Şimdi Ara

Araç Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
24
Cevap
0
Favori
568
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • selamlar arkadaşlar babam kendine araç almayı düşünüyor bütçe yaklaşık 60,000 tl D sınıfı düşünüyoruz 0 veye 2. el olabilir en fazla 10.000km 2009 2011 arası olacak benzinli dizel fark etmez otomatik vites olsada olur olmasada :) babam opel insignia beğeniyor 1.6 motor 180 bg lik güç benide cezbediyor sizce bu fiyata başka ne alabiliriz?

not: en fazla 1.6 motor olacak vergiden dolayı :)

• 1.6 motor 180 bg insignia en doğrusu olur diye düşünüyorum.
  • ama bu araç ı 2 3 yıl sonra satmak istesek ne kadar değer kaybeder passat bu konuda daha az değer kaybediyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: st0nejhen

selamlar arkadaşlar babam kendine araç almayı düşünüyor bütçe yaklaşık 60,000 tl D sınıfı düşünüyoruz 0 veye 2. el olabilir en fazla 10.000km 2009 2011 arası olacak benzinli dizel fark etmez otomatik vites olsada olur olmasada :) babam opel insignia beğeniyor 1.6 motor 180 bg lik güç benide cezbediyor sizce bu fiyata başka ne alabiliriz?

not: en fazla 1.6 motor olacak vergiden dolayı :)

Tabii ki seninde dediğin gibi insignia
  • quote:

ama bu araç ı 2 3 yıl sonra satmak istesek ne kadar değer kaybeder passat bu konuda daha az değer kaybediyor

Bence insignia'da çok kaybetmez çünkü çok tuttu ve bence gittikçe değerlenicek
  • hmm haklısınız birde aynı fiyata nerdeyse otomatik vites passat trendline var sizce passat trendline opel insignia edition donanımları arasında ki fark nelerdir?
  • otomatik dizel ,2000 motor ve 150 beygir secenegı ve uygun fiatıyla d segmenti bir chevrolet epica önerilebilir...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç tavsiyesi
    5 yıl önce açıldı
    Araç önerisi
    6 ay önce açıldı
    Araç Tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • İnsignia 1.6 180 HP
  • quote:

hmm haklısınız birde aynı fiyata nerdeyse otomatik vites passat trendline var sizce passat trendline opel insignia edition donanımları arasında ki fark nelerdir?

İnsignia'nın daha iyi olması lazım (donanım olarak)
  • quote:

Orijinalden alıntı: radik

otomatik dizel ,2000 motor ve 150 beygir secenegı ve uygun fiatıyla d segmenti bir chevrolet epica önerilebilir...

Epica'yı araba dergilerinde pek tavsiye etmiyorlar mondeo daha iyi diyorlar. Mondeo'da insignia'nın rakibi zaten, yani insignia'ya benziyor.

Ama epica'da belli bir kesime hitap ediyordur
  • 1- araba dergilerinde her okuduguna inanma, bazısı reklamasyon
    2-aynı ozellıktekı epıca ve mondeo arasında 30.000 tl fıyat ucurumu var...
  • Insignia 1.6 180 bg cosmo donanımın 62.885 tl gibi bir fiyatı var. Bunu pazarlıkla 60'a çekebileceğinizi düşünüyorum, bahsettiğim araç full model. Siteden bir inceleyin isterseniz donanılarını. Madem insignia'yı da beğendiniz, bu model aradığınız araç bence
  • ya 2.el alıcaz temiz böyle max 10.000 km de yada 54,000 tl lik olan var onu almayı düşünüyoruz
  • 60.000'i gözden çıkardıysanız alın bi passat highline keyfinize bakın.. Highline diyorum çünkü satışta tredline - comfortline'a göre minimum değer kaybedecek araç.. Ayrıca birçok donanıma sahip..
  • Opel insignia 1.6 180 hpşık tasarım+kaliteli+konforlu+sağlam+yüksek performans ve muhteşem kokpit
  • quote:

Orijinalden alıntı: LsR

60.000'i gözden çıkardıysanız alın bi passat highline keyfinize bakın.. Highline diyorum çünkü satışta tredline - comfortline'a göre minimum değer kaybedecek araç.. Ayrıca birçok donanıma sahip..

yorumunuz için teşekkür ederimde 60.000 tl ye 2009 2011 arası max 10.000 km de passat highline yokki :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Fastdriver.

İnsignia 1.6 180 hp almanızı tavsiye ederim
    Passatın kasa eskidi artık bende 2009 model passat sahibiydim sattım bir kaçgün önce şimdi yeni bir araba alacağım şimdilik sadece insignia var aklımda

bende passat düşünüyordumda ilk başlarda yüzü eskidi birde vites topuzunu hiç beğenmiyor çocuk arabası gibi.
    nasıldı passat dan memnun muydunuz ? birde hangi paket ve hangi motor seçeneği vardı
  • 2009 model 1.6 tredline var bende hiç sorun çıkarmadı arabadan memnunum ama aldıktan bir müddet sonra sıkılmaya başladım
    satıyorum şimdi sebeplerim
    1-Vasat performans
    2-Eskiyen yüz
    3- ekonomik araba istiyorm dizele geçicem büyük ihtimalle

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Live yourlife -- 26 Eylül 2010; 16:56:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: webbie

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-araba-volkswagen-passat-2009-model-passat-1-4-tsi-exclusive-nigdelileroto-29248356/detay

Bu araç nasıl?

araç güzelde km si çok fazla biz en fazla 10,000 km düşünüyoruz alıcak olsakda
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.