Şimdi Ara

Araç tavsiyesi ama düşük bütçeli.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
236
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar 2010 model dizel Corsa'mı satılığa çıkardım gelen para ile kısmetse bir miktar altın yapıp kasaya koyacağım, tecrübeli arkadaşlardan isteğim 7 ile 10 bin tl arası hidrolik direksiyonlu ve satmak istediğim zaman en geç 1 ayda satılabilecek bir araba istiyorum sebebi düğün yapacam malum acil nakit paraya ihtiyaç duyuyorsun o yüzden çabuk satılmasını istiyorum beni uğraştırmasın. Araba almayım diyorum ama inanın arabasız olmuyor mutlaka ayağımı yerden kesen kullanımı beni yormaycak bir araç tavsiyesi istiyorum. Herkese sevgiler saygılar.

Arkadaşlar Tipo alınır mı sizce ??????

Edit: Düzenleme.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrWin -- 21 Kasım 2013; 23:46:48 >

• tipo tempra iç anadoluda rahat elden çıkarılan araçlar. ama dikkat etmek lazım üzerinde boya olursa alanı zor bulunuyor hatta özellikle araçda güneş yanığı arayanlar var. buda bizim ÇOK ŞEREFLİ galerici arkadaşlarımız yüzünden ortaya çıkan bir takıntı.
  • 99 model 100 beygirlik Polo classic. 8-9-10 a bulursun
  • Tamam saolun direk dediğiniz araçlara yönelicem o zaman.
  • Albea
  • erkmenson kullanıcısına yanıt
    bi òrnek link verirmisiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • akayogullari kullanıcısına yanıt
    http://www.sahibinden.com/volkswagen-polo-1.6-classic?a2320=74344&a5_min=1999&a5_max=1999&sorting=price_asc

Burda bakabileceğiniz araçlar var. Bu fiyatlar şişirilmiş. 3-4 bin pazarlık yapın. aracın gerçek değeri o çünkü. eğer Alırsanız da AKL ya AFT motor kodlu polo classic alın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • o paraya uno alınır bence temiz paşalar gibi binilir. unonun artısı ne derseniz gerçekten çok fazla var. en azından yakıtı.
  • MB-CLS kullanıcısına yanıt
    hidrolik direksiyonlu uno var mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: erkmenson

http://www.sahibinden.com/volkswagen-polo-1.6-classic?a2320=74344&a5_min=1999&a5_max=1999&sorting=price_asc

Burda bakabileceğiniz araçlar var. Bu fiyatlar şişirilmiş. 3-4 bin pazarlık yapın. aracın gerçek değeri o çünkü. eğer Alırsanız da AKL ya AFT motor kodlu polo classic alın.

Arayip 3-4bin pazarligi siz yapsaniza deneme amacli. Aldiginiz cevaplari yazarsiniz buraya.

o araclarin hic birini 8e 9a alamazsiniz emin olun satanlarda o fiyata almamistir

• o aracları pazarda o kadar fiyata satamazsın. Sen de iyi biliyorsun ki sahibinden in ikinci el mantıgının nasıl çalışıtıgının. O bi fiyat koyuyor, sonra başkası dıyor kı benım arabam daha temız ben 3 kuruş fazla koyayım, sonra daha kotu bır arac daha farklı fıyat koyuyor derken sanal bır piyasa oluşuyor.
    99 model bir polo classic in kasko değer listesi 10.600 dür. o da temizse. boyalı darbeliyse 1-2 aşşagı- boyasız lpg li ise 1-2 yukarı. hepsi bu. Kimse bana bu salak arabaya 13 14 verdiremez. 2001 clio hb leri bi arat bakalım gerçekten fiyatları o mu ? 17-23 arası. şaka gibi
  • akayogullari kullanıcısına yanıt
    var abi var. ben bılıyorum. en yakın arkadaşımın babasının var kullandım hatta gecen gun. ben de arabayı kucultmeyı ıstıyordum hatta gecmısımden bakabılırsın konu açmıstım. sonra bızım matbada çalışan bı abımız var o kırmızısını almıstı boyasız gecen sene 9.500 e sattı
  • Düğünler milletin belini büküyor.
    siz o parayi vermezsiniz ama temiz binilcek gibi olanlar 13ten basliyo 10bine alipta elinde patladimi ugras dur bida 10 bin olan arabanin mutlaka bi masrafi vardir veya pertten donmustur

• R19 europa
  • palio ya da albea
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.