Şimdi Ara

araç ön aydınlatma ?? SEGER CRYSTAL WHİTE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
504
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar Aracım Peugeot 508 ...

Bosch marka ampul almıstım 55W , Kısa bir sürede patladı ... Simdi SEGER Marka 55 W 4500 Calvin Beyaz ısık alacagım.. 100 W'ını alsam sıkıntı yaratır mı ??

daha güclü ışık verir diyorlar 100W ?

Bilgisi olan arkadaslar kullananlar yardımcı olabilir mi

araç ön aydınlatma ?? SEGER CRYSTAL WHİTE

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan.ismail16 -- 6 Ocak 2023; 8:26:15 >

• "Only for offroad use"

• şu çakma zenonları takıp iyi bir şey yaptığını sananlara her seferinde sövüyorum

• Arkadaşın gösterdigi ampul led değil halojen ampul sövecek bir durum yok yani.

Konu sahibine gelince,

Resimdeki ampul 100watt , otomobillerde 55watt güce göre ayarlanmıştır far tesisatı.

Onu takarsan elektrik aksamına zarar gelmese bile far camın ve far aynan zamanla kararacaktır daha yüksek ısıdan dolayı.

Zaten kutunun üstünde offroad için kullanılır yazıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teşekkür ederim , evet halojen ampullerler ç xenon falan değil. Taktım az önce 55W . Beyaz ısık gayet iyi ışık veriyor. Tavsiye ederim arkadaslar. bir çok model içinde satışı varmış . segerauto.com dan bakabilirsiniz.

• FFFaust F kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim , evet halojen ampullerler ç xenon falan değil. Taktım az önce 55W . Beyaz ısık gayet iyi ışık veriyor. Tavsiye ederim arkadaslar. bir çok model içinde satışı varmış .

• Yeni üye, hemen de memnun kalıp site paylaşmış almamız için. Buralara kadar geldi kokusu.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bazı insanlar, bu beş para etmez ampulleri araçlarına takarak, kendilerine küfür ettirmeyi ne kadar da seviyorlararaç ön aydınlatma ?? SEGER CRYSTAL WHİTE 

• tefennili kullanıcısına yanıt

bu ampul karşıdan gelenin gözünü almaz halojen olduğu için. ancak ampul mavi kaplamalı olduğu için rengi beyazlaşır, lümeni yani aydınlatma şiddeti zayıf kalır. önünü göremez.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 14 Ocak 2023; 14:2:36 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.