Şimdi Ara

Araç içi kamera Tavsiyesi (1127. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
31.378
Cevap
825
Favori
1.705.730
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
95 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 11251126112711281129
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Montaj yaptırırken dikkat etmem gereken bir husus var mı acaba? Yada montaj videosu gibi bir eski gönderiminiz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: espanyol55

    Teşekkür ederim. Montaj yaptırırken dikkat etmem gereken bir husus var mı acaba? Yada montaj videosu gibi bir eski gönderiminiz

    Bu modeli hiç incelemedim, erman bey incelemişti. @dronebey

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • OlguErhan hocam aşağıdaki linkteki kameraları önerir misiniz ?

    Bunu 32 gb kartla beraber 49 dolara alabiliyorum.
    https://www.aliexpress.com/item/Junsun-Ambarella-A7-Car-DVR-Camera-Video-Recorder-FHD-1080P-30fps-GPS-Logger-Cycle-Recording-Night/32795690543.html

    bunu ise 32 gb kart, arka kamerası ile beraber 48 dolara alabiliyorum. İş görürler mi, hangisini önerirsiniz ?https://tr.aliexpress.com/item/ADDKEY-AK-D035-Car-DVR-Full-HD-1080P-Dual-Lens-Rear-view-camera-NT96655-chip-160/32701473587.html



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 2 -- 15 Mart 2017; 18:32:35 >




  • Merhaba arkadaslar gearbestden a118c aldım elime ulaştı ama benim aracın çakmaklıgı kontak kapansa da elektriği kesmiyor park halinde de açık kalıyor aküyü bitirmemesi için nasil birşey yapmalı ?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fnlht -- 16 Mart 2017; 11:14:0 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • G1WCB modeli 10 günde geldi. Henüz arabaya takmadım takınca yorumlarımı aktarırım ancak ev içindeki çekimler başarılı.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: OlguErhan


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ali Lukunku

    http://s.aliexpress.com/ZzeyMnqU



    Linkteki ürünü sipariş etmeyi düşünüyorum. Kafamı kurcalayan şey akümde sıkıntı yaşar mıyım ? Yaklaşık 2 saat araç kullanıyorum.

    Sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum.

    Cevabınız için teşekkür ederim. Bir ayrıntı daha var. Aracımda ses sistemi de var. Aküm 70 amper Varta.
    Ses sistemi olduğu için kafamı kurcalıyor. Çakmaklığa bağlamayacağım ben. Direk sigorta kısmına bağlattıracağım. Araç kapalı durumdayken güç tüketmiyor bu kameralar değil mi? Yani aracı kapattığımda kendiside kapanıyor mu?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Anthony Quinn -- 16 Mart 2017; 1:22:46 >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: Ali Lukunku


    quote:

    Orijinalden alıntı: OlguErhan


    quote:

    Orijinalden alıntı: Ali Lukunku

    http://s.aliexpress.com/ZzeyMnqU



    Linkteki ürünü sipariş etmeyi düşünüyorum. Kafamı kurcalayan şey akümde sıkıntı yaşar mıyım ? Yaklaşık 2 saat araç kullanıyorum.

    Sıkıntı yaşatacağını sanmıyorum.

    Cevabınız için teşekkür ederim. Bir ayrıntı daha var. Aracımda ses sistemi de var. Aküm 70 amper Varta.
    Ses sistemi olduğu için kafamı kurcalıyor. Çakmaklığa bağlamayacağım ben. Direk sigorta kısmına bağlattıracağım. Araç kapalı durumdayken güç tüketmiyor bu kameralar değil mi? Yani aracı kapattığımda kendiside kapanıyor mu?

    Kendiside kapanıyor bende de dandik bir ses sistemi var sıkıntı olmuyor.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OlguErhan

    Ben netliğe ve testlere bakıyorum çoğunlukla. Giriş seviyesi bu kameralar için çok fazla detaya girmedim. Şu an uzun uzun deniyorum zaten ucuz olan modeli.



    Kısaca, iş yerindeki araçta ucuz a118c modeli geldiği günden beri gece gündüz test ediyorum.



    Netlik 15 mpbs,

    Çalışmasında sıkıntı yok,

    Kayıtlarda problem yok,



    Kızkardeşimde viofo olan model var aynı şekilde.



    Malzeme kalitesinde ucuz diye daha düşük kalite olayı da çok mantıklı gelmiyor çünkü bu cihazların maliyeti 10 Ş gibi birşey zaten onlar için. Gearbest 14-15 $ dan toptan alıp 35 / 40 $ gibi veriyor. ( tahminimce )



    Yarın eşime araç alsak viofo değil ucuz olandan 2 tane alır geçerim ön ve arka cama çünkü sorun yaşamadım hiç ucuz olan modelde.



    Kapasitörlerde bir düşüş yada tarih unutma yaşatmadı, kablolar kalitesiz gelmiyor bana. Ki en son araca bağlarken ince uzatma için telefon kablosu bile kullandım acayip az akım çekiyor onlara takılmıyorum.





    Hah, süper, günlük hayatta (sahada) ikisini birlikte aynı anda kullananların olması arayıp da kolay kolay bulamayacağımız bir nimet. Sizin kullanıyor olmanız ise ayrı bir şans bizim için, kıyaslama imkanınız var ilk elden.

    Ucuz olan modellerin satışına Gearbest ne zaman başladı, hatırlıyor musunuz üstad? Siz ne zamandır kullanıyorsunuz ucuz modeli? Viofo biraz daha eskidir herhalde, o ne kadar oldu hatırlıyor musunuz?

    Ucuz olanlar daha düşük kalitededir hocam, ona emin olun. Ne kadar ucuzlarsa o kadar da kalite düşer. Çin malı cihazlarda adamlar sineğin yağını hesaplıyor, bırakın 1$'ı, 0.001 centin değeri çok büyük. İşçilerin maaşları, çalışma şartları çok farklı orada. Çinle ticaret yapanlar özellikle, bunu çok iyi bilir, ben de bir zamanlar çalıştığım firmada Çin'den malzeme tedarik ettiğim için az da olsa biliyorum durumları.

    Şimdi bile içimizden bir girişimci Çinde üretici bir firma ile anlaşıp bu A118C'lerden bir versiyonu getirtebilir, üzerine "Da$$kamm" diye marka bastırıp, türkçe kılavuz çıkartıp, bir servis ile anlaşıp bu ürünün satışını yapabilir. Çin'deki üretici fabrika size maliyet seçeneklerini sunar ve o kalitede üretir. Eğer düşük kalitede isterseniz ona göre parça kullanır, ya da bazı parçaları hiç eklemez. Maliyet düşürmeye muadil parça kullanarak başlanır, aksesuar ve ambalaja kadar gider. (İstenirse duruma göre cihazın asıl özelliği olan parçalar sahteleri ile de değiştirilir.) Bu şekilde fason üretim telefondan tutun beyaz eşyaya kadar türlü cihaz satıldı ve satılıyor ülkemizde. (DRV adında -Dervişoğlu- cep telefonu satıldı ülkemizde örneğin )

    Burada asıl önemli konu, Gearbest'in sattığı noname ürünler hangi kalitede, kaç farklı üreticiden alınıyor, farkları neler? Fiyatlara baktığımızda daha düşük kalitede cihazlar olabileceğini öngörüyoruz ama kullanımda sıkıntı yaratacak kadar düşük mü peki? İşte araştırmalarım sonucu ciddi sorun çıkartabilecek şekilde cihazlarla karşılaşabileceğimizin endişesi oluştu bende (görüntü kalitesi de sözkonusu).

    Bakın aşağıdaki seçtiğim 10 farklı dashcamtalk forum konusu tamamen bu mesele ile ilgili, ki içinde Gearbest geçenler de var. Başka konu içinde geçen benzer yorumları ya da G1W ile ilgili olanları hiç dahil etmedim bile. Ayrıntılı incelenirse endişeme hak verilecektir muhtemelen:

    AUTO-VOX B40-C?
    Link: https://dashcamtalk.com/forum/threads/auto-vox-b40-c.11286/

    Gearbest Viofo A118C genuine?
    Link: https://dashcamtalk.com/forum/threads/gearbest-viofo-a118c-genuine.19667/

    Tear down of an A118C from Aliexpress
    Link: https://dashcamtalk.com/forum/threads/tear-down-of-an-a118c-from-aliexpress.18801/

    Need Help. My AUTO-VOX B40-C video quality looks different than the video on Youtube
    Link: https://dashcamtalk.com/forum/threads/need-help-my-auto-vox-b40-c-video-quality-looks-different-than-the-video-on-youtube.12674/

    Is this legit ebay seller for A118c
    Link: https://dashcamtalk.com/forum/threads/is-this-legit-ebay-seller-for-a118c.18289/

    What A118C to buy
    Link: https://dashcamtalk.com/forum/threads/what-a118c-to-buy.21826/

    Fake A118c
    Link: https://dashcamtalk.com/forum/threads/fake-a118c.21313/

    AUTO-VOX A118C POOR QUALITY
    Link: https://dashcamtalk.com/forum/threads/auto-vox-a118c-poor-quality.21365/

    Two different A118C with different video quality?
    Link: https://dashcamtalk.com/forum/threads/two-different-a118c-with-different-video-quality.18672/

    A118C shutting down when cranking the car's starter motor.
    Link: https://dashcamtalk.com/forum/threads/a118c-shutting-down-when-cranking-the-cars-starter-motor.20983/

    Sizler ayrıntılı incelersiniz bu linkleri ama bunları detaylı okuyacak zamanı olmayan arkadaşlar için 2 tane kayda değer örnek vereceğim.

    * Forumdaki "jokiin" nickli deneyimli ve söz sahibi bir kişi (aynı zamanda üretici galiba) bir soruya istinaden "tüm A118-C/B40-C modelleri aynıdır, hangi satıcıdan aldığınızın önemi yok" yazmış, 2015 Mayıs'ında. Aynı kişi 2016-2017de A118C'de karşılaşılan sorunlarda önce cihazın Viofo olmadığını teyit ettiriyor kullanıcıya. Arada geçen zamanda nelerle karşılaşıldığını görebiliyoruz aslında forumda yazılanlarda. Bu süre içerisinde Viofo marka olmayan ya da noname satılan cihazlarda karşılaşılan sorunlar kalite odaklı, firmware ile düzeltilebilenler ise çok nadir. O yüzden "jokiin"in değişen tavrı çok anlaşılır bence.

    * İkinci örnek; AUTO-VOX diye bir satıcı var, kendi ismiyle de sattığı çeşitli cihazları aşağıdaki amazon linkinde görebilirsiniz.

    Link: https://www.amazon.co.uk/AUTO-VOX/b/ref=bl_dp_s_web_3548344031?ie=UTF8&node=3548344031&field-lbr_brands_browse-bin=AUTO-VOX

    Önceleri millet bu satıcıdan birçok A118 alıyor ve herkes çok memnun, birbirine tavsiye ediyorlar. Ancak zaman geçtikçe yeni alanlar bazı sıkıntılarla karşılaşmaya başlıyorlar, düşük video kalitesi de dahil olmak üzere. Nasıl olur aynı cihaz işte falan derlerken anlaşılıyor ki (forumdaki Viofo yetkilisi teyit ediyor) AUTO-VOX daha önce cihazları Viofo'dan temin ederken, sonradan başka bir tedarikçiye geçmiş ve problemler başgöstermeye başlamış. Adamlar maliyeti düşürüp kar marjını artıralım derken belki de bir sürü müşteriden oldular bundan sonrası için. Ki bu iyi-kötü bir marka yani, Gearbest'in ucuza sattıkları ise isimsiz, kimin hangi kalitedeki malı belli değil.

    Ben endişelerime temel oluşturan kullanıcı deneyimlerini içeren linkleri ve çok önemli bu 2 örneği veriyorum ama araştırdığınızda A118C ve G1W ile ilgili daha pek çok benzer durumu göreceksiniz. Milletin derdi "gerçek Viofo üretim cihazı nereden bulabiliriz" olmuş artık, kimse düşük kalitede ürüne denk gelmek istemiyor.

    Örneğin aşağıdaki videoda A118C'lerden birinde RTC pil olmadığını göreceksiniz, ondan sonra niye bir süre bekledikten sonra tarih/saat siliniyor diye soruyor millet. Adamlar 3 kuruşluk pili eklememişler, kimbilir daha ne gün yüzüne çıkmamış sıkıntılar yaşanıyor, yaşanacak, henüz farkedilmemiş olan:

    Link: https://www.youtube.com/watch?v=b6exmcAlbbE



    Tabii bunda Viofo'nun da suçu var. Kendi ürettirdikleri cihazda Viofo'ya ait olduğunu belirtecek hiç bir ibare yok, kutularında bile yazmıyor gördüğüm kadarıyla. Ama hatalarından ders çıkarmışlar ve yeni A119'da hem kutuda hem de cihazın üzerinde Viofo yazıyor. Böylece diğer üreticilerden ayrılmayı hedeflemişler, iyi de olmuş. Çinli arkadaşları A119u da çeşitli şekillerde piyasaya sunacaklardır, hatta logolarına kadar taklit ürünler de satacaklardır ileride ama yine de artık bu kadar karışıklık yaşanmaz. Millet biraz daha pahalı olsa da gerçek Viofo almaya çalışacaktır, eminim.


    Hatta işin güzel tarafı A118C'ye hala talep olduğunu gören Viofo bazı güncellemelerle A118C2'yi çıkarmış:

    VIOFO A118C2
    Gelişmeler:
    Lens/FOV: F2.0 130° FOV + 2 IR (Açı daralmış, netlik ve gece çekim iyileşmiş)
    PCB/Baskılı Devre Kartı: Daha iyi koruma/yalıtım
    CPL: Opsiyonel CPL Filtre
    Car Charger/Araç şarjı: Daha iyi koruma/yalıtım

    Link: https://dashcamtalk.com/forum/threads/viofo-a118c2.21016/
    Link: https://dashcamtalk.com/forum/threads/viofo-a118c2-dashcam-novatek-nt96650-aptina-ar0330.26541/
    Link: https://dashcamtalk.com/forum/threads/viofo-a118c2-unboxings.25981/
    Link: https://dashcamtalk.com/forum/threads/viofo-a118c2-videos.25440/

    Aşağıdaki videolarda özellikle şarj kablosuna ayrıca dikkatinizi çekerim:

    Link: https://www.youtube.com/watch?v=iDrvnDz5NjE



    Link: https://www.youtube.com/watch?v=QJz2-fuRIyQ




    Aynı ya da çok küçük fiyat farkı ile satılacağını belirtmişler ama şu an Gearbest'te satılmıyor görünüyor. Satılan birkaç yerde ise A118C'den bariz daha pahalı olduğunu gördüm.

    Adamlar kullanıcı görüşlerine göre firmware'ler çıkartıyorlar ve yine ihtiyaçlara yönelik yeni cihazlar geliştiriyorlar. İşte ben buna saygı duyuyorum arkadaş.


    Üstad, eşinizin arabaya ucuz versiyon almayın bence, hele ki iki tane birden. Maazallah bir sorun çıkarsa, erken bozulursa falan, birçok alışveriş çantasıyla çıkmak zorunda kalmayın bir AVMden.




  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Yapmayın hocam ya, ben çok kalbi duygular besliyordum oysa A119'a karşı!

    Nette en çok tavsiye edilen cihazlar arasına girdiğini görünce daha da heveslenmiştim, sizin incelemeniz de etkili olmuştu:

    Best Dash Cameras in 2017
    Link: https://www.carcamcentral.com/guide/best-dash-cams-car-dvrs-black-boxes-of-2016#lightbox[gallery-6]/3/

    what-is-the-best-dashcam
    Link: http://www.techmoan.com/what-is-the-best-dashcam/

    Ben sadece GPS modülü ve bağlantısı ile ilgili ciddi şikayetler görmüştüm. Viofo bunun GPS modülü içindeki şerit kablo ile alakalı olduğunu, yeni üretimlerde iyileştirme yapacaklarını belirtmişti DCT'de, yanlış hatırlamıyorsam.

    Sizin bahsettiğiniz sorunlar nedir, yazılımla halledilebilecek şeyler mi, yoksa daha ciddi donanımsal/tasarımsal hatalar mı acaba?

    Viofo Ekim/2016'da çıkardığı v2.0 firmware sürümü ile bazı düzeltme ve geliştirmeler yapmış. Sizin bahsettiklerinizden bazıları bu şekilde çözülmüş olabilir mi ki:

    Link: https://dashcamtalk.com/forum/threads/review-viofo-a119-1440p-gps-dashcam-nt96660-ov4689-gearbest.20542/




  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    "Tavşanın suyunun suyu"

    Her markada, en üst seviye olanlarda bile, arıza/kalite/ömür meseleleri yaşanır, bunda hemfikiriz zaten.

    Üstad, Viofo zaten alt-orta seviye uygun fiyatlı cihazlar üreten Çinli bir firma iken, neden bu firmanın tasarımının kopyasını üreten noname firmaların daha da düşük kalitedeki cihazlarını alalım?

    Benim ne düşündüğümün ya da ne tercih edeceğimin bir önemi yok hocam. Tek kişi pahalı cihaz da alır, ucuz da alır, kaliteli de alır, bozuk da alır vs. Ama beklenenden düşük kalitede, kısa ömürlü cihaz alanlar arttıkça paramız hak etmeyen kişilere gidiyor, işin boyutu büyüyor. Araçta pahalı cihazları tercih edenler sadece bizde değil dünya genelinde de çok değildir zaten. Çok hızlı gelişme oluyor ve cihazların bozulma, çalınma riski yüksek. O yüzden 100$ ve altında cihazları tercih edenler çok daha fazla.

    Bakın üstteki mesajımda verdiğim linklerdeki onlarca farklı milliyetten kullanıcı bizden çok daha fazla alım gücüne sahip iken yine de f/p ürünü olan ve belli bir kaliteyi yakalamış cihazları tercih ediyorlar. A118C tasarım olarak da fiyat olarak da birçok kişinin tercihi olmuş, satış rakamlarını çok merak ediyorum aslında. Ama şimdi bu cihazların düşük kalitede olanlarının artmasıyla hepsi de olayın farkına varmış ve güvenilir satıcılar bulmaya çalışıyorlar.

    Tabii bunların mevzuya uyanmaları aylar almış, bu süre içerisinde yüzlerce cihaz alınmış. Şimdi sorsalar hiçbiri o cihazı/satıcıyı tercih etmezdi, eminim. Orijinal Viofo nerden alabileceklerini soranların sayısı hayli fazla çünkü.

    Bizim de önlem almamız için aylar geçmesine, binlerce dolar harcamamıza gerek olmamalı. Bu deneyimlerden yararlansak fena mı olur. Ya ileriki zamanlarda bu ucuz Gearbest A118C versiyonunu alanlar sorunlarla karşılaşıp yavaş yavaş açığa çıkmaya başlarsa?

    Dolar neredeyse 4 TL olmuş iken piyangoya gerek var mı. Gereksiz yere 1$ bile dışarıya gitmemeli.


    İşin kötü tarafı düşük kalitede cihazları ilk bakışta tespit etmek her zaman kolay olmuyor. Bazılarının foyasının meydana çıkması için belli şartların oluşması gerekebiliyor. Benim karşılaştırma videosunda LCD kalitesine ve kablonun "parlak" olmasına dikkat çekmemin sebebi buydu. Bu tür ayrıntılar kalite farkını belirleyebilmek için ipucu olabiliyor.

    Örneğin bir cihaz sorunsuz gibi görünürken, kullanım aşamasında sıcak/soğuk farkının oluşmasıyla kısa zamanda havlu atar. Bazısının titreşime maruz kalması yeterli olur. Bazı cihazlar nemden çok daha kolay etkilenir. Bazı cihazlar kendisi düzgün çalışıyor gibi görünürken çevresindeki cihazları etkiler.

    * Misal, düşük kaliteli plastik lens kullanan bir cihaz ilk alındığında düzgün videolar çekerken, zamanla güneşin altında lens netliğini kaybedebilir birkaç ay sonra.

    * Düşük kaliteli kablolar sıcakta dirençleri daha da artınca akımı aktarmada sıkıntı yaşatmaya başlar. Cihazlar sıcakta kararsız çalışmaya başlayabilir, bir bakmışsınız cihaz kapanmış, haberiniz olmamış. Kablo kalitesizse içindeki iletken teller sıcak/soğuk yedikçe kıvrıldıkları yerlerden koparlar, yalıtımları aşınır. Bir süre sonra kabloyu yenilemek gerekebilir vs.

    Benim kablo konusunda yazdıklarım atla deve değil üstad. Normal kablolar iş görüyor zaten genelde, çok üst düzey kullanılsın demiyorum, gerek yok. Sadece Dashcamler'in beslemesi için kullanılan kablolar uzun olunca düşük kaliteyi tolere etme şansları olmuyor. Bakın Viofo A118C2'de kaliteyi artırmış zaten, fiyatı uçmamış yani:

    Link: https://www.youtube.com/watch?v=iDrvnDz5NjE



    Link: https://www.youtube.com/watch?v=QJz2-fuRIyQ



    Gearbest'te satılan ucuz noname cihazların belli bir seviyeyi tutturduğunun ve tutarlı olduğunun (sabit üreticilerden) teyit edilene dek alınmasını riskli görüyorum, ve önermiyorum. Şahsi görüşüm tabii. Ben kendim için bu araştırmaları yaptıktan sonra endişelerimi aktarmasam gözüme uyku girmezdi. Herkesin bu araştırmaları yapmaya zamanı olmaz ama ilgisini çekenler de olacaktır. O yüzden daha bir tane bile daschcami yakından görüp incelememiş, aracında hala cep tel ile kayıt yapan biri olsam da ben yine de notumu düşeyim foruma.

    "Bile bile lades"e gerek yok bence, deyip susayım üstad.




  • OlguErhan kullanıcısına yanıt
    Geçmiş olsun üstad, ucuz atlatmışsınız kazayı. Karşı şerite geçse ya da sağda ağaç, direk vs. olsa Allah korusun, kötü sonuçlara yol açılabilirmiş.

    Viofo bir dünya markası falan demiyorum hocam, en pahalı ve prestijli markalarda sorunların çıktığının da gayet farkındayım Ben farklı bir muhtemel tehlikeye dikkat çekmek istemiştim sadece.

    Dediğim gibi, ben uzun süredir cep tel ile kayıt yapıyorum, ve öneminin farkındayım. Hatta çamur gibi çeken dandik cihazların bile hiç olmamasından iyi olduğunu düşünüyorum, neyle karşılaşılacağı hiç belli olmaz.

    İlla üst düzey yöneticilerin akrabalarının birinin bu işe girmesi ve sonrasında tüm araçlara zorunlu hale getirilmesi mi lazım yani.

    O yüzden açtığınız konuların ve incelemelerin önemi büyük.




  • lowradiation L kullanıcısına yanıt
    Ben normal son kullanıcı olduğunuzu varsayıp bazı ek bilgiler de verebileceğinizi düşünerek incelemenize yorum yapmıştım.

    Uzun bir cevapta bazı eleştirilerinizi yazmışsınız ama, bu işin ticaretini yapıyor olmanız ihtimaline karşı prensip olarak cevap yazmasam iyi olacak sanırım, yanlış anlaşılmalara yol açabilir, ancak hayırlı işler dileyebilirim.

    Yine de eleştirilerinize cevap olabilecek bazı yorumlarımı Olgu hocama yazdığım üstteki mesajlarımın içerisinde bulabillirsiniz, gerçekten merak ediyorsanız.

    Derdimi tam olarak ifade edememiş olmak benim eksikliğim, ona şüphe yok.
  • Be-Mine kullanıcısına yanıt
    Evet son kullanıcıyım, arka camda viofo olan modeli ile 1 yıldır kullandığımı belirttim diye hatırlıyorum. Ucuz modeli bu kadar uzun süre test etmediğimi de söyledim. Mesajımı bir kez daha okumanızı tavsiye derim, Olgu için yazdığınız cevabı okudum ve eleştirilerimin hala arkasındayım.
    Ucuz olan model boşa çıktığı için (mini 0826 var ön camda) onu satışa çıkardım. İlan çok rağbet gördüğünden isteyene " isterseniz sizin için sipariş verebilirim" diyerek , (tabi üstüne kar koydum) aldım sattım. He siz buna ticaret deyip, yorumlarımın taraflı olduğunu düşünerek ( üstelik ilk yazdığım mesajdan sonra bir kullanıcıdan şikayet geldi, nedenini çözünce foruma da yazacağım diye size özel mesaj gönderip samimiyetimi göstermeme rağmen) tartışmaya girmek istemediğinizi söylemişsiniz. Evet uzatmayalım, o kadar uzun mesaj yazdığım için ben pişman oldum zaten.
    Sevgiler , saygılar.




  • Be-Mine kullanıcısına yanıt
    Walla dün parçaladım komple, sonra geri topladım. Ufak pil falan var dediğim gibi cihazdan memnunum. 6 $ fazla vermek isteyen Viofo alsın abi bu kadar kafa yormaya gerek yok. Eğer sorun çıkarsa 1 sene garanti var zaten destek veriyor Gearbest



    Araç içi kamera Tavsiyesi



    Araç içi kamera Tavsiyesi



    Araç içi kamera Tavsiyesi



    Araç içi kamera Tavsiyesi



    Yakında elime geçecek Viofo A118c de var. Gelsin onuda dağıtıp eklerim resimlerini

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Selam arkadaşlar ben mini 0805p araç kamerasını almak istiyorum ama bulamiyorum Gearbest te yok galiba bana yardımcı olurmusunuz

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

    Orijinalden alıntı: katriana katalin

    Selam arkadaşlar ben mini 0805p araç kamerasını almak istiyorum ama bulamiyorum Gearbest te yok galiba bana yardımcı olurmusunuz

    KOnuda linkler ve detaylar var,

    https://forum.donanimhaber.com/mini-0805p-arac-kamerasi-7-24-park-modu-kapasitor-sicaklik-koruma--123356296

    Şu an stokları var görünüyor.

    Alışveriş nasıl yapılır bilgilendirme :





  • Arkadaşlar A118c indirimde Malezya takipli posta ile sadece 33 $







    Ödeme ekranından sonra takipli postayı seçmeyi unutmayalım.







    Kameranın inceleme konusu / İndirim kodu ve Satın alma Linki :



    https://forum.donanimhaber.com/ucuz-a118c-b40-arac-kamerasi-incelemesi-gearbest-com--118785705















    Araç içi kamera Tavsiyesi





    Araç içi kamera Tavsiyesi





    Yurtdışı Alışveriş nasıl yapılır videosu :https://youtu.be/mBnCe1Xfqks

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: zeroDreams

    Hocam sizin konuyu biliyorum lakin powerbank dışında bi çözüm bulabildiniz mi amacıyla etiketlemiştim

    14 watt gücünde 4 yaprak güneş panellerim var. 3 yaprak

    ve 10 watt gücünde olan siyah renkli güneş panelini

    bir arkadaşa hediye olarak verdim. Güneş panelleri

    ile direkt kamerayı çalıştırmak ancak Temmuz ayı

    ortasında sıkı bir güneşli havada mümkün. Diğer

    zamanlarda yine powerbank ile güneş enerjisini

    depolamak gerekiyor. Arka camda güneş paneli

    forum başlığım aşağıda. İyi forumlar.



    https://forum.donanimhaber.com/arka-camda-gunes-enerjisinden-faydalanmak--102863639#102863639




    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • quote:

    Orijinalden alıntı: OlguErhan

    Arkadaşlar A118c indirimde Malezya takipli posta ile sadece 33 $







    Ödeme ekranından sonra takipli postayı seçmeyi unutmayalım.







    Kameranın inceleme konusu / İndirim kodu ve Satın alma Linki :



    https://forum.donanimhaber.com/ucuz-a118c-b40-arac-kamerasi-incelemesi-gearbest-com--118785705















    Araç içi kamera Tavsiyesi





    Araç içi kamera Tavsiyesi





    Yurtdışı Alışveriş nasıl yapılır videosu :https://youtu.be/mBnCe1Xfqks

    Teşekkür ederim siparişimi verdim

    120 liraya gelecek

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >




  • Hocam passat B8 için ne önerirsiniz ?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 11251126112711281129
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.