Bildirim
Araç içi Kameralarınıza Yansıyanlar
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
Aramızda 1 metre kalmışken aynaya bakmadan hart diye kapısını açan biri vardı.. O an nasıl durabildim halen kendime şaşıyorum.. Lakin videoları düzenli olarak sildiğim için görüntü yok.. :(
Onun yerine şu eski videomu koyayım.. Levent sanayiden TEM'e giriş.. Viraj 70 km hıza göre biraz keskin çıktı..
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
-
-
-
-
-
Virajda iyi toplamışsınız tebrik ederim. Eranın yol tutuşu gerçekten zayıf siz ne dersiniz ? -
quote:
Orijinalden alıntı: Toygun_ank
Virajda iyi toplamışsınız tebrik ederim. Eranın yol tutuşu gerçekten zayıf siz ne dersiniz ?
İyi toplamışta arkadan gelen öküz yanlış duymadıysam kornaya basıyor hiç beklemeden geçmeye çalışıyor.Era yürüyen tabut. -
quote:
Orijinalden alıntı: djoz
Aramızda 1 metre kalmışken aynaya bakmadan hart diye kapısını açan biri vardı.. O an nasıl durabildim halen kendime şaşıyorum.. Lakin videoları düzenli olarak sildiğim için görüntü yok.. :(
Onun yerine şu eski videomu koyayım.. Levent sanayiden TEM'e giriş.. Viraj 70 km hıza göre biraz keskin çıktı..
@djoz
Allah Korumuş hocam iyi toparlamışınız
-
Bugün yol ağzı rampa olmasına rağmen en ufak firen yapmadan rampaya giren kamyonetin farı düştü o kadar çok mutlu oldum ki iyi oldu trafik canavarına :D
http://www.youtube.com/watch?v=enmBgg6B1j8&feature=youtu.be
-
-
aracım yok -
-
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X