Merhabalar. 3 gün önce araç içi kayıt kamerası aldım. SD kart kapasitesi 16gb. Ayarını 720P'ye (en düşük) getirdiğim halde 40 dk kayıt sonrası kart tamemen doluyor. Bu normal mi? Arka kamerası da var bu arada. Bir de 3 dk'lık kaydı da 10 dk'lık kaydı da aynı boyutla atıyor SD karta. Yaklaşık 1.38 gb |
Araç içi kamera sıkıntıyı çözemedim???

-
-
16gb nedir hocam 128,256gb bir kart taksanıza kameraya.
-
Hakkaten 16 GB nedir yahu? 16 GB kart mı kaldı?
Soruyu kendiniz cevaplamışsınız zaten.
Soru: 40 dk video kayıt sonrasını kart doluyor.
Cevap: Kart 16 GB olduğu için.
Alın bi 256 GB yada 512'lik bir kart, bakın işinize.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
720p de plaka bile gözükmez kamerayı neden aldın diye sorarlar adama :)) benim cihazda kayıt 2k
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Kamera sadece işini yapıyor hocam ben bir sıkıntı göremedim. Hafıza kartını değiştirin.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
70 mai a500 de 2kda 1dklık ön kamera 210 mb gibi arka kamera 110 mb gibi yer kaplıyor. 300 mb desen 10dk 3gb, 50 dk 15 gb yapar. küsüratlarla normal gibi senin kayıt.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi büdünün kaşı -- 14 Mayıs 2025; 11:57:10 > -
Kaydı 720p ye ayarlaması (plakalar bile düzgün gözükmez) sonra 16gb hafıza kartı
Hafıza kartının okuma yazma hızı kaç diye sormaya bile çekindim doğrusu
-
max 32 gb hafıza kartı destekliyor cihaz. ama 16 takabilirsin 32yi kasıyo dediler. 16yi o yüzden taktım arkadaşlar kafama göre yapmadım.
Ama dedikleriniz doğru sanırım değiştireceğim. ben arızalı sandım sormak istedim
-
satarken bir ton vaat sonra tık yok. 1080p'Ye yükselttiğimde bu sefer 10 dk da doldu kart. ben anlamadım böyle bir cihaz neden üretilir
-
Markası modeli nedir?
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X