Şimdi Ara

MTCD Araç içi multimedya cihazları için rom arşivi (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
89
Cevap
6
Favori
50.297
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
2 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
Giriş

Evet temizledim duzeldi tema degişmeyi nasıl yaparim tam anlamadım ama yeni tesla ekran aldım tema sı cok kotu logo falan eklenmiyor bunun tema yı romu nasıl degisebilrim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

https://t.me/magnitolaandroid

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SaWYeR53 -- 1 Temmuz 2025; 21:54:22 >

• Breaking Bad • A Series of Unfortunate Events • Mindhunter • The OA • %3 • La Casa De Papel • Dark • Zoo • The Returned • The Night Of • Stranger Things • Preacher • Narcos •
    • Mr. Robot • The 100 • Blacklist • Salem • True Detective • Bates Motel • Grimm • Limitless •• Revolution • Intelligence • Lost • Prison Break • Flash Forward •
    • Person of Interest • The Flash • Hannibal • Alcatraz • Alphas • Lost Room • 11.22.63 • Haven • Under the Dome •
  • selamlar herkese, konu baslangicinda paylasilan linkler artik calismiyor sanirim, farkli bir link alternatifi var mi veya acabilen hct nin guncellenmesiyle ilgileniyorum. tesekkurler.

• Px3 cihaz var multimedyada ama Kingo root yükledim basınca atıyor. One click root yükledim 1 saat boyu rooting diyor birşey olmuyor sanal ram yükseltmek için root yapmam lazımmış yardımcı olabilecek var mı?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI MAG272QP//Asus H81M-PLUS//İntel i7-4770//HyperX 16 GB DDR3 (1600)//Gigabyte Windforce 2070//Hi-Level Ultra 120GB 550MB-530MB//Thermaltake Smart (RGB) 700W//Razer Deathadder 2013//Red Dragon Kumara//Logitech G231
    PSN:PlevneGazisi Steam:Faticcc
  • Android 4.4.4 double din teyp var youtube'a girmek için bir yan alternatif program önerisi varmıdır?

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.