< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ZevkiSefa -- 31 Aralık 2024; 17:3:28 > |
Araç içi kamera Tavsiyesi (1615. sayfa)
-
-
Evet ac kapa yaparak dikiz aynasi olarak kullanabilirsiniz. Geri gorus olarak alternatif bilgim yok maalesef.
-
Kapanmış ekran kararan ayna gibi mi oluyor normal ışığı yansıtan ayna gibi mi oluyor acaba ? -
-
o zaman sola tak kafa ustu hızasına
-
Normal ışığı yansıtan ayna gibi oluyor.
-
Ddpai kameramda "zaman dalgası" ingilizcesi timestamp adında bir ayar var ne işe yaradığını bilen var mı?
-
Mutlu yıllar hocam çok teşekkür ederim aklımdaki tüm soruları cevapladığınız için teşekkürler.
Çok fazla kapanma mesajı gördüğüm için bu ürünü almaktan vazgeçtim . Ama içimde ukte kaldı . Forumdan falan alan biri olsa yorumuna istinaden almayı düşünebilirdim , bakalım . -
Time stamp "zaman dalgası" değil "zaman damgası" demek :) Fotoğraflarda ve videoda alt tarafta zaman etiketi (2025-01-01, 15:23:001 gibi) gösterecek muhtemelen ayarı aktif hale getirdiğinizde.
-
Arkadaşlar chery tiggo 7 pro max aracım var benzer araca kamera takan kişiler var mı burada? -
takılı olan kameranın usb sıne ddpaı mını proyu taktım voltaj calıstırdı yeterlı oldu ısınma olmadı
buda ddpaının kendı usb sı onada ıkı kamera taktım yeterlı oldu ısınma yok
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bace3434 -- 2 Ocak 2025; 18:18:51 >
-
Merhaba bende bugün a229 pro aldım.. park modu istemiyorum ama çakmaklıktan kablolar ortada da dolansın istemiyorum.. Sigortadan fuse tap ile mi direkt enerjiyi çekiyoruz varsa bilginiz yardımınızı isterim..
-
cakmak gırısı
stop halınde 12 volt,calısırken 14 volt
10 amper,120 watt a kadar enerjı saglar
bu durumda 2 kamera baglanırsa 12 volt 2.5 amper x 2.5 amperden
12 volt 5 amper akım ceker sorun olmaması gerekır
sıgorta 10 amper
-
Hayırlı olsun bende de opel corsa d var. Ha bugün ha yarın derken almadım erteledim hep kamera işini. Çakmaklıktan mı güç alacaksınız ve eğer öyle ise kablo hattını ne taraftan götürüdünüz rahat oldu mu merak ettim. Park modu için sigorta bağlantısı yaptıysanız aynı şekilde kolay mı zor mu acaba.
-
gecen hafta 1100 tl ıken alın demıstım sımdıde 1900 tl yapmıslar
dınleyenler ıyı yaptı
www.hepsiburada.comDdpaı Mını Pro 1296P UHD 330 Derece Görüş 24 Saat Park Modu Fiyatıhttps://www.hepsiburada.com/ddpai-mini-pro-1296p-uhd-330-derece-gorus-24-saat-park-modu-akilli-arac-kamerasi-pm-HBC00004QJLSB -
kamera ön cam da çok yer kaplıyor.
kameralarda ekran yada monitörü olmamalı.
sadecec objektifi yada merceği felan olmalı.
ön cam a sadece küçücük bir objektif monte edilmeli.
kameranın kayıt aldığı, hafıza kartının takıldığı gövde aşağılarda bir yerde olmalı.
ön cam da görüntü kalabalıklığı minimuma inmeli.
-
-
dikiz aynasinin arkasinda ve yolcuya yakin. gormuyorum bile kamerayi
-
Dostlar genel olarak bir cevabınıza ihtiyacım var.. 512 gb Sandisk extreme pro hafıza kartı aldım fakat heryerde çakma sahte ürün dolaştığı söyleniyor bu beni acayip tedirgin etti.. Yazma ve okuma için hız testi yapmak istiyorum daha önce yapan sonuçlara güvendiğiniz bir program var mı veya nasıl anlarım sahte olup olmadığını
-
hayırlı olsun. park modu istemiyorsanız park kablosuna gerek yok.
çakmaklıktan beslemeyecekseniz sigorta panosundan fusetap ile enerji almak daha düzgün bir çözüm.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X