Şimdi Ara

ARAÇ KİRALAMA SİTELERİ ( KiraGuru.com, Otorento.com, Dailydrive.com.tr vs.)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
3.136
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bu konuyu açmamda ki sebep büyük kiralama şirketlerine alternatif olarak orta ve küçük ölçekli şirketlerin ilanlarına da güvenli bir şekilde ve kolaylıkla ulaşılabilmesi.

Bu sitelerden araç kiralayan ya da kiralamayı hedefleyen arkadaşlar burada her türlü düşüncelerini, kendilerine mantıklı gelen bir ilanı ve/veya tecrübelerini paylaşırsa çok yararlı olacağına inanıyorum.

http://www.kiraguru.com/kiralik-dizel-clio-62874

www.otorento.com

bu sitelerden fiyat karşılaştırması yaptım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi demirson -- 26 Ocak 2013; 13:38:38 >

• Orta ve küçük boyutlu şirketlerin sitelerine güvenli ve kolay ulaşınca ne oluyor? Güvenli mi oluyorlar? Hayat memat meselesi olsa dahi güvenmem bu adamlara. Galericiler kara listenin ilk sırasında iseler, bunlar da direkt altına yerleşirler.

Sixth, Hertz, National, Avis, Budget (ve benzeri kurumsal firmalar) varsa 3-5 demeyin, onlardan kiralayın. 3 kuruş için ne idüğü belirsiz insanlarla yüzgöz olup hayatınızı riske atmayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: jay jay justified

Orta ve küçük boyutlu şirketlerin sitelerine güvenli ve kolay ulaşınca ne oluyor? Güvenli mi oluyorlar? Hayat memat meselesi olsa dahi güvenmem bu adamlara. Galericiler kara listenin ilk sırasında iseler, bunlar da direkt altına yerleşirler.

Sixth, Hertz, National, Avis, Budget (ve benzeri kurumsal firmalar) varsa 3-5 demeyin, onlardan kiralayın. 3 kuruş için ne idüğü belirsiz insanlarla yüzgöz olup hayatınızı riske atmayın.

demek istediğim tam olarak kavranamamış.

adamların sitelerine ulaşın demiyorum. Dikkat ederseniz bu verdiğim sitelerde özellikle ilkinde kiracı şirket ya da şahısla kirayalacak arasında bir aracı pozisyonundalar.
    arada bir güven veren şirket var. ödediğiniz para havuza düşüyor ve bir sorun yoksa onaylıyorsunuz.

yoksa gidip boş sözleşmeye imza atın demiyorum.

• evet arkadaşlar konuyu görmeyenler de görmüş olsunlar.

fiyat karşılaştırmaları yapalım.
  • çok acil 1 hafta ehliyet ile araç kiralayabilirmiyiz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mcuk

çok acil 1 hafta ehliyet ile araç kiralayabilirmiyiz?

kiralanabilir olması lazım. neden olmasın ki ? özellikle ilk site güvenilirlilik açısından bir adım önde gibi geliyor bana. iletişime geçebilirsiniz oradan sanırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: demirson

quote:

kiralanabilir olması lazım. neden olmasın ki ? özellikle ilk site güvenilirlilik açısından bir adım önde gibi geliyor bana. iletişime geçebilirsiniz oradan sanırım.

hocam nereye baktıysam +2 yıl ehliyet diyor ben değil amca oğlum kiralayacak zaten havalimanına bırakması lazım birinide
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

quote:

quote:

hocam nereye baktıysam +2 yıl ehliyet diyor ben değil amca oğlum kiralayacak zaten havalimanına bırakması lazım birinide

hertz - budget vs gibi şirketlerin 3,4,5+ sırayla artanları bile var. 2 yıl isteyen yine insaflı :)

ancak bi arkadaşı vs. adına alınıp parayı amca oğlun da verebilir. bi sorun olmaz

• quote:

quote:

quote:

quote:

hertz - budget vs gibi şirketlerin 3,4,5+ sırayla artanları bile var. 2 yıl isteyen yine insaflı :)

ancak bi arkadaşı vs. adına alınıp parayı amca oğlun da verebilir. bi sorun olmaz

tamam teşekkürler

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

tamam teşekkürler

rica ederim arkadaşım.

bu tarz yorum ve cevaplar çok yararlı olur herkes için.

• Ben araba kiralama hizmetimi wwww.otorento.com üzerinden yaptım gayette memnunum çok kurumsal bir firma sizlerede tavsiye edebilirim.

( yunus emre eken )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balikbalik -- 4 Ocak 2014; 15:06:28 >
  • Arkadaşlar sizlere Greycar firmasınıda önerebilirim İstanbul bölgesinde günlük 50 TL' den başlayan fiyatlarla araba kiralama hizmetide sunuyorlar.Tüm arabalarıda araç kiralama kaskolu tavsiye edebilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi balikbalik -- 4 Ocak 2014; 15:05:59 >
  • Araç kiralama sitesi olarak tasit.com u da tavsiye edebilirim.

Bilginize.
  • Merhaba,
    otorento dan araç kiralamak niyetindeyim. İnternet'ten araştırdığımda eski tarihli yorumlar mevcut fakat hepsi olumlu. Diğer araç kiralama sitelerine göre yarı yarıya fiyatı. Son zamanlarda buradan araç kiralayıp yorum yapabilecek arkadaş var mı ?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.