< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arslan.ismail16 -- 6 Ocak 2023; 8:26:15 > |
araç ön aydınlatma ?? SEGER CRYSTAL WHİTE

-
-
"Only for offroad use"
-
şu çakma zenonları takıp iyi bir şey yaptığını sananlara her seferinde sövüyorum
-
Arkadaşın gösterdigi ampul led değil halojen ampul sövecek bir durum yok yani.
Konu sahibine gelince,
Resimdeki ampul 100watt , otomobillerde 55watt güce göre ayarlanmıştır far tesisatı.
Onu takarsan elektrik aksamına zarar gelmese bile far camın ve far aynan zamanla kararacaktır daha yüksek ısıdan dolayı.
Zaten kutunun üstünde offroad için kullanılır yazıyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Teşekkür ederim , evet halojen ampullerler ç xenon falan değil. Taktım az önce 55W . Beyaz ısık gayet iyi ışık veriyor. Tavsiye ederim arkadaslar. bir çok model içinde satışı varmış . segerauto.com dan bakabilirsiniz.
-
Teşekkür ederim , evet halojen ampullerler ç xenon falan değil. Taktım az önce 55W . Beyaz ısık gayet iyi ışık veriyor. Tavsiye ederim arkadaslar. bir çok model içinde satışı varmış .
-
Yeni üye, hemen de memnun kalıp site paylaşmış almamız için. Buralara kadar geldi kokusu.
-
Bazı insanlar, bu beş para etmez ampulleri araçlarına takarak, kendilerine küfür ettirmeyi ne kadar da seviyorlar
-
bu ampul karşıdan gelenin gözünü almaz halojen olduğu için. ancak ampul mavi kaplamalı olduğu için rengi beyazlaşır, lümeni yani aydınlatma şiddeti zayıf kalır. önünü göremez.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Meticulous -- 14 Ocak 2023; 14:2:36 >
En Beğenilen Yanıtlar

"Only for offroad use" |
şu çakma zenonları takıp iyi bir şey yaptığını sananlara her seferinde sövüyorum |
Benzer içerikler
- yüksek hızda araba titremesi
- tarcanlar ekspertiz fiyat
- kırmızı ve mavi antifiriz karışırsa ne olur
- megane 4 edc kavrama fiyatı
- 1.2 puretech motor
- byd denza n9
- renault austral 1.2 e-tech full hybrid kullanıcı yorumları
- peugeot fiyat listesi 2025
- mercedes cla elektrikli 2025
- audi a3 yeni kasa
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X