Şimdi Ara

Araç tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
365
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba arkadaşlar.
    Benim 2015 model 1.4 tsi Euro6 motor Vw CC marka aracım var. Boyası değişeni kazası belası yok. 80k kmde ve Exclusive donanım. Aracımdan genel olarak çok memnunum ama sanırım sıkıldım ve değiştirme fikri bu aralar hep aklımda.
    Attan inip eşeğe binmek ve konforumu düşürmek istemiyorum. Aklımda C180-200-CLA, Audi A4-A5-A6, BMW 4-5 serisi, Citroen C5 Aircross, Peugeot 508-3008 gibi araçlar olsa da farklı araçlara da sürekli bakmaktayım. SUV tarzı araçlara da bakıyorum. Ama çok kararsızım.
    200k TL en üst limitim olarak düşünerek tavsiyeniz ne olur. Belirttiğim araçları kullananlar fikir verirse çok sevinirim.



  • Valla sedan otomobile alacaksınız ben Peugeot 508'i öneririm. Özellikle yeni modeli çok hoşuma gitti. Fiyatı ve perfromans açısından da sürücüsünü memnun edeceğini düşünüyorum. Tavsiyemdir.
  • Bende yeni 508' i çok beğendim. Gidsip inceledim de. Kalitesi oldukça iyi. Ama fiyat olarak şuan benim bütçemin baya üzerinde. Allure donanım dizel motor için 260k fiyat isteniyor. İkinci ele düşmesini beklesem çok beklemek gerekecek gibi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.