Bildirim
Araç arıyorum - 20-22 arası

Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az 

1 Misafir - 1 Masaüstü

Giriş
-
Benzinli vardır belki. -
-
quote:
Orijinalden alıntı: Şagop
Km.si yüksek olmayan, kazası olmayan araç arıyorum. 2004-2007 fiesta, honda , bora, pejo 307 vb. 150000-160000 km.lerde arac istemiyorum. Hayırlı alışverişler
kardeş 150.000 km altı hondayı borayı listeden çıkart.
ford fiesta lara bak. 23-24 olanlarına pazarlıkla 22 ye almaya bak. -
Hazzar arac senin mi.. Dizel mi bu arac..
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Km.si yüksek olmayan, kazası olmayan araç arıyorum. 2004-2007 fiesta, honda , bora, pejo 307 vb. 150000-160000 km.lerde arac istemiyorum. Hayırlı alışverişler
20-22 arasına düşük marka baz ve eski model araçlar harici,kazasız,ağır hasar kaydı,komple boyası olmayan,100.000 km altı piyasada tutulan arabalardan birini bulman zor kardeş.İnşallah bulursun...
Bürçen düşük km temiz bir araç için malesef çok düşük,ne yazık ki 2.elde düzgün,yüksek modelli,kazasız,temiz ve oturaklı bir araç almak istiyorsun minimum
30-35 arası paralar vermen lazım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melih3688 -- 11 Aralık 2014; 0:49:06 >
Benzinlidir ve sahsi aracimdir.
quote:
Orijinalden alıntı: melih3688
quote:
20-22 arasına düşük marka baz ve eski model araçlar harici,kazasız,ağır hasar kaydı,komple boyası olmayan,100.000 km altı piyasada tutulan arabalardan birini bulman zor kardeş.İnşallah bulursun...
Bürçen düşük km temiz bir araç için malesef çok düşük,ne yazık ki 2.elde düzgün,yüksek modelli,kazasız,temiz ve oturaklı bir araç almak istiyorsun minimum
30-35 arası paralar vermen lazım.
hocam ben 10-12 lira arası, ayağımı yerden kessin diye bişeyler bakarken miktarı yükselttik. nasipse temmuz da düğün yapacağım, o yüzden çok yüksek bütçeli birşeyler bakamıyorum. işte bazen denk gelmesi lazım .
-
quote:
Orijinalden alıntı: HazzaR
http://www.sahibinden.com/190971273
hocam dizel bakıyorum fiesta için. aracınız temiz hayırlı satışlar dilerim. -
Hayırlısı olsun,ancak 20-22'ye düşük km biraz zor hocam...
İlk mesajda yüksek km istemiyorum demiştim ama yakın bi arkadasım 99 polo sunu satıyor. 180.000 de. Tüplü, klimalı, kazası değişeni yok, arka sağ çamurlkta boya var sadece. 14.500 diyo ne dersiniz arkadaslar?
quote:
İlk mesajda yüksek km istemiyorum demiştim ama yakın bi arkadasım 99 polo sunu satıyor. 180.000 de. Tüplü, klimalı, kazası değişeni yok, arka sağ çamurlkta boya var sadece. 14.500 diyo ne dersiniz arkadaslar?
Çok para tonlarcası 11-12 en baba 13 lira öyle arkadaş düşman başına😡
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X