Şimdi Ara

Araç Motor Değiştirme Sonrası İşlemler, Muayene vs

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
2.288
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, arkadaşlar yakın bir arkadaşım eski bir golf aldı. Biraz da para ayırmış aracın motorunu vs değiştirecek, birkaç parça işlem yapacak. 2.0 litre turbo motor yakmayı düşünüyor. Aldığı aracın motoru sıkıntılı, şu anda çalışsa da çok fazla yağ yakıyor. Motor değişince ve kaput altına baya bir parça girince çevirmelerde falan sıkıntı yaratır diye düşünüyorum. Motoru ruhsata işletmek gibi bir şey mi yapmamız gerek? Ayrıca muayene ayağı da var işin. Muayeneye girerse üzerinde olması gereken 1.6 motor yerine başka motor olacak haliyle. Bunlara bakıyorlar mı muayenede? Ruhsata işletmemizin prosedürü nedir bir de?

www.aracproje.com.tr
    Araç Proje | İstanbul - Anasayfa
    http://www.aracproje.com.tr/index.php?sayfa=motor-degisikligi-projesi

Benzinli %30 dizel %50den fazla güç farkı olmaması gerekiyor yazıyor bu güç farkı derken beygir mi cc mi kastedilmiş bilmiyorum fakat yanlış bilmiyorsam cc olması lazım.

Motoru ruhsata işletmezseniz muayeneden vb. geçemezsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bnym97 -- 31 Mayıs 2015; 13:29:09 >

• quote:

Orijinalden alıntı: bnym97

Hocam bunu buldum fakat güncel bir bilgi mi bilmiyorum.

www.aracproje.com.tr
    Araç Proje | İstanbul - Anasayfa
    http://www.aracproje.com.tr/index.php?sayfa=motor-degisikligi-projesi

Benzinli %30 dizel %50den fazla güç farkı olmaması gerekiyor yazıyor bu güç farkı derken beygir mi cc mi kastedilmiş bilmiyorum fakat yanlış bilmiyorsam cc olması lazım.

sağolasın hocam, araç benzinli 1.6 motor, takılmak istenen motor 2.0 motor. eğer %30 hacim farkıysa iyi, kurtarıyor ancak hp ise baya baya aşar. tadilat bildirimi yapılıp ruhsatın da değişmesi gerek sanıyorum ki.

5000 tl'ye alınan arabaya 12 bin tl kadar ayırtıldı. bu kağıt masrafları ne kadar tutar acaba? lpg projesi gibi makine mühendisine gidecek sanırım, onay alınacak vs.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Araç Bakım Ücreti normal mi?
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.