraflı geliyor :)

Ortalama ekonomik olması yeterli.

• aylak_herif kullanıcısına yanıt
    Amin amin cumlemizin insallah. Gosterge durumu evet mpvlerde nedense ortada. Kimisi begenmez. Mesela ben hic hosuma gitmiyor o tip gostergeler. Sizin duruma gore bence tek secenek mpv. D sinifi araba kurtarmaz. Onde iki kisi arkada 2 bebek koltugu e kaldi 1 kisilik yer. 7 kisilik araba sart. Arkadaslarin da dedigi gibi boyutlar benzer. Geriye bir tek fiyat / performans dengesi kaliyor. Simdiden hayirli olsun diyorum

• quote:

Orijinalden alıntı: aylak_herif

Merhaba arkadaşlar

Ellerinizden öper iki kızım var. Yalnız yakın zamanda aramıza ikizler de katılıyor :)

Kızlar 3 ve 5 yaşlarında.

Şu anda Courier var ve aracı büyütmem gerekiyor.

Aklıma en çok yatan şu anda Grand Cmax. Ama araştırıyorum farklı alternatiflere bakıyorum.

Hem Grand Cmax hem de konu ile ilgili görüşlerinizi, özellikle tecrübelerinizi bekliyorum.

bu tarzın mı ? Bütçeni bilmem ama öneri sadece.Sunrooflularına da bakabilirsin.http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-volvo-evo-volvo-v60-2.0-d3-r-design-geartronic-249909349/detay

• Butcen ne kadar onu yazmamissin.
    Mpv lerin tipi gicik, gistergesi gicik.
    Yerinde olsam grand cmax alirdim

• aylak_herif kullanıcısına yanıt
    Allah bağışlasın, bıcır bıcır bir takım olacaksınız demek

Sizinki ile aynı durumda olan çocukları dörtleyen bir tanıdığım Astra dan Scenic e geçmişti ancak Scenic in de konfor ve ekonomisi dışında sürüşünü (araçlarını kasis vs demeden sert kullanıyor) ve kalite algısını beğenmeyince tavsiyem üzerine G. C-Max e geçmişti.

Birkaç yıldır büyük bir keyifle kullanıyor ve demesine göre hala onca sert darbeye rağmen araçta en ufak çıtırtı bile yokmuş

• Volvo çok güzel ama 7 koltuk değil.

Bütçe olarak 60bin i geçmeyim diyorum.

Orta göstergeyi sevmediğimden çoğu mpv eleniyor.

Şu anda grand cmax,captiva,qashqai+2,santafe,zafira gibi seçeneklerim var sanırım.

Başka var mı bilmiyorum ?

En aklıma yatan grand cmax şu anda

• quote:

Orijinalden alıntı: esmerce

Allah bağışlasın, bıcır bıcır bir takım olacaksınız demek

Sizinki ile aynı durumda olan çocukları dörtleyen bir tanıdığım Astra dan Scenic e geçmişti ancak Scenic in de konfor ve ekonomisi dışında sürüşünü (araçlarını kasis vs demeden sert kullanıyor) ve kalite algısını beğenmeyince tavsiyem üzerine G. C-Max e geçmişti.

Birkaç yıldır büyük bir keyifle kullanıyor ve demesine göre hala onca sert darbeye rağmen araçta en ufak çıtırtı bile yokmuş

Teşekkür ederim :)

Takımı 2 ye 2 eşitledik şimdi :) 3e niyetlenirken 4. de yanında geliyor. Allah yardımcımız olsun :)

Tüm ibreler grand cmax i gösteriyor.

Courier den memnunum ve bir sürpriz olmazsa grand cmax in daha iyi olacağını tahmin ediyorum.

• Satılık 2010 Mercedes Viano (Vito değil dikkat) var, kapalı garajdan dışarı çıkmadı, kilometre 25000 de orjinal hata kaza yok, arabayı cilalayıp Mengerler vitrinine koyabilrisiniz, E 250 CGI aldığı için bir arkadaşım satıyor, düşünürseniz PM atın. Kalabalık aile için ideal
  • 5008 daha keyiflisini bulamazsiniz fordu direk eleyin kazik gibi arac bence

• bu alanda citroen c4 picassio derim
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.