Şimdi Ara

Araç içi Kameralarınıza Yansıyanlar

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
1
Favori
456
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Gün içersin de trafikte çeşitli olaylar yaşanabilmekte.Kameranıza yansıyan kaza , Trafik canavarlarını veya ilginç şeyleri bu başlık altında toplayabiliriz.

İlk paylaşım benden olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emrcnd -- 15 Ocak 2015; 19:05:03 >

• Aramızda 1 metre kalmışken aynaya bakmadan hart diye kapısını açan biri vardı.. O an nasıl durabildim halen kendime şaşıyorum.. Lakin videoları düzenli olarak sildiğim için görüntü yok.. :(

Onun yerine şu eski videomu koyayım.. Levent sanayiden TEM'e giriş.. Viraj 70 km hıza göre biraz keskin çıktı..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Daha önce paylaşmıştım... Bunlarda benim kameradan;

• Ben çekmedim ama gerçekten çok güldüm buna.

• Virajda iyi toplamışsınız tebrik ederim. Eranın yol tutuşu gerçekten zayıf siz ne dersiniz ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    bmw araç içi kamera
    10 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Toygun_ank

Virajda iyi toplamışsınız tebrik ederim. Eranın yol tutuşu gerçekten zayıf siz ne dersiniz ?

İyi toplamışta arkadan gelen öküz yanlış duymadıysam kornaya basıyor hiç beklemeden geçmeye çalışıyor.Era yürüyen tabut.
  • quote:

Orijinalden alıntı: djoz

Aramızda 1 metre kalmışken aynaya bakmadan hart diye kapısını açan biri vardı.. O an nasıl durabildim halen kendime şaşıyorum.. Lakin videoları düzenli olarak sildiğim için görüntü yok.. :(

Onun yerine şu eski videomu koyayım.. Levent sanayiden TEM'e giriş.. Viraj 70 km hıza göre biraz keskin çıktı..

@djoz
    Allah Korumuş hocam iyi toparlamışınız

• Bugün yol ağzı rampa olmasına rağmen en ufak firen yapmadan rampaya giren kamyonetin farı düştü o kadar çok mutlu oldum ki iyi oldu trafik canavarına :D

http://www.youtube.com/watch?v=enmBgg6B1j8&feature=youtu.be

• Birileri konuyu gormedi heralde onun yerine ben paylasayim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aracım yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkecelik

Birileri konuyu gormedi heralde onun yerine ben paylasayim

Bu kaza bir kaç saniye kırmızıda beklemeyip hemen sarıda geçmek isteyenlere güzel örnek olmuş.

• Konuyu Güncel tutabiliriz bunlar benim kameraya yansıyanlar

Otobüsün altına girmemek için kaldırma çıkmak zorunda kaldı.

Buda tipik bir kamyoncu

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.