Şimdi Ara

Arac bulamadik (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
85
Cevap
2
Favori
5.630
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: erdoganb

Son model ve son teknoloji, şu kapı kilitlerini saymazsak.
    Hiç yakışmamış ya.

1.4T motor için piston kırma şikayetleri okudum.
    Konu hakkında bilginiz var mı?

Alıntıları Göster
    J ye göre daha üstün teknoloji hocam araç 200 kg hafifledi bununla beraber performans ve yakıt tasarufu arttı
    Evet o kapı kilitleri olmamış maalesef
    Piston kırma olayını bende araştırdım astra k grubu var facebokta 18 bin üyeli 5 kişi yok piston kıran aracı çok fazla sıkıştırmak her kırmızıda dip gaz kalkmak lazım birde düşük devirde dip gaz Sürekli yapılırsa olan olay hocam
    Benim bütçe 120bin kasım gibi astra k 1.4 yada yeni i30 dizel bakıcam nasip olurda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kimbehicayy -- 18 Ağustos 2019; 20:45:46 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• ST-Line Astra olabilir mi acaba sorunun cevabı bilemedim. Ya da C-Max?

• quote:

Orijinalden alıntı: MistikBaklava

hocam 120lere uçuyor fiyatlar

Alıntıları Göster
    Çok düşük km ve sıfır hata ararsanız 120 doğrudur. 70-100 bin arası km veya bir iki parça boyalo olur derseniz 95-105 aralığında bulabilirsiniz. Yine olmaz derseniz yukarıda paylaştığınız astra k dynamic çok güzel duruyor. Bence de alınır.

Son olarak peugeot düşünürseniz allure paket 308 de zorlayabilirsiniz. Ama ben Alman sever olduğum için Astra yı alırdım Kolay gelsin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Avensis elegant extra

• quote:

Orijinalden alıntı: Losgalacticos

ST-Line Astra olabilir mi acaba sorunun cevabı bilemedim. Ya da C-Max?
    St line fordların en full donanımı

• quote:

Orijinalden alıntı: bahaman

Çok düşük km ve sıfır hata ararsanız 120 doğrudur. 70-100 bin arası km veya bir iki parça boyalo olur derseniz 95-105 aralığında bulabilirsiniz. Yine olmaz derseniz yukarıda paylaştığınız astra k dynamic çok güzel duruyor. Bence de alınır.

Son olarak peugeot düşünürseniz allure paket 308 de zorlayabilirsiniz. Ama ben Alman sever olduğum için Astra yı alırdım Kolay gelsin.

Alıntıları Göster
    Assında astrayada fransız diyebiliriz

• quote:

Orijinalden alıntı: kimbehicayy

St line fordların en full donanımı

Alıntıları Göster
    St açılımı Sports Tourer Astralar için ama Aşağıda Opel'e Fransız demişsiniz Volvo da Çin malı o zaman.

• quote:

St açılımı Sports Tourer Astralar için ama Aşağıda Opel'e Fransız demişsiniz Volvo da Çin malı o zaman.

Alıntıları Göster
    St-line demişsiniz fordym donanımı bu
    St deseniz tamam station lar için diyelim sondaki cmaxı nedem eklediniz onuda anlamadım
    Neyse volvoyu çinlilerin almasıyla opelin psa ya geçmesi tamamen farklı olaylar grandland ve 3008 tamamen aynı araçlar keza astra ve 308 de aynı şanzuman
    Volvo ve geely de boyle bir durum varmı

• quote:

St-line demişsiniz fordym donanımı bu
    St deseniz tamam station lar için diyelim sondaki cmaxı nedem eklediniz onuda anlamadım
    Neyse volvoyu çinlilerin almasıyla opelin psa ya geçmesi tamamen farklı olaylar grandland ve 3008 tamamen aynı araçlar keza astra ve 308 de aynı şanzuman
    Volvo ve geely de boyle bir durum varmı

Alıntıları Göster
    İlla kavga etmek istiyorsunuz da neyse.

C-Max C-MPV sınıf Astra ST"Line" station C-st sınıf. Neden önermeyeyim ki?
    Opel'in hangi aracında EAT şanzuman var?
    Hangi motorları aynı?
    3008 ile Grandland ya da herhangi 2 model arasında ki benzerlik nerede?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Losgalacticos -- 18 Ağustos 2019; 22:8:0 >

• quote:

İlla kavga etmek istiyorsunuz da neyse.

C-Max C-MPV sınıf Astra ST"Line" station C-st sınıf. Neden önermeyeyim ki?
    Opel'in hangi aracında EAT şanzuman var?
    Hangi motorları aynı?
    3008 ile Grandland ya da herhangi 2 model arasında ki benzerlik nerede?

Alıntıları Göster
    St-lineye astranın stationu diyen biriyle labga edecek halim yok hocam iyi geceler

• 1.16i baksanıza bi malum siteden. O fiyat aralığında var sanki

St-lineye astranın stationu diyen biriyle labga edecek halim yok hocam iyi geceler

Alıntıları Göster
    Bilip bilmeden konuşuyosunuz işte. O mesajları da böyle beyinsiz beyinsiz yazıyorsunuz. Bir cevap isteyince yok. Neyse iyi geceler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Bat-Man

1.16i baksanıza bi malum siteden. O fiyat aralığında var sanki
    O fiyata alınacak 1.16 çöp tür hocam
    Vazgeçin artık şu hırpalanmış premiumlardan
    O paraya 1.16 alacağıma kız gibi c sınıfı araç alırım

• quote:

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Cebap ne yav cebap ne? Aciz..

• kimbehicayy kullanıcısına yanıt
    Yeni gelecekler için dediğiniz doğru. Psa aldı opel i. Ama üretim mentalitesi değişmeyecektir. Volvo da Cherry nin malı artık ama hala kalite algısını koruyor. Ya da Tata Land Rover gibi gibi.

Avensis elegant extra
  • Ds5 düşündünüz mü acaba?

• Gezenadam diye bir eksper uygulaması var, illa ege bölgesinden olacak diye bi şey yok. Sizin yerinize eksper yaptırıyorlar, araba harbi temiz ise izmir'den uçağa binilip gidilir, keza denizlide de havalimanı mevcut. Son aile aracını bu yöntemle aldım.

Benim de memleket denizli, izmirde yaşıyorum. Sürekli ailemin yanına gidip geliyorum, ailede 3 araç var.

2009'dan beri 7 araba alıp 4ünü sattım. 2si bulunduğum bölgede idi. Sattığım araçlarda 3 alıcı bulunduğum şehirde idi, birine kocaelinden gelip aldı ve gitti. 2 kere avrupa yakasından, 2 kere anadolu yakasından, 1 kere bursa'dan olmak üzere 5 aracı şehir dışından aldım.

Evdeki mevcut araçların 3ü de istanbuldan getirme biri kardeşimde(6yıldır bizde), biri bende, biri de annemde... Ege bölgesinde temiz araba bulmak zor, bulunana da sizin gibiler yüzünden yüksek fiyatlar isteniyor.

Öneriye gelirsek:
    eat6 308 allure dizel veya benzinli
    mazda 3 skyactiv benzinli oto
    suzuki 2016 sonrası vitara 1.6glx veya 1.4s önden çekerli olsa yeterli. Arazi isterse 4çeker de güzeldir. Şanzımanı aisin, pejo ile aynı. Yalnız malzeme kalitesi olarak B sınıfına kaçan bir araba...

yıl düşerseniz d sınıfı:
    sahibinden.com
    BMW / 3 Serisi / 320d / Luxury / Makyajlı - Luxury Paket - Kazasız - Tramersiz - 320D sahibinden.comda - 594211871
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-makyajli-luxury-paket-kazasiz-tramersiz-320d-594211871/detay

sahibinden.com
    BMW / 3 Serisi / 320d / Premium / 184 beygir canavar sahibinden.comda - 530389409
    https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-bmw-184-beygir-canavar-530389409/detay

2009-2011, makyajlı kasa e90 dizel otomatik bu paralara bulunur ki, alacağın bir çok c sınıfı genç arabadan kaliteli ve konforlu donanımlıdır.

• Mazda 3lere bakın bir hocam. Dizel gibi neredeyse yakıyor araçları.

Megane 2 1.5 dCi Dynamique 2005
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.