Şimdi Ara

Araç satımında sigortanın geri ödenmesi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar ben aracımın sigortasını 11 ay gecikmeli olarak bundan 3 ay önce halk sigortadan 1060 liraya yaptırdım 1-2 gün içerisinde arabam satılacak kalan günlerin ödemesini sigorta yaptırdığım yerden mi alacağım ve nasıl hesaplanıyor içerde ne kadar param var su an?
    yeni alacağım arabaya sigorta yaptırmak istediğimde yine cezalı olarak mı yaptıracağım yoksa normal herkes ne kadara yaptırıyorsa ben de o kadara mı?
    Aracı satarken trafik cezalarının ödenmis olması gerekli mi yoksa daha sonra da ödeyebilir miyim?
    Simdiden tesekkürler.

• ödemesini nasıl yaptınız? Nakit mi kartla mı ?
  • kartla
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

kartla

Poliçe başlangıcından itibaren geçen günler ödediğiniz tutardan düşülerek kalan para kartınıza iade olacak.
  • tesekkür ederim sağolun
  • quote:

Orijinalden alıntı: CeLLaT_1905

kartla

o zaman satış sözleşmenizle acentenize gidin. Gün hesabına göre size bir iade primi çıkacak. o karınıza iade yapılacak. Ama şöyle bir olay var parayı bir kerede size yollayacaklar sonra sizden o taksitleri çekmeye devam edecekler yanlış birşey yok şaşırmayın.
  • Ben Mart ayında 3 taksit olarak ödedim 1 hafta önce sattım .ama bankanın çakallığı ödemeyi 3 taksit yapacaklar mıs Mart 10 da 300 tl ödedim 194 geri yatacak

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Yatan araç sigorta yapılmazsa
    3 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.