Şimdi Ara

Arac kamerasi kullaniyor musunuz? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
41
Cevap
0
Favori
522
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: ssmuho

kapasitörlü olması daha iyi değil mi ki ?

Arabayı 24 saatten fazla yatırınca tarih ve saat sıfırlanıyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • BekiRoRo B kullanıcısına yanıt
    ilk defa duydum böyle bişeyi.Hepsimi böyle bu kapasitörlülerin?kapasıtörlü kullananalar hep tarih saat mi ayarlıyor 24 saati geçince :))
  • quote:

kapasitörlü olması daha iyi değil mi ki ?

Tesisatı yapıp çakmaklıktan sürekli şarj etmek istemiyorsanız yani aracın elektrik sistemine karışmak istemiyorsanız yanınızda powerbank olması lazım ki onların da şarj süreleri çok değil . Kabloları ortadan kaldırmak da çok basit aslında ama işte üşeniyorum

Sürüş anında sorun yok çakmaklıktan şarj alıyorsun da işte Pilli olanlarda güneş gelince şişme yapıyor dedi bu işten çok iyi anlayan biri o yüzden korktum .

Hatta OLGUERHAN kendisi bu forumda kamera denilince o abimizin bilmediği bir şey yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheCaliph_ -- 8 Kasım 2016; 22:27:43 >
  • Alayım diyorum üşengeçliğimin kurbanı oluyorum her defasında.Birde hiç anlamam,inceleme videolarını seyrediyorum kul.klavuzları hep ingilizce,menüler hep ingilizce iyice hevesim kaçıyor.İnceleyen adam bi sürü ayar yapıyor,nerden bileyim ince ayarı nasıl yapılır bu zıkkımın

• TheCaliph_ kullanıcısına yanıt
    evet ben de olgu hocamın yorumlarından anladığım kadarıyla kapasitörlü olanları daha makbul
  • quote:

ilk defa duydum böyle bişeyi.Hepsimi böyle bu kapasitörlülerin?kapasıtörlü kullananalar hep tarih saat mi ayarlıyor 24 saati geçince :))

Ben her pazartesi atar yapıyorum ama mini903' de zahmeti pek yok.

• Fakir olduğumuz için kullanmıyoruz.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 4 yildir kullaniyorum eşe dosta da oneriyorum alin takin araciniza dursun bi gun lazim olur forumu hatirlarsiniz..

• Araç kamerası olmadan bakkala bile gitmiyorum.

Kullandığım tek olay oldu

İlgili kazada karşı taraf aracı kiralamış 15 dakika sona kiralama şirketinden 4 kişi geldi.Hemen başladılar suçu bana yıkmaya yok sen frene basmışsın ondan arkadaki sana çarpmamak için direksiyonu kırdı falan diye sonra kamera kaydından bahsedince ve kazaya şahit olan 1 araç öyle bir şey olmadığını anlatınca %100 kusur doğal olarak karşıya yazıldı

en az 15 binlik araçlara biniyoruz genelde 200-300 tl kameraya verip almamak bence cimriliktir

Maddi kazalar dışında allah korusun yola biri atlar çarparsın sonra kamera kaydı yoksa yola atladığını nasıl kanıtlayacaksınız ? Kamerasız araç kullanmak büyük risk bence

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 8 Kasım 2016; 23:46:7 >

• Kullananlardan oneri alalim o zaman 250 lirayi gecmicek goruntu kalitesi iyi bi kamera varmidir?Benimde ne zamandir aklimda ama insan firsat bulamiyor iste

• quote:

Orijinalden alıntı: Mendieta58

Alayım diyorum üşengeçliğimin kurbanı oluyorum her defasında.Birde hiç anlamam,inceleme videolarını seyrediyorum kul.klavuzları hep ingilizce,menüler hep ingilizce iyice hevesim kaçıyor.İnceleyen adam bi sürü ayar yapıyor,nerden bileyim ince ayarı nasıl yapılır bu zıkkımın

OlguErhan abimizin videolari var kendisi de bu forumda bir cok kameranin ana konusu onda belki de hepsi sanirim
    Kendi sitesi de var

Onlara bakabilirsin üşenme al bence . Ne olur ne olmaz

Esp gibi 1 kere lazim olur hayat kurtarir

• quote:

Orijinalden alıntı: x2y

cep telefonunuzu kullanın? telefon tutucu kullanarak.
    https://play.google.com/store/apps/details?id=com.hovans.autoguard&hl=tr

Hocam güzelmiş valla. Hiç yoktan iyidir.

• https://forum.donanimhaber.com/m_74988670/tm.htm
    tüm paylaşımlar bu linkte.............
  • Ben çok amaçlı düşünüp sjcam sj 4000 wifi aldım hem sualtı ve aksiyon kamerası olarak hemde araç kiti alarak araç kamerası olarak kullanıyorum gayet öeönunum tavsiye ederim bu da videosuhttps://youtu.be/u_XIeCDZHzU

• Ben kullanıyorum ne olur ne olmaz.260tlye buldum uygun bir fiyat.

• samsunluuu55 kullanıcısına yanıt
    Mini 903
  • Forumdan Olgu Bey sağolsun, onun teşvikleri üzerine bir de bizim kurumda park halindeki aracıma atık kağıt için gelen kamyon tam da kurum güvenlik kamerasının önünde çarpınca kameranın güzelliği teorinin üstüne pratikte de tescillenince gearbest sitesinden G1-WC model araç kamerasını aldım. Çok şükür bir olay yaşamadım ama sonuçta çok sağlam bir güvenlik tedbiri.

Bir de şu "zengin değilim" muhabbetine bir not düşeyim. Ben de 22 yaşında piyasa değeri 15 binlik bir araca (civic 1.5 el) biniyorum. Kamera dediğimiz öyle uçuk fiyatlı bir alet değil, yurtdışından 50 dolara işimizi görecek bir ürün alabiliyoruz (kargo bedava). Bunun için ille de 100 binlik bir arabaya sahip olmak gerekmez diye düşünüyorum.
  • araca gömülü gelen kamera teknolojilerini kullanıyorum, çok iş görüyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bende burda yazan çoğu arkadaş gibi almak istiyorum, forumlarida dolaşıyorum ama bi türlü vakit ayırıp orta halli bişi bulamadım. Buluyorum ama yorumlara bakınca başka bi kamera çıkıyor karşıma, derken biri yazıyor almışken arka tarafa da alın, böyle olunca arka tarafa da bakayım diyorum, derken hiç bişi alamadim yani.

• yargicc kullanıcısına yanıt
    Ertelememek lazim .ne zaman lazim olcagi belli olmuyor hic

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.