Şimdi Ara

Araç içi temizliği için köpük kullanmak?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. İkinci el araç satın aldım. Benden önce nasıl kullanıldığını bilmediğim için koltukları ve torpidoyu, tuşları, direksiyonu vs temizlemek istiyorum. Karşıma temizleme köpükleri çıktı Würth'ün. Bunu kullansam iyi kötü bir temizlik, hijyen sağlar mı acaba? Kışın kullandığım için döşemelerde nem bırakıp sorun yaratır mı? Elektronik aksama, tuşlara vs herhangi bi sorun çıkartır mı? Teşekkür ederim. :)

www.hepsiburada.com
    Würth Araç Içi Temizleme Köpüğü Sprey 500 ml Fiyatı
    https://app.hb.biz/gH0Fwga7tnZ7

• Ben bu ürünü geçenlerde iç aksam için kullandım hocam. Oldukça memmun kaldım. Kiri pisliği toparlıyor. Elektronik aksamda da kullandım bir sıkıntı çıkarmadı

• HeredotEngin kullanıcısına yanıt

Bunun bir de aktiv clean olanı varmış ona gerek yok o zaman bu ürünü alayım hocam. Aracı ikinci el aldığım için kim nasıl kullandı etti bilmiyorum içimi rahatlatsın güzel olur. Koltuklarda da kullandınız mı acaba durum nasıldı? Sıkınca ne kadar beklemek gerekiyor sonrasında kalıcı leke iz bırakmıyor değil mi? Teşekkür ederim.

• sasa_iliç kullanıcısına yanıt

Koltuklar için kullanmadım, onun için direk koltuk temizleyici spreyler var onu almıştım

• HeredotEngin kullanıcısına yanıt

Teşekkür ederim hocam. 😊

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.