Araç bakımı
-
-
araç ne marka model?
_____________________________ Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım. -
Dacia sandero stepway
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Flitreni servis den alip yağida kendin alip bi oto servisde değiştir keyfine bak..Önemli olan flitre yağida onayli olmasi şartiyla araştirip öyle alman lazim.
özel servise götür.
_____________________________ Kaybedeceğini bile bile neden mücadele ediyorsun dedi. Öleceğini bile bile yaşadığını unutmuştu o an... Bozmadım. -
Yağ filtresi hariç diğer filtreleri youtube'dan videolarını izleyerek siz değiştirin. Yağ ve yağ filtresi için sadece sanayiye gitseniz daha uyguna gelecektir. Tüm filtreleri değiştirince maliyet artıyor oradan kısmış olursunuz. Filtre değiştirmek zor birşey değil inanın
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
son arabayı satana kadar yağı ve yağ filtresini shell'de ücretsiz değiştiriyordum, hava filtresi ve polen filtresini de kendim 5 dakkada değiştiriyordum. hatta benzin istasyonundaki yağ personeline 300-500 lira ateşle filtreleri de o halleder.
_____________________________ laubalilikten hoşlanmam. ciddiyeti severim, disipline hayranım. -
Shellin böyle ücretsiz değişimi var mı
araç garantiden çıkacaksa yetkili serviste yağ değişimi yapılabilir hocam. pat diye bir aksilik olursa bunun faydasını görürsünüz.
_____________________________ . -
hemen hemen her firmanın kendi işlettiği istasyonların bir kısmında ücretsiz yağ değişimi var. petrol ofisi-shell ve total'i tavsiye ederim.
_____________________________ laubalilikten hoşlanmam. ciddiyeti severim, disipline hayranım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt